PearlJamGr
Νεοφερμένο μέλος
Ο PearlJamGr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
28-04-07
21:36
Καλησπέρα σας!
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για επείγοντα περιστατικά;
΄Ενας αδέσποτος γάταρος που ταϊζει η κοπέλα μου στη γειτονιά της, σφήνωσε το κεφάλι του σε τενεκέ (η εικόνα είναι αντίστοιχη με αυτή των σκύλων που τους έχουν φορέσει... αμπαζούρ), και δεν μπορεί να πιεί, δεν μπορεί να φάει, δεν κάθεται να τον πλησιάσουν...
Είναι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου!!!!
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για επείγοντα περιστατικά;
΄Ενας αδέσποτος γάταρος που ταϊζει η κοπέλα μου στη γειτονιά της, σφήνωσε το κεφάλι του σε τενεκέ (η εικόνα είναι αντίστοιχη με αυτή των σκύλων που τους έχουν φορέσει... αμπαζούρ), και δεν μπορεί να πιεί, δεν μπορεί να φάει, δεν κάθεται να τον πλησιάσουν...
Είναι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PearlJamGr
Νεοφερμένο μέλος
Ο PearlJamGr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
28-04-07
21:39
Το τηλέφωνό μου είναι 0044 79679 30295
το τηλέφωνο στην ελλάδα 6977085456 (κος Χαραλαμπίδης)
το τηλέφωνο στην ελλάδα 6977085456 (κος Χαραλαμπίδης)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
28-04-07
21:43
υπαρχει ο γιατρος μου ο αιλουρος να σου δωσωσ το τηλ να τον παρετε να σας πει τι θα κανετε
PearlJamGr
Νεοφερμένο μέλος
28-04-07
21:45
Ευχαριστώ! Αν θέλετε, γράψτε το εδώ ή στείλτε μου μέηλ στο armadoros@gmail.com
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
28-04-07
21:48
σου εστειλα Π.Μ κοιτα τα μηνυματα σου
PearlJamGr
Νεοφερμένο μέλος
28-04-07
21:54
Ευχαριστώ πολύ!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
28-04-07
22:35
Υπαρχει και η κλινική στο πικερμι την ξερει η κοπελα με τον γατο που ειχε ουρολοιμωξη 2106038024
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum