fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γατουλης μου ειναι 6 χρονων και των ειχαμε στειρωσει οταν ητανν ενος...Απο μωρο μεχρι σημερα ανεβαινει πανω μας οταν ξαπλωνουμε καθε μερα ανεξαρτητως εποχης και κανει σαν να.... βυζαινει......χουρχουριζοντας και πιπιλωντας το παπλωμα....Εχουμε παρατηρσει οτι βγαινει......συγχρονως και το πουλακι του....

και οταν τον χαιδευω τσαντιζεται και νιαουριζει επιθετικα
....Δεν εχει συμπτωματα οιστρου και οταν σταματα φυσικα δεν βγαινει τπτ...ειναι φυσιολογικο αυτο;Τον κτηνιατρο που ειχαμε ρωτησει μας ειχε πει οτι το κανει επειδη μοιριζει τις γυναικιες ορμονες....Αλλα το κανει και στον φιλο μ.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετα το τοπικ που διαβασα για τη γατουλα που ειχε οιστρο μετα αποο στειρωση....θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο συμβαινει και στους γατους....
Ο γατουλης μου ειναι 6 χρονων και των ειχαμε στειρωσει οταν ητανν ενος...Απο μωρο μεχρι σημερα ανεβαινει πανω μας οταν ξαπλωνουμε καθε μερα ανεξαρτητως εποχης και κανει σαν να.... βυζαινει......χουρχουριζοντας και πιπιλωντας το παπλωμα....Εχουμε παρατηρσει οτι βγαινει......συγχρονως και το πουλακι του....και οταν τον χαιδευω τσαντιζεται και νιαουριζει επιθετικα
....Δεν εχει συμπτωματα οιστρου και οταν σταματα φυσικα δεν βγαινει τπτ...ειναι φυσιολογικο αυτο;Τον κτηνιατρο που ειχαμε ρωτησει μας ειχε πει οτι το κανει επειδη μοιριζει τις γυναικιες ορμονες....Αλλα το κανει και στον φιλο μ.....
![]()
ουαου πολυ kinky ο γατουλης σου..καλα που δεν ειναι σκυλος δλδ..φαινεται πως κατι θα μυριζει και στον ανδρα
Πιθανοτατα ειναι γατος με "γερα" επινεφριδια
ιδε και:
https://cats.about.com/b/2006/02/21/forum-discussion-of-the-week-horny-neutered-cat.htm#gB3
https://www.paws-and-effect.com/2007/09/16/why-is-my-male-cat-constantly-having-erections/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς παρόλα αυτά..

Hlianna
Διάσημο μέλος
Μετα το τοπικ που διαβασα για τη γατουλα που ειχε οιστρο μετα αποο στειρωση....θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο συμβαινει και στους γατους....
Ο γατουλης μου ειναι 6 χρονων και των ειχαμε στειρωσει οταν ητανν ενος...Απο μωρο μεχρι σημερα ανεβαινει πανω μας οταν ξαπλωνουμε καθε μερα ανεξαρτητως εποχης και κανει σαν να.... βυζαινει......χουρχουριζοντας και πιπιλωντας το παπλωμα....Εχουμε παρατηρσει οτι βγαινει......συγχρονως και το πουλακι του....και οταν τον χαιδευω τσαντιζεται και νιαουριζει επιθετικα
![]()

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
δειτε εδω καποιοι αλλοι τι τραβανε:
https://www.youtube.com/watch?v=APfpxj4MqZk&feature=related
( το ανεκδοτο που τελειωνει "εμενα με φερανε να μου κοψουν τα νυχια" ειναι αναρμοσοτ να γραφτει εδω!)
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευτυχως που δεν ειναι τοσο μεγαλος.......Θα ειχαμε σοβαρο προβλημαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η συμπεριφορά του "θηλασμού" δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη ακόμα και σε ενήλικα γατάκια, και δεν έχει να κάνει με το αν είναι στειρωμένα ή όχι. Συνήθως το κάνουν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται (και που με έναν τρόπο τους θεωρούν "μαμά τους" -ανεξαρτήτως φύλου) και πάντα σε φάσεις χαλάρωσης, όπως π.χ. πριν κοιμηθούν. Υπάρχουν και γατάκια που "θηλάζουν" ρούχα ή κουβέρτες!![]()
ακριβως!!!! ο μπουκακος μου το κανει αυτο.....

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσο για το..."ξεπορτισμα" εχει να κανει με το οτι ειναι τελειως χαλαρος, καμια σχεση με οιστρο. κ ο δικος μου το κανει αυτο, απαιτωντας μαλιστα το δαχτυλο για βυζαγμα, ξαπλωνει κιολας, παιρνωντας εντελως τη θεση/σταση θηλασμου. μαμακιας κανονικοτατος

fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
.....ένταξη τόσα χρόνια δεν ανησυχουσα απλά ήταν λίγο παράξενο που το έκανε στον φίλο μου....γιατί ο φιντελ μισεί τους άντρες....είναι ο μοναδικός που δέχεται κ τον θεωρεί και μαμά του
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool