bunny
Περιβόητο μέλος
Λέω να πάω με τον Έλβις-τί έχουμε να χάσουμε;
Φυσικά θα το έχω μόνο ως χόμπι,και δεν θα ήθελα να τον πιάνω από τα αυτάκια,γιατί δεν κάνει.
Και μόνο που βλέπω στα παιδικά πάρτι πόσο άγαρμπα τους φέρονται τα παιδάκια...
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Αλλά πιο εύκολο είναι να ξεκινήσεις με κάποιο starter kit, που σου δείχνει πώς να κάνεις κάποια βασικά κόλπα. Νομίζω τα πουλάνε σε καταστήματα παιχνιδιών και στα μαγαζιά που έχουν παρεμφερή είδη για πάρτι (φαγουρόσκονη κ.λπ.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Απ' ό,τι φαίνεται υπάρχει! Βρήκα αυτή στο Μαρούσι και νομίζω υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία στη Νέα Ιωνία (γράψε "σχολή ταχυδακτυλουργών/ταχυδακτυλουργίας" στο google και όλο και κάτι θα βρεις).
Αλλά πιο εύκολο είναι να ξεκινήσεις με κάποιο starter kit, που σου δείχνει πώς να κάνεις κάποια βασικά κόλπα. Νομίζω τα πουλάνε σε καταστήματα παιχνιδιών και στα μαγαζιά που έχουν παρεμφερή είδη για πάρτι (φαγουρόσκονη κ.λπ.)![]()
Τι είναι αυτό;Με ενδιαφέρουν και εμένα τα ταχυδακτυλουργηκά!
bunny
Περιβόητο μέλος
Πφφφφφ.Αυτά τα έχω εξαντλήσει!Απ' ό,τι φαίνεται υπάρχει! Βρήκα αυτή στο Μαρούσι και νομίζω υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία στη Νέα Ιωνία (γράψε "σχολή ταχυδακτυλουργών/ταχυδακτυλουργίας" στο google και όλο και κάτι θα βρεις).
Αλλά πιο εύκολο είναι να ξεκινήσεις με κάποιο starter kit, που σου δείχνει πώς να κάνεις κάποια βασικά κόλπα. Νομίζω τα πουλάνε σε καταστήματα παιχνιδιών και στα μαγαζιά που έχουν παρεμφερή είδη για πάρτι (φαγουρόσκονη κ.λπ.)![]()
Τhanks για το link.
bunny
Περιβόητο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τι είναι αυτό(starter kit);Με ενδιαφέρουν και εμένα τα ταχυδακτιλουργηκά!
Πφφφφφ.Αυτά τα έχω εξαντλήσει!Τhanks για το link.
![]()
Απο που τα πήρες;Είναι ωραία;Πολύ με ενδιαφέρουν αυτά!
bunny
Περιβόητο μέλος
Aπό μαγαζιά παιχνιδιών κοντά στα επιτραπέζια.Απο που τα πήρες;Είναι ωραία;Πολύ με ενδιαφέρουν αυτά!
Κάπου εκί κοντά θα τα βρεις.
Φάρσες έχει στην είσοδο του Village.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Aπό μαγαζιά παιχνιδιών κοντά στα επιτραπέζια.Κάπου εκί κοντά θα τα βρεις.
Φάρσες έχει στην είσοδο του Village.
![]()
Όταν λες φάρσες;
bunny
Περιβόητο μέλος
Φαγουρόσκονη,αναπτήρας που πιτσιλάει,σκόνη που μοιάζει με ζάχαρη και τη ρίχνεις στον καφέ ή το νερό κάποιου και αφήνει...αέρια!Όταν λες φάρσες;
,μελάνι που το ρίχνεις στα ρούχα,κάνεις έξαλλη τη μαμά σου και στο τέλος εξατμίζεται,ψέυτικο τσιγάρο που το φυσάς και βγάζει καπνο,στιλό που μόλις το ανοίξεις εκρίγνηται και πολλά άλλα.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Φαγουρόσκονη,αναπτήρας που πιτσιλάει,σκόνη που μοιάζει με ζάχαρη και τη ρίχνεις στον καφέ ή το νερό κάποιου και αφήνει...αέρια!,μελάνι που το ρίχνεις στα ρούχα,κάνεις έξαλλη τη μαμά σου και στο τέλος εξατμίζεται,ψέυτικο τσιγάρο που το φυσάς και βγάζει καπνο,στιλό που μόλις το ανοίξεις εκρίγνηται και πολλά άλλα.
![]()
Τέτοια έχει στο ψιληκατζίδικο κοντά στη γειτονιά μου!
Αλλά εμένα με ενδιαφέρουν πιο πολύ-ξέρεις-τα μαγικά
κόλπα με χαρτιά,ταχυδακτυλουργικά κλπ.Αλλά και οι
φάρσες πλάκα έχουν!
ruko
Διάσημο μέλος
μαγικά κόλπα. Έχεις και τέτοια, bunny; 
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,έχω ένα κουτί με 50 κόλπα.Περισσότερο εννοούσα κάτι σετ που έχουν μέσα κρίκους, μαντήλια και τέτοια και σου δείχνουν πώς να τα χρησιμοποιείς. Δηλαδή όχι φάρσες, αλλά "αληθινά"μαγικά κόλπα. Έχεις και τέτοια, bunny;
![]()

ruko
Διάσημο μέλος
Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι τόσο οργανωμένα τα πράγματα στην Ελλάδα.
Πάντως, αφού σ' αρέσει, αξίζει σίγουρα τον κόπο να ψάξεις καμιά σχολή.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Περισσότερο εννοούσα κάτι σετ που έχουν μέσα κρίκους, μαντήλια και τέτοια και σου δείχνουν πώς να τα χρησιμοποιείς. Δηλαδή όχι φάρσες, αλλά "αληθινά"μαγικά κόλπα. Έχεις και τέτοια, bunny;
![]()
Aυτά και αν με ενδιαφέρουν!Τρέχω αμέσως στα μαγαζιά!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Κι εμένα με γοητεύουν πολύ αυτά, αλλά δεν έχω ασχοληθεί.Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι τόσο οργανωμένα τα πράγματα στην Ελλάδα.
![]()
Πάντως, αφού σ' αρέσει, αξίζει σίγουρα τον κόπο να ψάξεις καμιά σχολή.
Στη Θεσσαλονίκη έχει;Δεν ήξερα ότι υπάρχουν σχολές!
ruko
Διάσημο μέλος
Κοίτα στο Χρυσό Οδηγό, λογικά θα λέει (μερικές φορές δεν σκεφτόμαστε τα προφανή).
bunny
Περιβόητο μέλος
Έχω δει σε μια εκπομπή όταν είχε αφιέρωμα.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη.Κοίτα στο Χρυσό Οδηγό, λογικά θα λέει (μερικές φορές δεν σκεφτόμαστε τα προφανή).
![]()
Ναι,εγώ πάω όλο από τον πολύπλοκο δρόμο!
Υπάρχουν σχολές.Έχω δει σε μια εκπομπή όταν είχε αφιέρωμα.
![]()
Τέλεια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool