Συζήτηση: "Αρμονική συμβίωση με το κατοικίδιό μου"

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Το κτηνιατρικο κεντρο Ιλισιων διοργανωνει συζητηση με θεμα :ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΜΟΥ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 /2/08 ωρα:11.30 (Κτηνιατρικο Κεντρο Ιλισιων, Μαιανδρου 11 και Αλκμανος, Ιλισια, τηλ 210 72 20 215)
θεμα "
Θα θιγουν επιμερους θεματα οπως:

επιλογη του καταλληλου κατοικιδιου αναλογα με το τροπο ζωης μου

εξασφαλιση καταλληλων συνθηκων διαβιωσης για το ζωο μου

βασικες αρχες εκπαιδευσης

σωστη διατροφη

διασφαλιση της υγειας του ζωου μου και της δικης μου

υποχρεωσεις των ιδιοκτητων συμφωνα με τον νομο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα που είναι στην Αθήνα πολύ θα ήθελα να το παρακολουθησω!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενδιαφέρον ακούγεται.
Κατερίνα, μήπως ξέρεις ποιοι μιλάνε;

ο κτηνιατρος του κεντρου και ενας συνεργαζομενος ψυχολογος..δεν ξερω αν μιλα καποιος αλλος , συζητηση ειναι παντος οχι ομιλια. νομιζω θα συμμετεχει και το κοινο!
μου φανηκε καλη κινηση!:up:

Είναι δωρεάν? σκέφτεστε να πάτε?

νομιζω οι συζητησεις ειναι δωρεαν αν θελετε παιρνω αυριο ενα τηλ να ρωτησω περισσοτερα πραγματακια το μονο κολλημα μου ειναι οτι συμπιπετει με το μπαζαρ του αγιου φραγκισκου της ασιζης στη πλατεια βικτωριας.:/:

ο
νομιζω οι συζητησεις ειναι δωρεαν αν θελετε παιρνω αυριο ενα τηλ να ρωτησω περισσοτερα πραγματακια το μονο κολλημα μου ειναι οτι συμπιπετει με το μπαζαρ του αγιου φραγκισκου της ασιζης στη πλατεια βικτωριας.:/:

Το μπαζάρ είναι μέχρι το απόγευμα στις 6 δεν είναι έτσι?

μεχρι τις 4.30 μου ειπε η προεδρος στο τηλεφωνο αν εχει ακουστει κατ αλλο δεν ξερω.....:(

Θα πάτε? Το σκέφτεστε?:/:

Μπράβο οι ψυχολογοι και τα σεμιναρια αρχιζουν κι εκει σιγα σιγα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back