Στο γκαράζ...

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά..
Είμαι πολύ συγχισμένη.
Όταν είχα πρωτοέρθει στο φόρουμ είχα ανοίξει ένα θέμα (
icon8.gif
Ανθρωποι αναισθητοι... ).
Στο σπίτι αυτό (σύμφωνα με το συμπέρασμα που έβγαλα..) παίρνουν μικρά σε ηλικία σκυλάκια και όταν τα ξεζουμίσουν με το καλό.. τα πετάνε στο γκαράζ:mad: .
Το σπίτι αυτό όπως έχω ξαναπεί είναι δίπλα στο κτίριο που μαθαίνω αγγλικά και κάθε φορά από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς (από τότε δηλαδή που πηγαίνω εκεί για αγγλικά) που πηγαίνω εκεί βλέπω ένα σκύλο γκρίζο ο οποίος φαίνεται γερασμένος και κουρασμένος, τα μάτια του φαίνονται πάρα πολύ θλιμμένα, τον οποίο έχουν παρατήσει στο γκαράζ μαζί με ένα μίζερο σκυλόσπιτο και πολλές λιμνούλες από τσίσα και ακαθαρσίες:mad: .
Μετά από λίγο καιρό είδα αυτό το περιστατικό που προανέφερα στο θέμα που είχα ανοίξει. Η ''κυρία'' στον πρώτο όροφο χτυπούσε με ένα τσόκαρο ένα σκυλί που (από ότι κατάλαβα από την εμπειρία πιυ έχω) ακουγόταν κουταβάκι και κόκερ σπάνιελ, μπροστά στον 1χρονο γιόκα της!
Το σκυλί έβγαζε κραυγές πόνου κι εγώ μίλησα πολύ άσχημα στην ''κυρία'' δηλώνοντάς της ότι αυτό τραβάει καταγγελία. Όταν προσπάθησα να κάνω καταγγελία μέσω μιας φιλοζωικής ( δεν μπορώ να θυμηθώ..:redface: ) φοβήθηκα γιατί οι γονείς μου δεν με άφηναν και το έχω μετανιώσει πικρά. Το κοκεράκι κατέληξε επίσης στο γκαράζ και στη συνέχεια (επειδή εγώ πήγαινα κάθε φορά στα ολλανδικά με σκυλοτροφή και του την πετούσα σε νάιλον σακούλα και όταν βρήκαν κάποια στιγμή τις σακούλες κατάλαβαν ότι το σκυλί έχει κάποιον να το φροντίζει) το μετακίνησαν στο πίσω μέρος του γκαράζ, στο βάθος πίσω από ένα αυτοκίνητο σε άθλια κατάσταση! Η κατάσταση δεν πάει άλλο, να παίρνουν ένα ''χαριτωμένο κουταβάκι'' και μετά να το πετάνε σαν στιμμένη λεμονόκουπα! Κι έτσι το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω καταγγελία, και μιας και η μητέρα μου έχει αδυναμία στα κοκεράκια συμφωνει! Πάλι καλά! Λέει κι εκείνη ότι είναι άθλιοι που τα έχουν έτσι και σκοπέυω να κάνω καταγγελία. Ιδού και οι φωτό:( :

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN2823.JPG
    DSCN2823.JPG
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 76
  • DSCN2827.JPG
    DSCN2827.JPG
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 77
  • DSCN2822.JPG
    DSCN2822.JPG
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 68
Κι αλλες φωτο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN2834.JPG
    DSCN2834.JPG
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSCN2820.JPG
    DSCN2820.JPG
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 66
Το καημένο το σκυλί... Καλά θα κάνεις να τους καταγγείλεις - καλή τύχη σου εύχομαι.
Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, βρε παιδιά: ΟΚ, το βαρέθηκαν το σκυλί, δεν είναι φιλόζωοι κτλ. Γιατί το παρατάνε στο γκαράζ; Δηλαδή, με τη νοοτροπια τους πάντα, πάλι βάρος και έξοδο τους είναι. Γιατί λοιπόν να μην το δώσουν κάπου; Δεν έχει μυαλό ο κόσμος...:down:

Το καημένο το σκυλί... Καλά θα κάνεις να τους καταγγείλεις - καλή τύχη σου εύχομαι.
Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, βρε παιδιά: ΟΚ, το βαρέθηκαν το σκυλί, δεν είναι φιλόζωοι κτλ. Γιατί το παρατάνε στο γκαράζ; Δηλαδή, με τη νοοτροπια τους πάντα, πάλι βάρος και έξοδο τους είναι. Γιατί λοιπόν να μην το δώσουν κάπου; Δεν έχει μυαλό ο κόσμος...:down:

Όντως...:(
Το γκρίζο είναι εκεί εδώ και πολύ καιρό, γιατί όταν άρχισα να πηγαίνω εκεί στην αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς, ήταν ήδη εκεί και ταλαιπωρημένο.. Κοιτάξτε μόνο το βλέμμα στα μάτια του και το κεφάλι του που είναι σκυμμένο. ΕΛΕΟΣ!
Το άλλο, πίσω, το κοκεράκι, το πετάξανε στο γκαράζ πριν 1 μήνα περίπου.. Δεν θέλω να καταλήξει κι αυτό φοβισμένο σαν το άλλο..:cry:

Μα τι λογική είναι αυτή; Επιβάλεται η καταγγελία. Άμα θέλουν να παραμείνουν κουτάβια ας πάρουν λούτρινα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back