Andrianna1
Νεοφερμένο μέλος
Η Οντίλ μου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
06-01-11
14:12
Το γατάκι μου από την στιγμή που το έφερα σπίτι μου(εχθές) έχω παρατηρήσει ότι κάπου κάπου(αλλά συχνά) έχει μικρές συσπάσεις στην κοιλιά του και γενικά σε αυτό το μέρος του σώματος του αλλά όχι στα πόδια! Τρώει κανονικότατα, έως και πολύ θα έλεγα
, πίνει νεράκι μια χαρά και παίζει σαν δαιμονισμένο
Αλλά είναι συχνές αυτές οι συσπάσεις όχι όμως έντονες. Αύριο έτσι κι αλλιώς θα την πήγαινα στον κτηνίατρο για ενα τσεκ απ και για εμβολιασμό και αποπαρασίτωση γιατί σήμερα είναι των Φώτων και δυστυχώς είναι όλα κλειστά. Ήθελα να ρωτήσω μήπως πρέπει να κάνω κάτι μέχρι να την πάω αύριο το πρωί στον κτηνίατρο
. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι (το έμπειρο μάτι μου την κάνει 4 μηνών) αύριο θα μάθω. Είναι φυσιολογικές οι συσπάσεις μήπως;
, πίνει νεράκι μια χαρά και παίζει σαν δαιμονισμένο
Αλλά είναι συχνές αυτές οι συσπάσεις όχι όμως έντονες. Αύριο έτσι κι αλλιώς θα την πήγαινα στον κτηνίατρο για ενα τσεκ απ και για εμβολιασμό και αποπαρασίτωση γιατί σήμερα είναι των Φώτων και δυστυχώς είναι όλα κλειστά. Ήθελα να ρωτήσω μήπως πρέπει να κάνω κάτι μέχρι να την πάω αύριο το πρωί στον κτηνίατρο
. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι (το έμπειρο μάτι μου την κάνει 4 μηνών) αύριο θα μάθω. Είναι φυσιολογικές οι συσπάσεις μήπως;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
09-01-11
18:01
Πηγατε στο γιατρο? Εχετε νεα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrianna1
Νεοφερμένο μέλος
Η Οντίλ μου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
09-01-11
18:02
Ναι πήγαμε αλλά μου είπε ότι δεν είναι τίποτα και παρατήρησα ότι σταμάτησαν εντελώς. Μπορεί να ήταν και από το άγχος της αλλαγής περιβάλλοντος! Πάντως τώρα είναι καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum