Στειρωμένος γατούλης "βυζαίνει"

fidele

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η fidele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Μετα το τοπικ που διαβασα για τη γατουλα που ειχε οιστρο μετα αποο στειρωση....θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο συμβαινει και στους γατους....
Ο γατουλης μου ειναι 6 χρονων και των ειχαμε στειρωσει οταν ητανν ενος...Απο μωρο μεχρι σημερα ανεβαινει πανω μας οταν ξαπλωνουμε καθε μερα ανεξαρτητως εποχης και κανει σαν να.... βυζαινει......χουρχουριζοντας και πιπιλωντας το παπλωμα....Εχουμε παρατηρσει οτι βγαινει......συγχρονως και το πουλακι του....:redface::redface:και οταν τον χαιδευω τσαντιζεται και νιαουριζει επιθετικα:|....Δεν εχει συμπτωματα οιστρου και οταν σταματα φυσικα δεν βγαινει τπτ...ειναι φυσιολογικο αυτο;Τον κτηνιατρο που ειχαμε ρωτησει μας ειχε πει οτι το κανει επειδη μοιριζει τις γυναικιες ορμονες....Αλλα το κανει και στον φιλο μ.....:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα το τοπικ που διαβασα για τη γατουλα που ειχε οιστρο μετα αποο στειρωση....θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο συμβαινει και στους γατους....
Ο γατουλης μου ειναι 6 χρονων και των ειχαμε στειρωσει οταν ητανν ενος...Απο μωρο μεχρι σημερα ανεβαινει πανω μας οταν ξαπλωνουμε καθε μερα ανεξαρτητως εποχης και κανει σαν να.... βυζαινει......χουρχουριζοντας και πιπιλωντας το παπλωμα....Εχουμε παρατηρσει οτι βγαινει......συγχρονως και το πουλακι του....:redface::redface:και οταν τον χαιδευω τσαντιζεται και νιαουριζει επιθετικα:|....Δεν εχει συμπτωματα οιστρου και οταν σταματα φυσικα δεν βγαινει τπτ...ειναι φυσιολογικο αυτο;Τον κτηνιατρο που ειχαμε ρωτησει μας ειχε πει οτι το κανει επειδη μοιριζει τις γυναικιες ορμονες....Αλλα το κανει και στον φιλο μ.....:rolleyes:

ουαου πολυ kinky ο γατουλης σου..καλα που δεν ειναι σκυλος δλδ..φαινεται πως κατι θα μυριζει και στον ανδρα
Πιθανοτατα ειναι γατος με "γερα" επινεφριδια
ιδε και:
https://cats.about.com/b/2006/02/21/forum-discussion-of-the-week-horny-neutered-cat.htm#gB3

https://www.paws-and-effect.com/2007/09/16/why-is-my-male-cat-constantly-having-erections/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η συμπεριφορά του "θηλασμού" δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη ακόμα και σε ενήλικα γατάκια, και δεν έχει να κάνει με το αν είναι στειρωμένα ή όχι. Συνήθως το κάνουν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται (και που με έναν τρόπο τους θεωρούν "μαμά τους" -ανεξαρτήτως φύλου) και πάντα σε φάσεις χαλάρωσης, όπως π.χ. πριν κοιμηθούν. Υπάρχουν και γατάκια που "θηλάζουν" ρούχα ή κουβέρτες!:D

Και επίσης όταν έχουν αποκοπεί απο την μαμά τους πολύ νωρίς, και δεν έχουν "χορτάσει" τον θηλασμό. Έχω γάταρο, και θηλυκή 7 χρονών που κάνουν ακόμα σαν μωρά..:redface::D

Δεν ειναι ομως παραξενο που βγαζει και το πιπακι του εξω;ειναι σαν να αυνανιζεται......Βεβαια τη γατα που εχουμε και ειναι στειρωμενη δεν την πλησιαζει.....μονο καμια ξυλια στον ποπο της ριχνει για να παιξει.....Πραγματι δεν εκατσε πολυ με τη μαμα του και οταν ειχαμε παει να τον παρουμε μονο μπαμπας υπηρχε......Αλλα ειχε απογαλακτισει.....Οταν ηταν μωρο και το εκανε αυτο δεν εβγαζε το πιπακι του....

Μπορεί απλά να χαλαρώνει τόσο....
Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς παρόλα αυτά..:redface:

:lol::lol::lol:

Νταξ το γατουλινι οσο horny και να ειναι δεν τρεχει και τιποτα

δειτε εδω καποιοι αλλοι τι τραβανε:
https://www.youtube.com/watch?v=APfpxj4MqZk&feature=related

( το ανεκδοτο που τελειωνει "εμενα με φερανε να μου κοψουν τα νυχια" ειναι αναρμοσοτ να γραφτει εδω!)

:redface::redface::redface:Ευτυχως που δεν ειναι τοσο μεγαλος.......Θα ειχαμε σοβαρο προβλημα

Η συμπεριφορά του "θηλασμού" δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη ακόμα και σε ενήλικα γατάκια, και δεν έχει να κάνει με το αν είναι στειρωμένα ή όχι. Συνήθως το κάνουν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται (και που με έναν τρόπο τους θεωρούν "μαμά τους" -ανεξαρτήτως φύλου) και πάντα σε φάσεις χαλάρωσης, όπως π.χ. πριν κοιμηθούν. Υπάρχουν και γατάκια που "θηλάζουν" ρούχα ή κουβέρτες!:D

ακριβως!!!! ο μπουκακος μου το κανει αυτο.....:lol::lol:

μην αγχωνεσαι καλε, ο γατουλης σας σας εχει θεωρησει "μαμα" του, καλο ειναι αυτο:) οσο για το..."ξεπορτισμα" εχει να κανει με το οτι ειναι τελειως χαλαρος, καμια σχεση με οιστρο. κ ο δικος μου το κανει αυτο, απαιτωντας μαλιστα το δαχτυλο για βυζαγμα, ξαπλωνει κιολας, παιρνωντας εντελως τη θεση/σταση θηλασμου. μαμακιας κανονικοτατος:lol::lol:

:).....ένταξη τόσα χρόνια δεν ανησυχουσα απλά ήταν λίγο παράξενο που το έκανε στον φίλο μου....γιατί ο φιντελ μισεί τους άντρες....είναι ο μοναδικός που δέχεται κ τον θεωρεί και μαμά του:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back