Ταξίδι

eleni999

Πολύ δραστήριο μέλος

Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
Να σας ρωτησω κατι εχετε βαλει ποτε το λαπτοπ στην βαλιτσα που δινεται για τις αποσκευες???Αυριο που ταξιδεψουμε θα εχω πολλα πραγματα 2 βαλιτσες ,την γατα ,την τσανα μου και τον τον υπολογιστη και δν μπορω ευκολα να τα κουβαλησω ολα αυτα και γινομαι και λιγο θεαμα για τους αλλους...Σκεφτηκα να εβαζα τον υπολογιστη στην βαλιτσα αλλα φοβαμαι λιγακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ρωτησω κατι εχετε βαλει ποτε το λαπτοπ στην βαλιτσα που δινεται για τις αποσκευες???Αυριο που ταξιδεψουμε θα εχω πολλα πραγματα 2 βαλιτσες ,την γατα ,την τσανα μου και τον τον υπολογιστη και δν μπορω ευκολα να τα κουβαλησω ολα αυτα και γινομαι και λιγο θεαμα για τους αλλους...Σκεφτηκα να εβαζα τον υπολογιστη στην βαλιτσα αλλα φοβαμαι λιγακι.
ακριβως ετσι ταξιδεψα κι εγω!!!!:lol::lol::lol::lol: και ναι, εβαλα τον υπολογιστη στην βαλιτσα, αναμεσα στα ρουχα γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη:P παντως ειναι γερος ακομη:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αληθεια υπεροχα!!!μαλλον αυτο θα κανω αλλιως δεν γινεται !!!!Την προηγουμενη φορα ειχα την ''τελεια'' ιδεα να παρω τον υπολογιστη σε μια κανονικη τσαντα μαζι με τα αλλα πραγματα μου για να ελλατωσω τον ογκο αλλα στο τελος φοβομουν μην το σπασω :(Και το βαλιτσακι με την Μαρι δεν μπορω να αφησω καθολου μονο του ,φοβαμαι μην μου την κλεψουν ,Και μεσα σε ολα θελω να κανω και τα ψωνια μου ,να αγορασω μια κολωνια,:PΕσυ εχεις αγορασες κατι την αλλη φορα??

Ειχα διαβασει και το θεματακι σου οταν ταξιδευες αλλα νυσταζα τοσο εκεινη την ωρα που δεν ειχα κουραγιο να απαντησω,η παρομοιωση με τον αστεγο ηταν απιθανη οταν με θυμαμαι την προηγουμενη φορα μου θυμιζω ακριβως αυτο.....:P:lol:

Αληθεια υπεροχα!!!μαλλον αυτο θα κανω αλλιως δεν γινεται !!!!Την προηγουμενη φορα ειχα την ''τελεια'' ιδεα να παρω τον υπολογιστη σε μια κανονικη τσαντα μαζι με τα αλλα πραγματα μου για να ελλατωσω τον ογκο αλλα στο τελος φοβομουν μην το σπασω :(Και το βαλιτσακι με την Μαρι δεν μπορω να αφησω καθολου μονο του ,φοβαμαι μην μου την κλεψουν ,Και μεσα σε ολα θελω να κανω και τα ψωνια μου ,να αγορασω μια κολωνια,:PΕσυ εχεις αγορασες κατι την αλλη φορα??

Ειχα διαβασει και το θεματακι σου οταν ταξιδευες αλλα νυσταζα τοσο εκεινη την ωρα που δεν ειχα κουραγιο να απαντησω,η παρομοιωση με τον αστεγο ηταν απιθανη οταν με θυμαμαι την προηγουμενη φορα μου θυμιζω ακριβως αυτο.....:P:lol:
ναι, αστα, με επιασε και κλειστοφοβια και στο αεροπλανο, χαλιααααα, στα 6 χρονια που ειμαι πατρα πρωτη φορα επιασα ταξι απο αθηνα για πατρα, ασε που οταν κατεβηκα απο το ταξι, παρακαλουσα να μην με δει κανενας εδω και με κραξει:redface::redface::redface:

Βάλε το λάπτοπ στην βαλίτσα και πάρε τον γατούλι αγκαλίτσα! Έχω ταξιδέψει Χανιά-Γερμανία με ανταπόκριση Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Agean! Κανένα πρόβλημα!! Ούτε χάθηκε ούτε έγινε χίλια κομμάτια το λαπτοπάκι μου! Όσο για την κούκλα μην ανησυχείς! Θα πάρεις ένα από αυτά τα πολύ εξυπηρετικά καροτσάκια και θα βάλεις πάνω την πεντάμορφη και τις βαλίτσες και θα μπορείς να βολτάρεις χαλαρά!:up::up: (με αεροπλάνο δεν ταξιδεύεις?:redface:)

αχ ειναι τοσο αισιοδοξο το μηνυμα σου!!!!!Αμεσως μου εφκιαξε το κεφι!!!!:):)Τελικα αυτο λεω να κανω ε ποσο ατυχη μπορει να ειμαι σε μενα θα τυχουν οι χαμενες βαλιτσες?

Όλα θα πάνε καλά!! Άκου με που σου λέω!Θετική σκέψη και απλά χαλάρωσε και απόλαυσε το ταξίδι σου! Τα αφορολόγητα πάντα ξεκουράζουν εμένα και το πορτοφόλι μου :P. :up:

εγω θα σου πω οτι ποτε δεν βαζω το λαπτοπ σε ειδικη τσαντα παρολο που εχω..αν αυτο σε παρηγορει..:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back