20-04-11
10:31
Μια γατουλα μου απο τις στειρωμενες στο χωριο, εχει μαζεψει 3 γατους
,αλλα δεν τους αφηνει να την ανεβουν.μα για ποιο λογο οι γατοι ερχονται...?????ο κτηνιατρος μου ειχε πει οτι της εκανε ολικη στειρωση
...τα φωτα σας παρακαλω

,αλλα δεν τους αφηνει να την ανεβουν.μα για ποιο λογο οι γατοι ερχονται...?????ο κτηνιατρος μου ειχε πει οτι της εκανε ολικη στειρωση
...τα φωτα σας παρακαλω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
20-04-11
10:46
Απάντηση: Στειρωμένη προσελκύει αρσενικούς γάτους?
Τι εννοεις εχει μαζεψει;Προφανως δεν τους εχει μαζεψει αυτη,απλα οι αρσενικοι την πλησιαζουν.Οι γατοι απλα ερχονται..για να ζευγαρωσουν..εφοσον ΑΥΤΟΙ δεν ειναι στειρωμενοι.
Τι εννοεις εχει μαζεψει;Προφανως δεν τους εχει μαζεψει αυτη,απλα οι αρσενικοι την πλησιαζουν.Οι γατοι απλα ερχονται..για να ζευγαρωσουν..εφοσον ΑΥΤΟΙ δεν ειναι στειρωμενοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
20-04-11
10:47
Απάντηση: Στειρωμένη προσελκύει αρσενικούς γάτους?
Και εμένα που είναι θηλυκό και στειρωμένο, όταν βγαίνει έξω την τριγυρνάνε πολλοί γατούληδες, όχι απαραίτητα για να την καβαλήσουν. Με τις θηλυκιές δεν τα πάει καλά...
Και εμένα που είναι θηλυκό και στειρωμένο, όταν βγαίνει έξω την τριγυρνάνε πολλοί γατούληδες, όχι απαραίτητα για να την καβαλήσουν. Με τις θηλυκιές δεν τα πάει καλά...
20-04-11
15:33
[/I]Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα;2617047[I:]Τι εννοεις εχει μαζεψει;Προφανως δεν τους εχει μαζεψει αυτη,απλα οι αρσενικοι την πλησιαζουν.Οι γατοι απλα ερχονται..για να ζευγαρωσουν..εφοσον ΑΥΤΟΙ δεν ειναι στειρωμενοι.
εννοω οτι την ακολουθουν 3 ξενοι γατοι οπου και να παει.και φυσικα ειναι αστειρωτοι
.ποιος ο λογος ομως να θελουν να ζευγαρωσουν εαν το θηλυκο δεν δινει αυτο το μηνυμα?
πιστευεις οτι θα της δημιουργησουν καποιο προβλημα?πχ να της επιτεθουν γιατι δεν θελει να ζευγαρωσει??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum