Marilis
Νεοφερμένο μέλος
τάιζαν και στείρωναν με δικά τους έξοδα. Δεν μπορεί να εντοπιστεί ο ένοχος διότι προφανώς δρα τη νύχτα, με φάρμακο μέσα σε τροφή. Επίσης, έχει αναφερθεί και δράση μιας "κυρίας" η οποία πέταξε με φτυάρι στον κάδο μωρά γατάκια.
Από άλλες παρόμοιες αναφορές καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε να προστατέψουμε τα ζώα από τα διποδα τέρατα που τα έχουν στοχοποιήσει, για άγνωστο ή για εντελώς ηλίθιο λόγο (πχ τα σημεία που αφήνουν η φιλόζωοι τις κροκέτες είναι αιτία να μαζεύονται ποντίκια, το ζήσαμε και αυτό!).
Θα ήθελα να ξέρω πως αντιμετωπίζεται μια τόσο ακραία και απάνθρωπη συμπεριφορά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilis
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς Ουρανία δεν θα μείνει ούτε μουστάκι στην περιοχή. Όσο ξέρουν ότι δεν έχουν καμία συνέπεια, και εννοώ από τον νόμο, θα δρουν ανεξέλεγκτοι όλοι αυτοί οι κάφροι. Αφού μπορούν να κάνουν τέτοιο κακό σε ανυπεράσπιστα ζώα φαντάσου τι μπορούν να κάνουν σε συνάνθρωπό τους αν τους ενοχλήσει για κάποιο λόγο.
Είναι τόσο θρασύδειλοι άνθρωποι που σε έναν άνθρωπο δεν θα έκαναν τίποτα τα καθάρματα. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να γίνει με αυτά τα καθίκια. Δεν υπάρχει απάντηση. Αν πιάσω όμως ένα το έχω πει θα τον σπάσω στο ξύλο παρόλο που είμαι κατά της βίας

Marilis
Νεοφερμένο μέλος
αφορούσε ένα τμήμα της αστυνομίας στην Αυστραλία που επενέβενε σε ιδιοκτήτες οικόσιτων ζώων τα οποία τα κακομεταχειρίζονταν ή εξέταζαν καταγγελίες για κακοποιηση, εγκατάλειψη κτλ. Μιλάμε ώς και κράτηση του υπαιτίου και χρηματικό πρόστιμο του ρίχναν. Έπαθα πλάκα! Εδώ θα φάμε και ξύλο γιατί φροντίζουμε τα αδέσποτα.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marilis
Νεοφερμένο μέλος
Η ιδέα σου για δημοσίευση είναι εξαιρετική! Ούτε που το σκέφτηκα, χίλια ευχαριστώ.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum