irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
13-05-12
23:24
Γεια σας εσωσα ενα γατουνι απο το δρομο που ηταν χωρις μανουλα και αδερφακια και το τραβολογαν κατι παιδια.εδω και δυο μερες που το χω δεν ειχε κανει κακακια μεχρι πριν λιγο που ηταν πανσκληρα και κιτρινα.δεν το βλεπω καλα τωρα.ειναι υποτονικη,εχει να φαει 8 ωρες και παω να της βαλω στο μπιμπερο στο στομα και κυριολεκτικα τσιριζει.γουργουριζει και κανει κατι σαν γκρινια-μουγκριτο και ανυσηχω γιατι εχω διαβασει πως οι γατες γουργουριζουν και οταν πονανε.του κανω απαλο μασαζ στην κοιλιτσα εδω και αρκετη ωρα αλλα δεν γινεται τιποτα.αυριο το πρωι δεν μπορω να το παω σε κτηνιατρο γιατι εχω σχολειο και ο μπαμπας μου επισης δουλευει.μου φαινεται πως επισης βαριανασαινει και εχω πανικοβληθει νοιωθω πως δεν μπορω να κανω τιποτα.δεν θελω να ξυπνησω και να την δω να μην αναπνεει θα παθω υστερια.το βαλα και στην καρδια μου για να την ακουει και δεν κοιμαται ακριβως και εχει μισανοιχτο το στομα αλλλα δεν τρωει τιποτα!!!οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη!!ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλεξία! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
19-06-12
11:56
Γεια σας εσωσα ενα γατουνι απο το δρομο που ηταν χωρις μανουλα και αδερφακια και το τραβολογαν κατι παιδια.εδω και δυο μερες που το χω δεν ειχε κανει κακακια μεχρι πριν λιγο που ηταν πανσκληρα και κιτρινα.δεν το βλεπω καλα τωρα.ειναι υποτονικη,εχει να φαει 8 ωρες και παω να της βαλω στο μπιμπερο στο στομα και κυριολεκτικα τσιριζει.γουργουριζει και κανει κατι σαν γκρινια-μουγκριτο και ανυσηχω γιατι εχω διαβασει πως οι γατες γουργουριζουν και οταν πονανε.του κανω απαλο μασαζ στην κοιλιτσα εδω και αρκετη ωρα αλλα δεν γινεται τιποτα.αυριο το πρωι δεν μπορω να το παω σε κτηνιατρο γιατι εχω σχολειο και ο μπαμπας μου επισης δουλευει.μου φαινεται πως επισης βαριανασαινει και εχω πανικοβληθει νοιωθω πως δεν μπορω να κανω τιποτα.δεν θελω να ξυπνησω και να την δω να μην αναπνεει θα παθω υστερια.το βαλα και στην καρδια μου για να την ακουει και δεν κοιμαται ακριβως και εχει μισανοιχτο το στομα αλλλα δεν τρωει τιποτα!!!οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη!!ευχαριστω![]()
Γεια σου! Καταρχην μπραβο σου που εσωσες το γατακι!!
Η κατασταση του ειναι λιγο κρισιμη απο οτι μπορω να καταλαβω και για αυτο χρειαζεται μεγαλη φροντιδα!! Πρεπει να τα κρατας ζεστα διπλα σε μια σομπα,μακρια απο ρευματα και καλο θα ειναι να τα εχεις μεσα σε μια κουτα,λεκανη κτλ. 
Αμα εχεις ειδικο γαλατακι καλο θα ηταν να του το δωσεις με μια συριγγα ή ακομα καλυτερα με μπιμπερο! Αν δεν εχεις γαλατακι, μπορεις να αναμειξεις ενα δικο μας γαλα αραιωμενο με λιγο νερο! Μπορεις να το σκεπασεις με μια λεπτη πετσετα ή να βαλεις μια υγρη πετσετα πανω απο την κουτα στην οποια την εχεις για να διμιουργειται υγρασια!! ΠροσεΞΕ!! Πρεπει οποσδηποτε να το πας αυτες τις μερες στον κτηνιατρο, αυτος θα σε καθοδηγησει καλυτερα για το τι πρεπει να κανεις!
Καλη Επιτυχια και γραψε μου γρηγορα νεα για το γατακι!! περιμανω......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool