Στο όριο

• Thread starter Thread starter Havana
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Γάτες πατημένες και πολτοποιημένες στην άσφαλτο, κατακρεουργημένες που ακοιμήθηκαν στην μηχανη ενος αυτοκινητου και γιναν κιμάς , γατες φολιασμένες, και εκατοντάδες νεαρές γάτες πεταμένες στα σκουπίδια.

Μέριμνα για τις γάτες δεν υπάρχει, σαν πολίτες ειμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε καθημερινά ολο αυτο το θανατικό και πλεόν να το θεωρούμε φυσικο.

Κανείς δεν λέέι τιποτα.Αλλα επι της ουσίας ειμαστε ανύμποροι στο να κάνουμε κάτι.
Αυτενεργόντας σωζουμε αρκετές γάτες , με κόπο και χρήμα,
ομως γιατίκανεις αλλος δεν "νι'ωθει" την αναγκη οτι οι γάτες πρεπει να σωθούν ?
οτι δεν αποτελλλουν θέαμα θανάτου, ούτε παιχνιδι διαστερβλωμένων και προβληματικών προσωπικοτήτων...

Τα νουμερα δεν ειναι παρήγορα,

σε μια κοινότητα περιπου 4000 γατοφιλων αντιστοιχουν 9000 περιπου γατια, που ψαχνουν ή ψαχνονται, και στο καθε ατομο αντιστοιχουν μαζι με τις δικες του δεσποζομενες 9,2 περιπου γατες...

συν ολα τα συμβάντα που δεν εχουν δυνατοτητα να δουν το φως του διαδυκτιου , υπολογιστε οτι ο καθενας μας αντιστοιχει σε 217 γατες...κατα μεσο ορο..

και ισως περισοτερες....

μετα απο αυτη τη σκέψη
το ομολογώ
ειμαι στο όριο να απογοητευτω.....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H απογοήτευση είναι κακός σύμβουλος. Δεν πρόκειται να σώσουμε όλα τα γατάκια του κόσμου (αν και θα το θελαμε). Θα σωσουμε όσα μπορούμε. Και αυτό δεν ειναι αμελητέο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

HAVANA, από το ελάχιστο που σε γνωρίζω, μέσα από το site, δεν πιστεύω πως είσαι από τα άτομα που ¨το βάζουν κάτω εύκολα¨. Σίγουρα τα νούμερα είναι μεγάλα και ο στόχος δύσκολο ως ακατόρθωτο να επιτευχθεί αλλά ξέρεις πως και μία ψυχούλα παραπάνω να σωθεί, είναι τεράστιο κέρδος. Όσο γιά τους ανθρώπους που δε νιώθουν μόνο τον οίκτο σου αξίζουν...
Δε ζούμε σ΄ένα δίκαιο, όμορφο κόσμο κι αυτό είναι ακριβώς που κάνει την κάθε μάχη ιερή.

Πάμε γερά!!!

Κι εγώ συμφωνώ με την Ζέτα.
Αν και πραγματικά κι εγώ έφτασα στα όριά μου ψυχολογικά με όλα τα νεογέννητα των σκουπιδοντενεκέδων των τελευταίων μηνών...:/:

Παιδιά σας νιώθω,φέτος τα γατάκια τα πεταμένα σε κάδους ήταν υπερβολικά πολλά...Γενικά είδα πάρα πολλά γατάκια φέτος να ζητούν σπιτάκι,περισσότερα νομίζω από ότι άλλες χρονιές.Νιώθω πως πάμε προς τα πίσω...:(Πάντως δεν είναι λίγα τα γατούλια που βρήκαν σπίτι,κάποια μάλιστα από αυτά ενήλικα,ή πολύ άμεσα,οποτε δεν πρέπει να χάνουμε το θάρρος μας!:)

Ως ανόητα αισιόδοξη, πιστεύω οτι για κάθε γατουλη υπάρχει ένα σπίτι, οταν λύνεται προσωρινά το ζήτημα της φιλοξενίας. Και εδω πιστεύω με την ομαδικότητα που υπάρχει ΚΑΙ απο τα άτομα που ειναι μακρια εχουν γίνει πολύ καλές προσπάθειες αλλα και υιοθεσίες που δεν πίστευα στ'αυτιά μου και στα μάτια μου...λίγη πίστη και προσπάθεια χρειάζεται και όταν χάνεις το κουράγιο σου να έχεις "ομοιδεατες" φίλους να σε στηρίζουν...αυτό πετύχαμε εδώ μέσα και γι'αυτο αισθάνομαι πολύ πιο δύνατη όταν προκειται να βοηθήσω ενα αδεσποτο ζωακι...αυτο δεν ειναι κάτι;

Παιδιά σας νιώθω,φέτος τα γατάκια τα πεταμένα σε κάδους ήταν υπερβολικά πολλά...Γενικά είδα πάρα πολλά γατάκια φέτος να ζητούν σπιτάκι,περισσότερα νομίζω από ότι άλλες χρονιές.Νιώθω πως πάμε προς τα πίσω...:(Πάντως δεν είναι λίγα τα γατούλια που βρήκαν σπίτι,κάποια μάλιστα από αυτά ενήλικα,ή πολύ άμεσα,οποτε δεν πρέπει να χάνουμε το θάρρος μας!:)

Εγώ θα σου απαντήσω με έναν ακόμα πιο αισιόδοξο τρόπο ότι τα γατιά στους κάδους γίναν περισσότερα απλά γιατί τα μάτια και τα αυτιά που ακούν και βλέπουν είναι πιο πολλά !!!!!! άλλο 2000 μάτια που όλο και κάτι θα τους ξέφευγε και άλλο 4200 εγώ νομίζω ότι απλά μαθαίνουμε για πιο πολλά γιατί τώρα είμαστε πιο πολλοί και ήδη πολλές από εμάς έχουμε προβεί σε στειρώσεις πολλών αδέσποτων της γειτονιάς μας και έτσι εκεί που ήταν 1 γίναμε 2 και 4 και βλέπω γύρω μου πολλούς να θέλουν να βοηθήσουν και να γίνονται πράγματα έστω και απο εμάς ......

Παλιά δεν γινόταν τίποτα ένα γατί με προβλημα απλά το αφήναμε να πεθάνει να σου θυμίσω που είναι Ο ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ???? ΌΧΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΙDS στην Γερμανία είναι επειδή εμείς τον στείλαμε και ναι μπορεί να είναι ο 1 αλλά δεν θα είναι ο τελευταίος και ο μοναδικός είναι μία ζωούλα που σώθηκε..... για αυτό καλή μην απογοητέυεσαι και δες τα θετικά λίγο πριν δεν υπήρχαν ούτε 400 που έψαχναν στους τενεκέδες για γατάκι τώρα όταν ένα γατάκι νιαουρίσεί σε ένα τενεκέ όλο και ένας από τους 4200 που είμαστε θα περνάει από εκεί για να το σώσει:up::up::up::up::up::up:

Αντε βρε σύ και όλα καλά θα πάνε !!!!!!:up::up::up::up:

Και πάλι νομίζω η Μάγισσα μας έδειξε τα πράγματα από μια διαφορετική αισιόδοξη σκοπιά! :)

Και μάλλον έχει δίκιο!

Κι εγώ συμφωνώ με τη μάγισσα μέχρι την τελευταία λέξη!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back