catman21
Νεοφερμένο μέλος
Ο catman21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
10-02-15
00:11
Παλιότερα πριν 2 χρονια η θυληκιά γάτα μου γέννησε 2 γατακαι αρσενικά.Τα λάτρεψα και δεθηκα πολύ μαζί τους.Ηταν τοσο αγαπημένα.Ολη μερα επαιζαν,κοιμοντουσαν μαζι και οπου πηγαινε το ένα πηγαινε και το αλλο.Οταν μεγάλωσαν αρκετα αρχισαν και τσακώνονταν.Το ενα επικρατησε του αλλου στον τομέα της κυριαρχιας και το αλλο αρχισε και εφευγε απο το σπιτι σταδιακα οπου απο ενα σημειο και μετά εμφανίζονταν αιραια και που.Ειχα στεναχωρηθει τοσο πολύ.Συμβιβάστηκα απο ενα σημειο και μετα αν και παντα το σκεφτομουνα και εμφανίζονταν μετα απο μηνες ειτε σε ενα λοφακι να παρατηρει το σπιτι μου η να πλησιάζει φοβισμένα.Με ικανοποιούσε μονο και μονο που το εβλεπα οτι ειναι καλα.Η γατα μου η θυληκια πέρυσι το καλοκαιρι ξαναγεννησε 3 γατακια.1 θυληκο και τα αλαλ 2 αρσενικά.Το καθενα εχει το δικο τους χαρακτήρα.Τα εδινα για να μην εχω πολλα γατια αλλα ο κοσμος δεν τα επαιρνε λες και ειναι τοσο μεγαλος κοπος να εχεις ενα γατακι στο σπιτι σου.Τελος παντων τα κρατησα και τα φροντιζω με αγάπη.Ξαφνικά πριν κανα 4μηνο εμφανιστηκε ενα πολυ πολυ μικρο ταλαιπωρημένο γατάκι και εξαθλιωμενο θα ελεγα.Αφου οταν το χαιδευα επιανα τα κοκκαλα του.Οι υπολοιπες γατες στην αρχη ειχαν θορυβηθει λιγο απο την παρουσία του αδεσποτου αλλα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα το δεχτηκαν και οχι μονο το δεχτηκαν αλλα ολα δειχνουν οτι το αγαπανε πολυ και το μικρο αδεσποτο εχει παχυνει και εχει παρει τα πανω του.Σύνολο δηλαδη εχω μια θηλυκια ενηλικη πολλων χρονων,εναν αρσενικο 2 χρονων περιπου το οποιο εχει επικρατησει του αδελφου του , 3 γατακια που γεννηθηκαν το περασμενο καλοκαιρι και το μικρο αδέσποτο.6 γατες σύνολο.Και η ευχαριστη εκπληξη οτι εμφανιστηκε ο παλιος μου γατος που ειχε εκδιωχθει απο τον αδερφο του.Εδω και 2 μερες ειναι σπιτι μου,ισως επειδη εδω και 2 μερες λειπει ο αλλος αδερφος του αρσενικος γατος.Τα γατακια μου που γεννηθηκαν το καλοκαιρι βγαζουν εναν ηχο ενοχλησης για τον γατο μου που εμφανιστηκε ξαφνικά και θελω να ρωτησω πως μπορουν να επιβιωσουν χωρις προβληματα ολα μαζι.Παντα ημουν διχασμένος στο θεμα της στειρωσης αλλα τωρα ειμαι σχεδον υπερ.Ειναι αυτο που λεμε οτι οταν ζεις καποιοες καταστασεις καταλαβαινεις και κατανοεις καποια πραγματα περισσοτερο.Sorry για την φλυαρία μου και αν τα λεω τοσο μπερδεμενα αλλα ηθελα τοσα πολλα αν ρωτησω και να διηγηθω και προσπαθησα οσο πιο γενικα και συντομα μπορουσα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catman21
Νεοφερμένο μέλος
Ο catman21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
10-02-15
23:25
Απάντηση: Απορίες και συζήτηση σχετικά με τον τρόπο ζωής των γατιών
Οποιος θελει γενικως να με κατευθυνει το τι να κανω με τα γατια και ποιες ειναι οι αποψεις σας θα ηθελα πολυ να γραψετε καποιο μυνημα ...
Οποιος θελει γενικως να με κατευθυνει το τι να κανω με τα γατια και ποιες ειναι οι αποψεις σας θα ηθελα πολυ να γραψετε καποιο μυνημα ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
10-02-15
23:56
Απάντηση: Απορίες και συζήτηση σχετικά με τον τρόπο ζωής των γατιών
Τα αρσενικά γατιά διεκδικούν την περιοχή τους. Κάποια θα διώχνονται, κάποια θα ξαναγυρνάνε όπως κατάλαβες. Εγώ δεν ξέρω κάποιο τρόπο ώστε να συμβιώνουν χωρίς προβλήματα. Από την εμπειρία μου, επειδή οι αδέσποτες γάτες που φροντίζω είναι κάπως "εξημερωμένες" ας το πω, όταν βρίσκω κάποιο μικρό αδέσποτο και το εντάσσω στην αγέλη το συνηθίζουν μέσα σε λίγο καιρό.
Πάμε στην στείρωση τώρα. Ναι είναι πολύ σημαντική και αν έχεις την δυνατότητα θα έλεγα να τα στειρώσεις τα γατιά σου. Έτσι τα αρσενικά θα σταματήσουν και να περιφέρονται ψάχνοντας να ζευγαρώσουν, να χάνονται για καιρό, να μαλώνουν κτλ και τα θηλυκά θα σταματήσουν να γεννάνε γατάκια που δεν θα μπορείς να φροντίσεις.
Τα αρσενικά γατιά διεκδικούν την περιοχή τους. Κάποια θα διώχνονται, κάποια θα ξαναγυρνάνε όπως κατάλαβες. Εγώ δεν ξέρω κάποιο τρόπο ώστε να συμβιώνουν χωρίς προβλήματα. Από την εμπειρία μου, επειδή οι αδέσποτες γάτες που φροντίζω είναι κάπως "εξημερωμένες" ας το πω, όταν βρίσκω κάποιο μικρό αδέσποτο και το εντάσσω στην αγέλη το συνηθίζουν μέσα σε λίγο καιρό.
Πάμε στην στείρωση τώρα. Ναι είναι πολύ σημαντική και αν έχεις την δυνατότητα θα έλεγα να τα στειρώσεις τα γατιά σου. Έτσι τα αρσενικά θα σταματήσουν και να περιφέρονται ψάχνοντας να ζευγαρώσουν, να χάνονται για καιρό, να μαλώνουν κτλ και τα θηλυκά θα σταματήσουν να γεννάνε γατάκια που δεν θα μπορείς να φροντίσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum