MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ξεκινάω πρώτος με μία συνταγή:
ΨΑΡΟΜΠΟΥΚΙΕΣ
Ούτε το πιο δύσκολο γατί δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιους ψαρομεζέδες.
Θα χρειαστείτε:
- 125 γρ. σκουμπρί κονσέρβα\
- 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης σε τρίμμα
- 1 κ.σ φυτικό λάδι
- 1 αβγό χτυπημένο
- μια γαβάθα
- ένα πιρούνι
- μερικά κουταλάκια
- βουτυρωμένο ταψάκι
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180oC. Σουρώστε το σκουμπρί και λιώστε το με το πιρούνι. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά.
- Με τα κουταλάκια κάντε το μείγμα μπαλίτσες στο ταψί. Ψήστε για 8 λεπτά. Σέρβίρονται σε φυσική θερμοκρασία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Να κάνω μια ερώτηση; Το σκουμπρί σε κονσέρβα, δεν έχει πολύ αλάτι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εχει.Γενικα δεν κανει να δινουμε στις γατες, κονσερβες που προοριζονται για ανθρωπινη καταναλωση.Επισης αν τους δινουμε μαγειρευτο φαγητο θα πρεπει να ειναι νεροβραστο χωρις μπαχαρικα ,κρεμμυδια κλπ και σχεδον χωρις καθολου λαδι.

Isiliel
Επιφανές μέλος
Λάδι γιατί; Τους πέφτει βαρύ;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Διοτι τους επιβαρυνει το συκωτι.Το εχει γραψει ΚΑΙ ο γιατρος του forum αν θυμαμαι καλα.Λάδι γιατί; Τους πέφτει βαρύ;

vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παλαιότερα όταν είχα τριχωτές γάτες ο γιατρός μου έλεγε μέσα στην ξηρή τροφή να βάζω και μια μεγάλη κουταλιά λάδι , αν είναι και ελαιόλαδο τόσο το καλύτερο.
Τα συμπεράσματα βγάλτε τα μόνοι σας.....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..προφανως για τις τριχομπαλες.Ισως να δυιστανται οι αποψεις των γιατρων..τι να πω..και ο δικος μου παντως μου εχει πει,ελαχιστο λαδι στο μαγειρευτο φαγητο,ακριβως για αυτο το λογο,του συκωτιου.

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγω την ιδια απορια εχω.δεν εχει αλατι το σκουμπρι σε κονσερβα;
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εγώ πάντωθ δεν κθέλω. Ο κτηνίατλοθ δεν έχει πει τίποτα θτα αδέλφια μου. Αυτή τη θυνταγή τη βλήκα θε ένα πελιοδικό που μιλάει μόνο για γάτεθ και για να την έχουν εκεί κάτι δε θα κθέλουν παλαπάνω;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool