Συναντήσεις για "γατοπαρέα"

zoe92

Νεοφερμένο μέλος

Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Αυτή τη στιγμή έχω 2 γάτες και εύχομαι να μπορούσα να τις κρατήσω και τις δυο, αλλά καθώς είμαι λίγο στενή σε χρήματα, χαρίζω τη μία που μάζεψα πριν λίγο καιρό από το δρόμο...είναι κάτι που με προβληματίζει όμως..
η γατούλα μου έχει συνηθίσει την παρέα της άλλης και φοβάμαι ότι άμα βρεθεί ιδιοκτήτης θα νιώθει μοναξιά..
σκεφτόμουνα αν άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και θέλουν η γατούλα τους να έχει παρέα που και που και να αλληλεπιδρά με άλλες γάτες, να κανονίζαμε συναντήσεις για να κοινωνικοποιούνται και να παίζουν :)
Μένω στην ανατολική Θεσσαλονίκη και είμαι φοιτήτρια, μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου μέσω του site :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ωραία η αποψή σου! Κι εγώ συμφωνώ!!!!!!!
Μακάρι να ήσουνα Αθήνα... :/:
Θα κανονίζαμε ωραία πράγματα και θα εξυπηρετιόμασταν κιόλας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζωή, ελπίζω να βρεις καποια ανταποκριση Θεσσαλονίκη.

* Μου άρεσε πολύ η πρωτοβουλία και την αντιπροτείνω κι εγώ για Αθήνα! *
Είτε για να αλληλοκοινωνικοποιηθούν τα γατακια μας, είτε για τη αλληλοφιλοξενία ημερών γατουλινίου εφόσον κάποιος χρειάζεται να φύγει ταξίδι! (εφ όσον είμαστε σε διαθεσιμότητα!)

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει εν δυνάμει διαθεσιμότητα! :clapup:
Εγώ δηλώνω!

Βρε παιδιά, δεν λέω ωραία ιδέα, αλλά από ότι διαβάζω εδώ δεν θα ζοριστούν πολύ τα ζωάκια με μια ξαφνική είσοδο νέου/ άγνωστου ζώου στο σπίτι. Αν μπορεί κάποιος να διαθέσει χώρο για φιλοξενία όπου οι γατούλες θα μπορούν να κρατούν τις αποστάσεις τους, εντάξει, αλλά play date για γατούλες?,

Βρε παιδιά, δεν λέω ωραία ιδέα, αλλά από ότι διαβάζω εδώ δεν θα ζοριστούν πολύ τα ζωάκια με μια ξαφνική είσοδο νέου/ άγνωστου ζώου στο σπίτι. Αν μπορεί κάποιος να διαθέσει χώρο για φιλοξενία όπου οι γατούλες θα μπορούν να κρατούν τις αποστάσεις τους, εντάξει, αλλά play date για γατούλες?,

Να σου πω δε γνωρίζω... :worry::worry:
Όταν κάποιος φιλοξενεί κι ένα και δύο γατάκια ακόμη και προσωρινά μαζί με τη δική του , τι γίνεται;
Ας μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει!

Παρ όλα αυτα εγώ προσφέρω την αλληλοφιλοξενία ή αλληλοπροσοχή των γατιών εφ όσον προκύψει περίπτωση απουσίας!

όσον αναφορά αυτό που είπε η Αθανασία δεν έχει απόλυτο άδικο, πιστεύω όμως ότι εξαρτάται αποκλειστικά από το χαρακτήρα του γατιού...αν έχει βρεθεί ήδη σε χώρο με άλλες γάτες και οι αντιδράσεις του δεν ήταν καλές τότε το πιο πιθανό είναι να μην του αρέσει το γεγονός ότι θα μοιράζεται το σπίτι με άλλες γάτες. Από κει και πέρα εξαρτάται πως τα πηγαίνει με άλλους ανθρώπους, με καινούργιους χώρους κτλ, εσείς ξέρετε καλύτερα
Για τη δικιά μου τη γατούλα ξέρω ότι έχει ζήσει με άλλες γάτες και η συμπεριφορά της με αυτές ήταν άριστη, δεν πειράζει κανέναν αν δεν την πειράξουν και επειδή μερικές φορές έχω φίλους στο σπίτι ξέρω ότι δεν την πειράζουν και οι ξένοι...βασικά μπορώ να πω ότι είναι η τέλεια γάτα :P

Ράνια εύχομαι οι αποστάσεις να μην ήταν πρόβλημα :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back