Ταβάνι καπνιστηρίου εταιρείας

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Τέλειο!.............

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• tavkapnistir.jpg
    tavkapnistir.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • tavkapnistir2.jpg
    tavkapnistir2.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 29
Το έχω δει παλαιότερα!!!! ΘΕΙΚΟ!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπρρρρρ σκιάχτηκα καλέ :blink:

Πολυ καλο !

Μακαβριο:blink: αλλα πετυχημενο και δεν ειμαι και καπνιστρια(μαλλον πρωην καπνιστρια):hmm:

Καλόοοοοο... Τι λέει θα το απαγορέψουν σε όλους τους δημόσιους χώρους από Σεπτέμβρη; (λέτε να το πετύχουν;)

Στου δημοσίους χώρους υποτίθεται είναι ήδη απαγορευμένο!!!

Απο 31/12/2009 θα απαγορεύεται ΠΑΝΤΟΥ..... ή έστω αυτό είναι το πρόγραμμα...:)

Αναρωτιέμαι αν χρησιμοποιούν παρόμοιες φωτό για να κόψουν το πιοτό οι αλκοολικοί ή τις ουσίες οι ναρκομανείς... Κι αν ναι, αναρωτιέμαι κατά πόσον αυτό φέρνει αποτέλεσμα...

Αναρωτιέμαι αν χρησιμοποιούν παρόμοιες φωτό για να κόψουν το πιοτό οι αλκοολικοί ή τις ουσίες οι ναρκομανείς...
Καμπάνιες για την υπεύθυνη κατανάλωση του αλκοόλ γίνονται. Όσο για τα ναρκωτικά, αυτά δεν αποτελούν μέρος του νόμιμου εμπορίου, επομένως εμπίπτουν σε εντελώς διαφορετική κατηγορία και χρήζουν εντελώς διαφορετικής αντιμετώπισης, κατά τη γνώμη μου. Όμως, ακόμη και για τα ναρκωτικά έχω δει καμπάνιες με διάφορες εικόνες φρίκης.:/:
Κι αν ναι, αναρωτιέμαι κατά πόσον αυτό φέρνει αποτέλεσμα...
Ως προς αυτό, αμφιβάλλω κι εγώ πολύ. Υπάρχουν άλλωστε ήδη τα διάφορα μηνύματα στα πακέτα. Αν κάποιος μπορεί να αγοράζει κάτι που γράφει επάνω "Προκαλεί επώδυνο θάνατο" και παρ' όλα αυτά να το χρησιμοποιεί, πολύ φοβάμαι ότι καμία εικόνα δεν θα τον σκιάξει αρκετά.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back