Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω εάν αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί αλλά απο αύριο και για 10 μέρες θα φιλοξενήσω το κουνέλι μιας φίλης μου. Ωστόσο έχω γάτα και απ'οτι είδα απο το σπίτι της φίλης μου τα κουνέλια είναι πολύ τσαπατσούλικα στα θέματα υγιεινής σε αντίθεση με τα γατιά. 2 είναι οι προβληματισμοί μου.
1. Ποια θα είναι πιθανόν η σχέση της γάτας μου με το άλλο ζώο
και 2. τι πρέπει να κάνω προκειμένου να μην μου λερώσει το σπίτι...
Γενικά τα κουνέλια δεν τα συμπαθώ αλλά δεν υπάρχει άλλο άτομο που να μπορεί να κρατήσει το ζωάκι.
Εάν το κλείσω σε ένα δωμάτιο (στο οποίο φυσικά θα μπαίνω τακτικά προκειμένου να βλέπω το ζωο) λέτε να είναι καλή ιδέα? δεν θέλω να πάθει τίποτα απο τη γάτα μου....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Eγώ τον Έλβις,τώρα στις διακοπές, τον έχω στο υπόστεγο της ταράτσας που το έχουμε περιφράξει και κάνει την ανάγκη του μόνο στη δεξιά γωνία. Στο σπίτι μας στην Αθήνα όμως,που του έχουμε φτιάξει ένα σπιτάκι τα κάνει παντού γύρω γύρω...
Δεν ξέρω γιατί.Η φίλη σας δε θα σας δώσει το κλουβάκι του κουνελιού; Μόνο του σε δωμάτιο δε θα το πρότεινα, θα λερώσει. Εκτός κι αν έχετε χρόνο να καθαρίζετε τακτικά

Πάντως καλό θα ήταν να μην έρθει σε επαφή με τη γατούλα, αφού δεν έχουν μάθει το ένα με το άλλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οσο για το λερωμα...μαθαινουν ευκολα να τα κανουνε σε αμμο ή σε πριονιδι. Εμεις ειχαμε ενα μεγαλο κλουβι ξυλινο και μια λεκανιτσα με πριονιδι και εκανε τα τσισακια εκει. Τα κακα τα κανουνε παντου αλλα αυτο δεν ενοχλει καθως δεν βρωμανε,δεν κολλανε,μαζευονται ευκολα και ειναι ξερες μπαλιτσες.Δεν ειναι καν να τις σιχαινεσαι!
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι, η αλήθεια είναι ότι όταν είχε έρθει σε επαφή με τα γατάκια ο Έλβις δεν τον πείραξαν,αλλά τα μωρά του έκανα χου και οι μεγάλες τον μύριζαν και τον κοίταζαν περίεργα όπως είπες Έλενα. Αλλά τον μάζεψα γιατί φοβόμουν μη φάει σφαλιάρα

Τhea ούτε κι εγώ τους έχω όλη τη μέρα στο κλουβί

Ελπίζω οι προλαλήσασες σας κάλυψαν

maria_lulu
Επιφανές μέλος
εγω τα εχω στην ταρατσα τα κουνελια! ερχοντε οι αδεσποτες γατες και τα ενοχλουν... τους δαγκωνουν τα ποδια, τα τρομαζουν...
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι γάτες με τα κουνέλια δεν είναι ξαδερφάκια?

maria_lulu
Επιφανές μέλος
ναι!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Μοιαζουν παρα πολυ το κουνελι και η γατα ειδικα στο προσωπο!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
ναι! φτιαχνω ενα θεμα μονο για τα ζωακια μου! με φωτο και πληροφοριες!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
(το εφτιαξα)
mariannakipap
Νεοφερμένο μέλος
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Εδω και 4 χρονια εχω ενα κουνελακι κ προσφατα αποφασισα να παρω γατα.Το μονο προβλημα μου ειναι το κατα ποσο θα συνηθισουν μαζι κ θα εχουν... φιλικιες(!) σχεσεις!Αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Εδω και 4 χρονια εχω ενα κουνελακι κ προσφατα αποφασισα να παρω γατα.Το μονο προβλημα μου ειναι το κατα ποσο θα συνηθισουν μαζι κ θα εχουν... φιλικιες(!) σχεσεις!Αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια...
Αν πάρεις γατάκι, 2-4 μηνών, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool