ιβανα
Επιφανές μέλος
ταξιδια που εχουμε κανει και για αυτα που θα θελαμε να κανουμε. μπορουμε να ανεβαζουμε φωτος, να ανταλλασουμε αποψεις και αλλα πολλα

αν εχει ανοιχτει παρομοιο θεμα παλιοτερα συγχωρηστε με !

και ξεκιναω. θα ηθελα να παω παντου. αλλα ειδικοτερα, μεξικο, τζαμαικα, θιβετ, αργεντινη, ισλανδια, νεα ζηλανδια, ιαπωνια. απο ευρωπη θελω να παω χωρες βαλτικης, ρωσια, πολωνια, ιρλανδια και αλλες πολλες.
ευχηθειτε μου να παω σε ολες, για να δουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμεις εχουμε παει Κωνσταντινουπολη,Παρισι,Λονδινο και φετος ετοιμαζομαστε για Σκωτια.Εχουμε επισκεφθει και παρα πολλες ομορφες τοποθεσιες στην Ελλαδα,κυριως καλοκαιρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μακαρι να πραγματοποιηθουν ολες σου οι ευχες Ιωαννα!
Εμεις εχουμε παει Κωνσταντινουπολη,Παρισι,Λονδινο και φετος ετοιμαζομαστε για Σκωτια.Εχουμε επισκεφθει και παρα πολλες ομορφες τοποθεσιες στην Ελλαδα,κυριως καλοκαιρια.
ευχαριστω πολυ Δωρακι !

ξεχασα να βαλω τη σκωτια στη λιστα μου πριν..θελω και γω να παω πολυ..θα πας και χαιλαντς ? εκει πρεπει να ειναι πανεμορφα...να πατε και εκει και να μας ανεβασετε πολλες φωτος

Melini
Διάσημο μέλος

Μπορούμε να γράφουμε και συμβουλές προς ταξιδιώτες και tips για μπαράκια, εστιατόρια και πράγματα που δεν υπάρχουν στους οδηγούς και τα ανακαλύψαμε εμείς

Εγώ το καλοκαίρι πήγα στο Amsterdam και τα ταξίδια των ονείρων μου είναι Λατινική Αμερική, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Ιαπωνία

ιβανα
Επιφανές μέλος
Μεσ'το μυαλό μου είσαι βρε Ιωάννα![]()
Μπορούμε να γράφουμε και συμβουλές προς ταξιδιώτες και tips για μπαράκια, εστιατόρια και πράγματα που δεν υπάρχουν στους οδηγούς και τα ανακαλύψαμε εμείς
Εγώ το καλοκαίρι πήγα στο Amsterdam και τα ταξίδια των ονείρων μου είναι Λατινική Αμερική, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Ιαπωνία![]()
ειδες? επικοινωνουμε εμεις παιδι μου τελικα

πολυ χαιρομαι που θες να πας ρωσια και ιαπωνια
αυτο με τα τιπς μου αρεσε πολυ. μικρα μυστικα για να περασουμε καλα. γιουπιιιιι !
αντε και καποια στιγμη να οργανωσουμε ενα ταξιδι εξωτερικο ολες μαζι 
μετα τις φωτος της γιουλης θελω να παω και πορτογαλια

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι θα παμε.ευχαριστω πολυ Δωρακι !
ξεχασα να βαλω τη σκωτια στη λιστα μου πριν..θελω και γω να παω πολυ..θα πας και χαιλαντς ? εκει πρεπει να ειναι πανεμορφα...να πατε και εκει και να μας ανεβασετε πολλες φωτος![]()

Το περιμενω πως και πως γιατι περισυ με τον ΑΣΕΠ και το στρατο δεν πηγαμε εξωτερικο (πηγαμε βεβαια στην Κρητη και γνωρισα το παιδι μου).
ιβανα
Επιφανές μέλος
αλλα φετος θα ξαμοληθω σιγουρα καπου. το που, το σκεφτομαι ακομα, τι να πρωτοδιαλεξω δεν ξερω η καψερη που θελω να δω τα ΠΑΝΤΑΑΑ

konstans
Περιβόητο μέλος
(ότι πρέπει για εμάς που το διαβάζουμε απ'την δουλειά
).Λοιπόν εγώ έχω πάει Καναδά, Ταιβάν, Φρανκφούρτη και Άμστερνταμ.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ναι θα παμε.
Το περιμενω πως και πως γιατι περισυ με τον ΑΣΕΠ και το στρατο δεν πηγαμε εξωτερικο (πηγαμε βεβαια στην Κρητη και γνωρισα το παιδι μου).
ποτε λετε? μηνα εννοω...
σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχειαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αχ τί ωραίο θέμα(ότι πρέπει για εμάς που το διαβάζουμε απ'την δουλειά
).
Λοιπόν εγώ έχω πάει Καναδά, Ταιβάν, Φρανκφούρτη και Άμστερνταμ.![]()
το αμστερνταμ το θυμομαστε, το χεις προσφατο !

η ταιβαν πως ηταν ? μας ειπες που πηγες, που θα ηθελες να πας ? αφου σ'επρηξα απαντησε τωρα

vickymoon
Διάσημο μέλος

εγω εχω παει
αγγλια, γαλια, ιρλανδια, ολλανδια, δανια, σκωτια, ισλανδια, ισπανια, ιταλια, κουβα, αιγυπτο, τουρκια, ιρακ, παλαιστινη, κυπρο και στα κατεχομενα, ρωσια, τσεχια, ουγγαρια, σλοβενια, σλοβακια, νοτια αφρικη, πολωνια, ισραηλ, σε ολες τις σκανδιναβικες χωρες κτλ
και σε αλλες χωρες που δε θυμαμαι.
θελω ομως να παω στη τανζανια, στο θιβετ, στο περου και στη παταγονια
επισης θελω να παω στο βορειο πολο (ισως αυτο να ειναι το πιο ακριβο ταξιδι που υπαρχει)
τα ταξιδια για μενα ειναι η ωραιοτερη διασκεδαση ever

katerina10
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Η Ταιβάν ήταν πολύ ωραία(επαγγελματικό ήταν βέβαια το ταξίδι, αλλά κάναμε και κάποιες βόλτες), διαφορετική βεβαίως-βεβαίως. Το ζώον όμως δεν έβγαλα ούτε μια φωτό να έχω(ελπίζω να ξαναπάωτο αμστερνταμ το θυμομαστε, το χεις προσφατο !
η ταιβαν πως ηταν ? μας ειπες που πηγες, που θα ηθελες να πας ? αφου σ'επρηξα απαντησε τωρα![]()
)Που θα ήθελα να πάω;
ΠΑΝΤΟΥ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
το τελειο θεμα
εγω εχω παει
αγγλια, γαλια, ιρλανδια, ολλανδια, δανια, σκωτια, ισλανδια, ισπανια, ιταλια, κουβα, αιγυπτο, τουρκια, ιρακ, παλαιστινη, κυπρο και στα κατεχομενα, ρωσια, τσεχια, ουγγαρια, σλοβενια, σλοβακια, νοτια αφρικη, πολωνια, ισραηλ, σε ολες τις σκανδιναβικες χωρες κτλ
επισης θελω να παω στο βορειο πολο (ισως αυτο να ειναι το πιο ακριβο ταξιδι που υπαρχει)
τα ταξιδια για μενα ειναι η ωραιοτερη διασκεδαση ever![]()
κανεις την καλυτερη δουλεια αφου εχεις ταξιδιωτικο γραφειο !

ΕΣΥ με το γραφειο σου θα παιξεις πολυ σε αυτο το θεμα οπως εχεις καταλαβει...

konstans
Περιβόητο μέλος
Εσύ αϊ κατούρα μαςτο τελειο θεμα
εγω εχω παει
τα ταξιδια για μενα ειναι η ωραιοτερη διασκεδαση ever![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Κονστανς πες κάτι για αμστερνταμ θέλω να είναι ο επόμενος προορισμός μου...!!!![]()
να πας εχω παει και εγω, αξιζει. εχει πολλα καναλια και coffee shops, μικρες γκαλερι και ωραια αρχιτεκτονικη. και πολυ ευγενικο και ζεστο κοσμο.

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Τί να πω, ήταν απλά τέλειοΚονστανς πες κάτι για αμστερνταμ θέλω να είναι ο επόμενος προορισμός μου...!!!![]()
.Στο συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι πολύ όμορφο μέρος. Έχει τα πάντα(καλά και κακά), έχει μέρη απίστευτα όμορφα. συμβουλή μου αν πας, να κανονίσεις καμιά εκδρομή εκτός πόλης, θα ξετρελαθείς

stellak
Διάσημο μέλος
Εσύ αϊ κατούρα μας![]()
...για να μην πω τίποτε χειρότερο

vickymoon
Διάσημο μέλος
οντως.κανεις την καλυτερη δουλεια αφου εχεις ταξιδιωτικο γραφειο !
ΕΣΥ με το γραφειο σου θα παιξεις πολυ σε αυτο το θεμα οπως εχεις καταλαβει...![]()
εχω παει πολλα ταξιδια με τη δουλεια και πολλα για βολτα. αλλα λογω της δουλειας εχουν αρχισει να μου αρεσουν τα πιο δυσκολα ταξιδια.
π.χ. ταξιδι με τον υπερσυβηρικο

η να να ανεβω στο ματσου πιτσου
το επομενο που προγραμματιζω ειναι σαφαρι (φωτογραφικο) στη κενυα ξεκινωντας απο το κιλιμαντζαρο. αυτο το ταξιδι δεν παιζεται.
θα δουμε τη μεγαλη μεταναστευση των ζωων. θεικο
με προκαλεις?????Εσύ αϊ κατούρα μας![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool