27-07-11
11:26
Γνωρίζει κανείς για το σύνδρομο της υπεραισθησίας στις γάτες. (feline hyperesthesia syndrome)
Το γατάκι μου (1 χρόνου, αρσενικος, στειρωμένος) "νευριάζει" με την ουρά του, την κουνάει νευρικά και της επιτίθεται.
Ξέρω περίπτωση γάτας με το ίδιο πρόβλημα που ακολουθεί θεραπεία με αντιεπιληπτικό φάρμακο (kaneuron) και έχει αποτέλεσμα.
Δε μπορω να βασιστω ομως σε μια μόνο περίπτωση, επειδη τα συμπτώματα μοιάζουν
Σε ξένα site διαβάζω οτι αντιμετωπίζεται και με αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά κλπ
Ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση
Γνωρίζει ίσως κανείς κάποιον ειδικό που ασχολείται με προβλήματα συμπεριφοράς γάτας;
Δυστυχώς δε βρίσκω αρκετές πληροφορίες σε ελληνικά site
Το γατάκι μου (1 χρόνου, αρσενικος, στειρωμένος) "νευριάζει" με την ουρά του, την κουνάει νευρικά και της επιτίθεται.
Ξέρω περίπτωση γάτας με το ίδιο πρόβλημα που ακολουθεί θεραπεία με αντιεπιληπτικό φάρμακο (kaneuron) και έχει αποτέλεσμα.
Δε μπορω να βασιστω ομως σε μια μόνο περίπτωση, επειδη τα συμπτώματα μοιάζουν
Σε ξένα site διαβάζω οτι αντιμετωπίζεται και με αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά κλπ
Ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση
Γνωρίζει ίσως κανείς κάποιον ειδικό που ασχολείται με προβλήματα συμπεριφοράς γάτας;
Δυστυχώς δε βρίσκω αρκετές πληροφορίες σε ελληνικά site
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool