Τίνκερμπελ! Η πιτσιρίκα μανούλα

elenaklimt

Νεοφερμένο μέλος

Η elenaklimt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Η Τιγκερμπελ είναι η γατούλα του φίλου μου που βρήκαμε στο καζίνο πριν ένα μήνα περίπου και ήταν έγκυος. Τώρα είναι ετοιμόγενη και όπως καταλαβαίνεται καθόμαστε σε αναμένα κάρβουνα, γιατί δεν έχω εμπειρία από άλλη γέννα και είναι μικρούλα σε ηλικία (7 μηνών) και είναι και η πρώτη της γέννα. Εχω διαβάσει όλα τα σχετικά αρθρα και παρακολουθήσει τα σχετικά video στο youtube, αλλά απ την αγωνία θα γεννήσω έγω στο τέλος. :) Ανοίγω λοιπόν το θεματάκι γιατί σίγουρα θα χρειαστώ συμβουλές από έμπειρες γατογιαγιάδες.
Η ασπρούλα μας λοιπόν είναι περίπου δύο μηνών έγκυος και τις τελευταίες δτρεις μέρες μυρίζει εξονυχιστικά κάθε γωνιά του σπιτιού, δεν έχει πολύ όρεξη τρώει ελάχιστα και γενικά είναι νευρική:hmm::hmm::hmm:. Τα τις γέννας και την φωλιά την έχω έτοιμη και σκέφτομαι να επιλέξει αυτή το χώρο που θέλει να γεννήσει και εκεινή τη στιγμή να της βάλω τη φωλιά, ή να την βάλω έγω σε ένα ήσυχο μέρος και να την βάλω εκέι΄μόλις αρχίσουν οι πόνοι??????????? Επίσης πώς ακριβώς πρέπει να έιναι η ''φωλιά". Εγώ εχω γεμίσει μια μεγάλη βαλίτσα με κουβερτούλες και μαξιλαράκια , αλλά μήπως πρέπει να είναι κλειστή????
Επίσης επειδή φιλοξενώ και τα δύο Τζαζομωράκια αυτό το διάστημα που είναι παιχνιδιάρικά γενικά , μήπως πρέπει να την απομονώσω για να νοιώθεί πιο ήρεμη? Και τέλος επειδη είναι μικρή σε ηλικία παίζει πολύ κυρίως τα βράδυα , υπάρχει περίπτωση να κάνει κακό στα μωράκια, χωρίς να το θελεί?( τα μωράκια κλωτσάνε και έχω αιστανθεί τουμπίτσες και μικρά πατουσάκια, είναι μαγική η αίσθηση...). Βέβαια έχω κι άλλες απορίες ( γιατί μαμά?) και θα σας ζαλίσω στην πορεία αλλά ξέρω πόσο καλοί και υπομονετικοί είστε όλοι και θα με ανεχτέίται για άλλη μια φορά....
Ευχαριστώ εκ των προταίρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή είναι η μικρούλα μας.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02996.JPG
    DSC02996.JPG
    330,2 KB · Εμφανίσεις: 68
Ομορφη που ειναι!Με το καλο!

Η ασπρούλα μας λοιπόν είναι περίπου δύο μηνών έγκυος και τις τελευταίες δτρεις μέρες μυρίζει εξονυχιστικά κάθε γωνιά του σπιτιού, δεν έχει πολύ όρεξη τρώει ελάχιστα και γενικά είναι νευρική:hmm::hmm::hmm:. Τα τις γέννας και την φωλιά την έχω έτοιμη και σκέφτομαι να επιλέξει αυτή το χώρο που θέλει να γεννήσει και εκεινή τη στιγμή να της βάλω τη φωλιά, ή να την βάλω έγω σε ένα ήσυχο μέρος και να την βάλω εκέι΄μόλις αρχίσουν οι πόνοι??????????? Επίσης πώς ακριβώς πρέπει να έιναι η ''φωλιά". Εγώ εχω γεμίσει μια μεγάλη βαλίτσα με κουβερτούλες και μαξιλαράκια , αλλά μήπως πρέπει να είναι κλειστή????
Επίσης επειδή φιλοξενώ και τα δύο Τζαζομωράκια αυτό το διάστημα που είναι παιχνιδιάρικά γενικά , μήπως πρέπει να την απομονώσω για να νοιώθεί πιο ήρεμη? Και τέλος επειδη είναι μικρή σε ηλικία παίζει πολύ κυρίως τα βράδυα , υπάρχει περίπτωση να κάνει κακό στα μωράκια, χωρίς να το θελεί?( τα μωράκια κλωτσάνε και έχω αιστανθεί τουμπίτσες και μικρά πατουσάκια, είναι μαγική η αίσθηση...). Βέβαια έχω κι άλλες απορίες ( γιατί μαμά?) και θα σας ζαλίσω στην πορεία αλλά ξέρω πόσο καλοί και υπομονετικοί είστε όλοι και θα με ανεχτέίται για άλλη μια φορά....
Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Να της βαλεις τη φωλια απο τωρα και να την αφηνεις να μπαινει και αν τη χαϊδευεις εκει για να την ενθαρρυνεις.Καλο ειναι να ειναι κλειστη και σχετικα σκοτεινη.Να εχει απο μπροστα ανοιγμα για να μην πηδαει για να μπει και ποναει.Καλο θα ηταν να απομονωθει,γιατι θα θελει να εχει την ησυχια της.Υπαρχουν καποιες περιπτωσεις στις οποιες η μαμα κανει κακο στα μωρα,με τον ενα ή με τον αλλο τροπο.Μπορει να τα πλακωσει κατα λαθος,ή να μην τα ταϊζει.Οποτε ετοιμαστειτε και για αυτο το ενδεχομενο καλου κακο,παρτε μπιμπερο κτλ.Προσεξτε να μην τα αγγιζετε και να μην της τα αλλαξεις θεση γιατι μπορει να μην τα θελει μετα.Καλη τυχη!

Ωραία άλλα πρέπει να βρω άλλη πατέντα για φωλιά γιατί αυτή δεν θα βολέψει μάλλον... Οσό για τον εξοπλισμό ( μπιμπερό γατογάλα κλπ)είμαστε ετοιμοι για όλα για-χουουυυυ ( συνοδεύεται με κίνηση καράτε:D)
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και ανταποδίδουμε το θαυμασμό για τα κουκλιά σου!

Ευχαριστουμε!
Μπορεις να παρεις ενα χαρτοκουτο και να το βαλεις πλαγια,με το ανοιγμα σαν εισοδο,και μεσα να βαλεις το καλαθι της με τα πανια.Αφου περασουν περιπου δυο εβδομαδες,μπορεις να βγαλεις το κουτι και να της αφησεις μονο το καλαθι.Παντως μην το καθυστερεις,πρεπει να εχει τη φωλια της ετοιμη ακι διαθεσιμη για να τη φτιαξει οπως θελει.

Αντε Τινκερμπελ με το καλό! Ειμαι περιεργη να δω τι μωρα θα βγαλει αυτη η χαρτοπαικτρα!

Αντε Τινκερμπελ με το καλό! Ειμαι περιεργη να δω τι μωρα θα βγαλει αυτη η χαρτοπαικτρα!
Φλος ρουαγιάλ:up:

Αντε με το καλο, τα τεσερα χτεσινα γατακια με τα κλειστα ματακια περιμενουν πως και πως να γεννησει η μικρη μπας και τα δεχτει κι αυτα και ζησουν

Ωραια μπαίνει στη φωλιά!. Αλλά θέλει να κάθομαι κι εγώ εκει μαζί της.... αλλιώς τρέχει από πίσω μου.... Όταν είμαι κι εγώ εκεί όμως μπαίνει και ξαπλώνει μέσα. Λογικά θα της άρεσε:hmm:. Εκλεισά και τα μωρά στο άλλο δωμάτιο , οπότε χαλάρωσε...

Πολυ ωραια,μενε μαζι της καποια λεπτα καθε μερα,και χαϊδευε την και μιλα της γλυκα οσο ειναι στη φωλια.Λογικα θα σε θελει διπλα της στη γεννα,σε νιωθει δικη της,της αγελης της.:)

Η πρώτη μου γατούλα στην πρώτη της γέννα, δεν με άφηνε να φυγω, μου φώναζε παραπονεμένα!!Ήταν πολύ τρυφερή εμπειρία και ήμουν 14 ετών, άρα, μη φοβάσαι, η φύση θα λειτουργήσει!!Με το καλό να λευτερωθεί η μικρούλα Τίγκερμπελ:cat::cat::kiss:

Η πρώτη μου γατούλα στην πρώτη της γέννα, δεν με άφηνε να φυγω, μου φώναζε παραπονεμένα!!Ήταν πολύ τρυφερή εμπειρία και ήμουν 14 ετών, άρα, μη φοβάσαι, η φύση θα λειτουργήσει!!Με το καλό να λευτερωθεί η μικρούλα Τίγκερμπελ:cat::cat::kiss:

Σε ευχαριστούμε πολύ! Πολύ όμορφη εμπειρία πραγματικά. Κι εγώ εννοείται πως θέλω να είμαι δίπλα της, τα έχω παρατήσει όλα εδώ και πέντε μέρες για να είμαι εδώ όταν έρθει η στιγμή. Σήμερα την ώρα που έτρωγε φαινόταν στο πλάι τα γατάκια που έκαναν τούμπες!.. Αλοιφή εγώ....

Αντε με το καλο σας ευχομαι ολλα να πανε καλα:)

σου ευχομαστε οτι καλυτερο για τη γατουλα σου,να βγαλει ομορφα χνουδομπαλακια και να ειναι γερα και δυνατα:D:D:D και να μας ενημερωσεις αμεσως μολις γεννησει:baby::baby::baby:

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ... για τις ευχές και την θετική ενέργεια που στέλνεται στην εγκυούλα μας. Είμαστε πολύ ήρεμες και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη...

ΥΓ Έχω πολύ αγωνία να δω τα μωρά....

Αντε με εναν πονο!Ποτε την περιμενεις;

Επειδή όταν την βρήκαμε ήταν ήδη έγκυος (1 μήνα τότε) δεν ξέρουμε ακριβώς την ημερομηνία, αλλά ο γιατρός μας είπε ότι είναι στις μέρες της, οπότε είμαστε σε αναμονή....

Ωραια,θα σταματησει να τρωει μερικες ωρες πριν τη γεννα να ξερεις,ή να βγαζει γαλα απο τις θηλες.Περιμενουμε εναγωνιως!

Ωραια,θα σταματησει να τρωει μερικες ωρες πριν τη γεννα να ξερεις,ή να βγαζει γαλα απο τις θηλες.Περιμενουμε εναγωνιως!

Δεν έχει τρέξει γάλα από τις θηλές της μεχρι τώρα:hmm:. Ανησυχησα τώρα :confused:, θα έπρεπε να έχει??????? Οι θηλές της έχουν μεγαλώσει πολύ αλλα από γάλα nada... Λες να είναι πρόβλημα αυτό, μήπως επειδή είναι μικρούλα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back