Στείρωση

GARFIELD71

Νεοφερμένο μέλος

Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
σορυ που κανω καινουργιο θεμα αλλα τ θεμα μου μεταφερθηκε στα αρθα....σημερα τελικα πηγα τον γατουλη μου για στειρωση η οποια και εγινε γυρω στις 11 το πρωι...πηγα πριν λιγο να δω πως ειναι και ο γατουλης μου που ειναι υπερκινητικος δεν κουνιοταν ετρεμε το κεφαλακι του παραπαταγε ουτε να γλυφτει δεν μπορουσε...η φιατρος μου ειπε οτι του ειχε δωσει παυσιπονο για τον πονο και σε συναρτηση και με την ναρκωση ειναι λογικα ολα αυτα...πειτε μου οποιος εχει στειρωσει το γατακι του σας παρακαλω ολα αυτα ειναι φυσιολογικα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην ανησυχεις καθολου ,ολα αυτα ειναι απολυτα φυσιολογικα,αυριο θα ειναι σχεδον περδικι!
καλα εκανες και το στειρωσες!καλη αναρρωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σορυ που κανω καινουργιο θεμα αλλα τ θεμα μου μεταφερθηκε στα αρθα....σημερα τελικα πηγα τον γατουλη μου για στειρωση η οποια και εγινε γυρω στις 11 το πρωι...πηγα πριν λιγο να δω πως ειναι και ο γατουλης μου που ειναι υπερκινητικος δεν κουνιοταν ετρεμε το κεφαλακι του παραπαταγε ουτε να γλυφτει δεν μπορουσε...η φιατρος μου ειπε οτι του ειχε δωσει παυσιπονο για τον πονο και σε συναρτηση και με την ναρκωση ειναι λογικα ολα αυτα...πειτε μου οποιος εχει στειρωσει το γατακι του σας παρακαλω ολα αυτα ειναι φυσιολογικα???
Μην ανησυχείς καθόλου. Είναι όλα φυσιολογικά. Την άλλη μέρα θάναι τελείως καλά. Εγώ έχω στειρώσει και θηλυκό και αρσενικό. Το αρσενικό είναι απλή περίπτωση σε σχέση με το θηλυκό. Μην ανησυχείς καθόλου μα καθόλου:) Ο δικός μου από τη νάρκωση ήταν σαν πεθαμένος. Η γλωσσίτσα του έξω, ξέρεις....Σε μερικές ώρες συνήλθε τελείως και την άλλη μέρα ήταν το ίδιο παιχνιδιάρης και υπερκινητικός..μην ανησυχείς

Περαστικούλια!!!

Μέχρι σήμερα έχω στειρώσει 8 γατάκια! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Θα συνέλθει μόνος του σιγά σιγά. Καλό είναι να τον αφήσεις στην ησυχία του και μόλις νιώσει καλύτερα θα έρθει μόνος του για αγάπες. Καλή ανάρρωση...

Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back