eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ακριβως ετσι ταξιδεψα κι εγω!!!!Να σας ρωτησω κατι εχετε βαλει ποτε το λαπτοπ στην βαλιτσα που δινεται για τις αποσκευες???Αυριο που ταξιδεψουμε θα εχω πολλα πραγματα 2 βαλιτσες ,την γατα ,την τσανα μου και τον τον υπολογιστη και δν μπορω ευκολα να τα κουβαλησω ολα αυτα και γινομαι και λιγο θεαμα για τους αλλους...Σκεφτηκα να εβαζα τον υπολογιστη στην βαλιτσα αλλα φοβαμαι λιγακι.

και ναι, εβαλα τον υπολογιστη στην βαλιτσα, αναμεσα στα ρουχα γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη
παντως ειναι γερος ακομη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το βαλιτσακι με την Μαρι δεν μπορω να αφησω καθολου μονο του ,φοβαμαι μην μου την κλεψουν ,Και μεσα σε ολα θελω να κανω και τα ψωνια μου ,να αγορασω μια κολωνια,
Εσυ εχεις αγορασες κατι την αλλη φορα??Ειχα διαβασει και το θεματακι σου οταν ταξιδευες αλλα νυσταζα τοσο εκεινη την ωρα που δεν ειχα κουραγιο να απαντησω,η παρομοιωση με τον αστεγο ηταν απιθανη οταν με θυμαμαι την προηγουμενη φορα μου θυμιζω ακριβως αυτο.....

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι, αστα, με επιασε και κλειστοφοβια και στο αεροπλανο, χαλιααααα, στα 6 χρονια που ειμαι πατρα πρωτη φορα επιασα ταξι απο αθηνα για πατρα, ασε που οταν κατεβηκα απο το ταξι, παρακαλουσα να μην με δει κανενας εδω και με κραξειΑληθεια υπεροχα!!!μαλλον αυτο θα κανω αλλιως δεν γινεται !!!!Την προηγουμενη φορα ειχα την ''τελεια'' ιδεα να παρω τον υπολογιστη σε μια κανονικη τσαντα μαζι με τα αλλα πραγματα μου για να ελλατωσω τον ογκο αλλα στο τελος φοβομουν μην το σπασωΚαι το βαλιτσακι με την Μαρι δεν μπορω να αφησω καθολου μονο του ,φοβαμαι μην μου την κλεψουν ,Και μεσα σε ολα θελω να κανω και τα ψωνια μου ,να αγορασω μια κολωνια,
Εσυ εχεις αγορασες κατι την αλλη φορα??
Ειχα διαβασει και το θεματακι σου οταν ταξιδευες αλλα νυσταζα τοσο εκεινη την ωρα που δεν ειχα κουραγιο να απαντησω,η παρομοιωση με τον αστεγο ηταν απιθανη οταν με θυμαμαι την προηγουμενη φορα μου θυμιζω ακριβως αυτο.....![]()

Fiera
Νεοφερμένο μέλος

(με αεροπλάνο δεν ταξιδεύεις?
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικα αυτο λεω να κανω ε ποσο ατυχη μπορει να ειμαι σε μενα θα τυχουν οι χαμενες βαλιτσες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fiera
Νεοφερμένο μέλος
. 
Hlianna
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum