ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
20-10-11
05:42
Μήπως υπάρχουν σφυρίχτρες που κάνουν γάτες να έρχονται στο σπίτι η κοντά μου ας πούμε όπως και στου σκύλους ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
20-10-11
08:07
Το έχω ψάξει κι εγώ το θέμα αυτό αλλά τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν βρήκα τίποτα παρά μόνο για τα σκυλιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
20-10-11
09:18
ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ, δεν έχω ακούσει να υπάρχει κάτι τέτοιο και βασικά δε νομίζω ότι υπάρχει.
Η γάτα κι ο σκύλος είναι διαφορετικά ζώα με διαφορές στην συμπεριφορά τους.
Εάν αφήσεις την γάτα έξω από το σπίτι και φύγει, είναι πολύ πιθανόν να χαθεί και να μη μπορεί να επιστρέψει...
Η γάτα κι ο σκύλος είναι διαφορετικά ζώα με διαφορές στην συμπεριφορά τους.
Εάν αφήσεις την γάτα έξω από το σπίτι και φύγει, είναι πολύ πιθανόν να χαθεί και να μη μπορεί να επιστρέψει...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
20-10-11
09:40
ΛΟγικά ακούν τον ήχο (η ακοή της γάτας είναι καλύτερη από του σκύλου). Δύσκολα όμως πιστεύω ότι εκπαιδεύονται στο να εκτελούν εντολές με βάση τον ήχο της σφυρίχτρας. Θα τολμήσω να πω ότι είναι ακατόρθωτο να μάθεις μια γάτα να ανταποκρίνεται στο άκουσμα της σφυρίχτρας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum