ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε δει την ταινία <<σαν το σκύλο με τη γάτα>>.Είναι ωραία,αλλά κατηγορεί τις γάτες και τις λέει <<κακές>>.
Μήπως έχετε δει παρόμοιες ταινίες;Και τη γνώμη έχετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Kαλησπέρα σε όλους,
θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε δει την ταινία <<σαν το σκύλο με τη γάτα>>.Είναι ωραία,αλλά κατηγορεί τις γάτες και τις λέει <<κακές>>.
Μήπως έχετε δει παρόμοιες ταινίες;Και τη γνώμη έχετε;
εμενα μ'αρεσουν οι ταινιες που παρουσιαζουν τις γατες κακες
Εχει πιο πολυ πλακα να βλεπεις μια ταινια και να υποστηριζεις τον κακο
Η συγκεκριμενη ταινια δεν μου αρεσε και τοσο ομως, την περιμενα καλυτερη
Περισσοτερο μου την σπανε τα cartoons με τον tweety-sylvester & tom & jerry. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θελω να πιασουν το &#^#$% καναρινι και το %$^#$%^##@ ποντικι.
Ευτυχως που υπηρχε και ο garfield

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Δεν πρέπει να τα πέρνουμε "τοις μετριτοίς"!

Αν θέλουμε να δούμε πώς έιναι η γάτα στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να την γνωρίσουμε απο ντοκιμαντέρ.

Και υπάρχουν πολλά καλά, για αυτό το θέμα.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και όπως είπε και κάποιος άλλος αυτά τα καρτούν.......
Όχι ότι δεν μου αρέσουν αλλά γιατί όλο να νικάει ο Τζέρι και ο Τουίτι;
Θέλω να μου γράψετε την άποξη σας για αυτά τα καρτούν,ταινίες κλπ.
ruko
Διάσημο μέλος

Πάντως υπάρχουν αρκετές ταινίες που παρουσιάζουν πολύ θετικά τις γάτες, απλώς αυτές με τους σκύλους είναι περισσότερες, γιατί ο σκύλος εκπαιδεύεται πιο εύκολα.
Παρόλα αυτά δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να πίστεψαν ότι οι γάτες είναι καλές ή κακές, επειδή το είδαν σε μια ταινία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
όταν οι γάτες θεωρήθηκαν σατανικές και εξοντώθηκαν.
Κάποιοι της εκκλησίας θεωρούν ακόμα ότι οι Χριστιανοί δεν πρέπει να έχουν γάτες.
Τώρα μια που η ''ruko''δεν ξέρει την ταινία σαν το σκύλο με τη γάτα,θα σας πω την περίληξη που γράφει στο πίσω μέρος το CD:
Με αρχηγό τον κύριο Τίνκλς,ένα λευκό περσικό γάτο,
οι γάτες σχεδιάζουν να γίνουν ξανά τα αφεντικά των ανθρώπων,
προνόμιο που είχαν στην αρχαία...Αίγυπτο
και αργότερα στερήθηκαν
εξαιτίας των προαιώνιων εχθρών τους,των σκύλων.
Και τώρα εγώ λέω αυτό:οι γάτες ήταν ιερό ζώο στην Αίγυπτο.Δεν κυβερνούσαν τους ανθρώπους.
Επίσης θέλω να παραδεχτώ μια ταινία.Αυτή πραγματικά μπορεί να λέγεται ταινία.Και είναι ο ποντικομικρούλης 1 και 2 γιατί δίχνει ότι παρόλο που στην αρχή ο γάτος δεν συμπαθούσε τον ποντικό μετά έγιναν οι καλύτεροι φίλοι.Αυτή η ταινία δίχνει τη συνήπαρξη γάτας-ποντικού.Γιατί κανένα ζώο δεν είναι εχθρός.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα παιδικά/καρτούν στυλ Τομ κ Τζέρρυ, το καναρίνι /ποντίκι κερδίζουν πάντα γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε επόμενο επεισόδιο (εκτός και αν εκτυλισσόταν στο... στομάχι του γάτου).
Ο ποντικομικρούλης είναι ωραία ταινία συμφωνώ, αλλά καθόλου ρεαλιστική δυστυχώς. Μερικές εξαιρέσεις μπορεί να υπάρξουν κάποια στιγμή, αλλά ο κανόνας της φύσης είναι η γάτα να επιτίθεται κ να τρώει τα θηράματά της.
Τέλος, να υπογραμμίσω ότι το ίδιο κάνει και ο σκύλος. Μην παίρνουμε θάρρος :Ρ
ΥΓ: Να πάτε να δείτε το BOLT, είναι απολαυστική animated ταινία με ήρωα ένα σκύλο -σταρ του Holywood, που νομίζει ότι είναι υπερήρωας! Παρέα με μια γατούλα και ένα ΦΟΒΕΡΟ ακόμα ζωάκι (ένα θα σας πω... bubble hamster!).
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πως οι σχεδιαστές ταινιών ψαχνουν ένα ζώο για να παίζει το ''κακό'' και αυτό δεν είναι άλλο από τη γάτα.Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το όλο θέμα αλλά, τα μικρά παιδιά βλέποντας τη ταινία βγάζουν συμπέρασμα ότι οι γάτες είναι ''κακές''.
Πάντως μου τη σπάει που πάντα ο σκύλος είναι ο καλός και ο πρωταγωνιστής
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μιας που εδω μιλαμε για ταινιες και τετοια θα ηθελα να πω για τα ηλρκτρονικα παιχνιδια PS2 ,PS3, GAMEBOY.Το μονο ηλεκτρονικο παιχνιδι(ειναι cd του playstation 2 ) που εχω γνωρισει και εχω ειναι το THE SIMS 2 PETS.Συμφωνειτε ;Κατα τη γνωμη μου ειναι σεβαστο και δεν διχνει στα παιδια και σε ολους πως να κακομεταχιριζονται τα ζωα.Στο παιχνιδι αυτο ταιζεις ,φροντιζεις και παιζεις με τα ζωα και σε κανει να τα αγαπας.![]()
Το έχω το συγκικριμένο παιχνίδι και συμφωνώ!
Επίσης το catz,το nintndo dogs,το horse κ.α. δείχνουν πως να φροντίζει,να αγαπάς και να σέβεσαι τα ζώα.Μα καλύτερα είναι αυτά να γίνονται στην πραγματικότητα!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
To έχω δει το ΒΟLT και είναι ασύλληπτη ταινία!Στην πραγματικότητα οι γάτες τρώνε μικρά πουλάκια και ποντικάκια, και αυτό δε σημαίνει ότι είναι 'κακές', όπως κι εμείς δεν είμαστε κακοί που τρώμε γουρουνάκια και μοσχαράκια. Έτσι είναι η φύση.
Στα παιδικά/καρτούν στυλ Τομ κ Τζέρρυ, το καναρίνι /ποντίκι κερδίζουν πάντα γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε επόμενο επεισόδιο (εκτός και αν εκτυλισσόταν στο... στομάχι του γάτου).
Ο ποντικομικρούλης είναι ωραία ταινία συμφωνώ, αλλά καθόλου ρεαλιστική δυστυχώς. Μερικές εξαιρέσεις μπορεί να υπάρξουν κάποια στιγμή, αλλά ο κανόνας της φύσης είναι η γάτα να επιτίθεται κ να τρώει τα θηράματά της.
Τέλος, να υπογραμμίσω ότι το ίδιο κάνει και ο σκύλος. Μην παίρνουμε θάρρος :Ρ
ΥΓ: Να πάτε να δείτε το BOLT, είναι απολαυστική animated ταινία με ήρωα ένα σκύλο -σταρ του Holywood, που νομίζει ότι είναι υπερήρωας! Παρέα με μια γατούλα και ένα ΦΟΒΕΡΟ ακόμα ζωάκι (ένα θα σας πω... bubble hamster!).
Περνάει πολύ σωστά μυνήματα και είναι πολύ αξιόλογη!
Έχω ανοίξει και θέμα γι' αυτήν
:https://www.mypetz.gr/threads/bolt.224037/
moukelis
Επιφανές μέλος

Ενταξει ταινιες ειναι,ειναι λογικο να υπερβαλλουν.Γιατι οι ανθρωποι πηδανε απο γεφυρες σε φορτηγα χωρις να παθαινουν τιποτα,οπως στις ταινιες δρασης;
Μια αλλη ταινια που επηρρεασε πολυ το κοινο ειναι "Η Λαιδη και ο Αλητης".Απο τοτε οι σιαμ θεωρουνται κακες,ζημιαρες,υστεροβουλες,οι χειροτερες των γατων.Δε μπορειτε να φανταστειτε απο ποσους εχω ακουσει αυτες τις φρασεις οποτε αναφερω οτι εχω σιαμ.(Αφήστε που τις δείχνει να επιβουλευονται το μωρο και τις εχουν κανει και κακασχημες
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣυμφωνώΜια αλλη ταινια που επηρρεασε πολυ το κοινο ειναι "Η Λαιδη και ο Αλητης".Απο τοτε οι σιαμ θεωρουνται κακες,ζημιαρες,υστεροβουλες,οι χειροτερες των γατων.Δε μπορειτε να φανταστειτε απο ποσους εχω ακουσει αυτες τις φρασεις οποτε αναφερω οτι εχω σιαμ.(Αφήστε που τις δείχνει να επιβουλευονται το μωρο και τις εχουν κανει και κακασχημες)Οριστε το σχετικο αποσπασμα.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool