Σχετίζεται η ζωοφιλία με τα γονίδια;

Titikaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Titikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα.
Θα ηθελα να ανοιξω ενα νεο θεματακι σχετικα με την σχεση ζωοφιλιας-γονιδιων. Πιστευετε η ξερετε αν υπαρχει καποια σχεση? Απο προσωπικη εμπειρια πιστευω πως ναι γιατι η μητερα μου ειναι αρκετα ζωοφιλη αλλα εγω βγηκα 1000φορες πιο φιλοζωη και τρελαμενη απ'αυτη:PΠεριμενω τις απαντησεις σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν πιστευω οτι σχετιζεται. Ειναι θεμα ανατροφης. Η μαμα σου ηταν ζωοφιλη και διπλα σ' αυτην εγινες και εσυ. Ειναι θεμα χαρακτηρα επισης και συμπεριφορας. Ξερω ομως και ατομα που μεγαλωσαν σε οικογενεια που μισει τα ζωα, αλλα το παιδι ηταν πολυ ζωοφιλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι αν κοιταξεις τα γονιδια των 8000 μελων εδω θα βρεις ενα που λεει mycat μέσα, ηταν στη μοιρα μας να μπουμε εδω και να αγαπαμε τις γατες? πλάκα κανω.

Δεν νομιζω οτι σχετιζεται πιστευω οτι ολα τα μωρα τα πανε καλα με τα ζωα αν εχουν μια ουδετερη μαμα η φιλικη ενω αν απο μικρα μεγαλωσουν με μη δεν θα τα πανε η θα τα πανε για αντιδραση καλα.

εγώ ειμαι λίγο διχασμένη..πιστεύω μπορεί και να σχετίζεται..
η γιαγια μου απο την μερια του μπαμπά μου πέθανε με 10 γάτες στο σπίτι..ο πατέρας μου αγαπάει πολύ της γάτες. η παπουδες απο μεριάς μαμάς μου λένε οτι αγαπανε τις γάτες ασχετα αν δεν τις φροντίζουν καθως πρέπει επειδή είναι αμόρφωτοι.. η μητέρα μου απο παλιά αγαπούσε τις γατες αλλά οχι μες το σπίτι..όμως μετά απο συγκυρίες αλλαξε γνωμη όταν ενημερώθηκε και πλέον τις φροντίζει αρκετά καλα..
εγώ απο 3 χρονών ηθελα γάτα χωρίς να εχουμε και χωρίς να μου μιλήσει κανείς δικός μου.. η αδερφή μου πάλι αν και είχε μεγαλώσει στο ίδιο περιβάλλον μαζί μου, απλά ούτε ζεστη ούτε κρύο, δεν της αρεσει καθόλου να τρίβονται πανω της, αηδιάζει...αλλα αν είναι σε αλλο δωμάτιο δεν την ενοχλεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back