Terifique
Δραστήριο μέλος
Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
22-01-10
20:12
Καλησπέρα,
το ξέρω είναι χαζή ερώτηση... αλλά στην άγνοια μου θα την κάνω... αν βγάλω κοντινή φωτογραφία με φλάς το γατούλι μου μπόρει να του κάνω κάποια ζημιά στην όραση; Πολλούς ανθρώπους τους ενοχλούν τα φλάς.
το ξέρω είναι χαζή ερώτηση... αλλά στην άγνοια μου θα την κάνω... αν βγάλω κοντινή φωτογραφία με φλάς το γατούλι μου μπόρει να του κάνω κάποια ζημιά στην όραση; Πολλούς ανθρώπους τους ενοχλούν τα φλάς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
22-01-10
20:18
Με μια φορα δεν θα ειναι μεγαλο προβλημα αλλα καλο ειναι αποφευγονται οι κοντινες φωτογραφιες με φλας τα ματια των ζωων γενικα ειναι πιο ευαισθητα στο εντονο και αποτομο φως
, νομιζω οτι και στους ανθρωπους πρεπει να υπαρχει ορισμενη αποσταση για αν βαλεις φλας
, νομιζω οτι και στους ανθρωπους πρεπει να υπαρχει ορισμενη αποσταση για αν βαλεις φλας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
22-01-10
20:40
Με μια φορα δεν θα ειναι μεγαλο προβλημα αλλα καλο ειναι αποφευγονται οι κοντινες φωτογραφιες με φλας τα ματια των ζωων γενικα ειναι πιο ευαισθητα στο εντονο και αποτομο φως![]()
Ναί κάτι τέτοιο φαντάστηκα, απλά βλέπω κάτι τέλειες κοντινές φώτο και μου ήρθε η απορία. Thanks και πάλι για την πληροφόρηση!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
22-01-10
20:43
Μπορείς επίσης να βάλεις κάποιον που θα παρασύρει το γατίδιον να κοιτάζει πιο πλάγια και όχι ίσα μέσα στον φακό. Έτσι, ούτε το φλας θα το στραβώσει ούτε θα βγει σαν δρακουλάκι, όπως βγαίνουν συνήθως με το φλας! 

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
22-01-10
21:07
Με μια φορα δεν θα ειναι μεγαλο προβλημα αλλα καλο ειναι αποφευγονται οι κοντινες φωτογραφιες με φλας τα ματια των ζωων γενικα ειναι πιο ευαισθητα στο εντονο και αποτομο φως, νομιζω οτι και στους ανθρωπους πρεπει να υπαρχει ορισμενη αποσταση για αν βαλεις φλας
![]()
Γιατρε εχω μια απορια... υπαρχει πιθανοτητα το καφετι στιγμα στο ματι του γατου μου να προκληθηκε απο το φλας; Κοντινες φωτο με φλας δεν εβγαζα, αλλα παλια το χρησιμοποιουσα αρκετα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum