Τα έχασα...

Elpis1317922

Νεοφερμένο μέλος

Η Elpis1317922 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
:(
Καλησπέρα...Τα έχασα και τα δύο...
Πριν περίπου 2 εβδομάδες, είχα βρει στο δρόμο 2 πανέμορφα γατάκια...Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του κτηνιάτρου...Τελικά, την Παρασκευή το ένα γατάκι με άφησε...πέθανε στα χέρια μου...ενώ το άλλο, πέθανε σήμερα το πρωί...Με πιάνει το παράπονο γιατί την Παρασκευή, ο κτηνίατρος είδε και τα δύο και μου είπε πως το ένα είναι πολύ καλά και δεν έχει πρόβλημα...κι αυτό πέθανε...Του έδωσε ένα φάρμακο για τα σκουληκάκια..Λέτε να το πείραξε αυτό;
Ζητώ συγγνώμη αν τα λέω μπερδεμένα και δε θέλω να πω άσχημα λόγια για τον κτηνίατρο αλλά δε μπορώ..Τον θεωρώ υπεύθυνο....Τα είδε και τα δύο και την ίδια μέρα το ένα πέθανε και μετά από δύο ημέρες, πέθανε και το άλλο...
Τώρα μου έμεινε ο γάτος που βλέπετε στη φωτογραφία...Εύχομαι να μη μ'αφήσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι...Δυστυχως το ποσοστο θνησιμοτητας ειναι μεγαλο στα μικρα γατακια.Τουλαχιστον εζησαν με αγαπη τις τελευταιες τους μερες.Δεν ειναι αναγκαιο να φταις εσυ ή ο γιατρος,αυτα δυστυχως συμβαινουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι πολύ! Σκέψου πως πολλά γατάκια χρειάζονται σπίτι και αγάπη :|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back