Τα αποτελέσματα του Ντάφυ..

ESTELLE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
Πήγαμε χθές για εξετάσεις αίματος τελικά.Ο γιατρός τον εξέτασε εξονυχιστικά,τα βρήκε όλα καλά,εκτός λίγο απο τα δοντάκια του που χρειάζονται καθαρισμό,γιατί λόγω χρόνιας διατροφής με κονσέρβες παρουσίασε ουλίτιδα και πέτρα.Κάθησε πολύ ήσυχα στην αιμοληψία απο το λαιμό!!Ευτυχως γιατί δεν ήθελα με τίποτα να τον ναρκώσει.Τα αποτελέσματα έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια.Ο γιατρός μου είπε ότι έχει καποια λοίμωξη στον ανω αναπνευστικό και μου έδωσε αντιβίωση για λίγες μέρες.:(Μέχρι στιγμής δεν τον άκουσα να βήχει καθόλου.Εφαγε αρκετά,κοιμήθηκε καλά και σήμερα για πρώτη φορά επαιξε και λίγο μαζί μου!Το κακό είναι ότι μου είπε να τον κρατήσω μακριά απο τη μικρή που θα έρθει για παν ενδοχόμενο.Να δω πώς θα το καταφέρω αυτό...Δεν μου κάνει καρδιά γμτ να τον δώσω..Τον θέλουν και οι μικρές..Να δω με τον άντρα μου τί θα γίνει..Και ελπίζω να μην κολλήσει τίποτα η μικρή..
Α,και κατι άλλο που μου είπε ο κτηνίατρος και δεν μου άρεσε πολύ είναι ότι κυρίως οι Σιαμ γάτες τείνουν να εμφανίζουν πολλά προβλήματα υγείας με την πάροδο του χρόνου..Αν είναι να τον τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι στους γιατρούς θα φρικάρω..Και λόγω ταλαιπωρίας του γάτου αλλά και απο οικονομικής πλευράς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς για τη λοίμωξη του αναπνευστικού, τώρα με την αλλαγή του καιρού πάρα πολλές γατούλες "την αρπάζουν". Με την αντιβίωση, θα του περάσει.
Όσο γι' αυτό:
οι Σιαμ γάτες τείνουν να εμφανίζουν πολλά προβλήματα υγείας με την πάροδο του χρόνου..
Ο Σιαμέζος της μαμάς μου, ο Ηρακλής, έκλεισε τα 17 χρόνια τον Σεπτέμβριο και το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάζει είναι λίγη ουλίτιδα (φτου του μην τον ματιάσουμε τον κούκλο).
Δεν ξέρω αν ο Ηρακλής μας είναι η εξαίρεση στον κανόνα, στο λέω όμως για να δεις ότι αυτές οι γενικές διαπιστώσεις δεν λένε και πολλά πράγματα. Κάθε γατούλα είναι εντελώς διαφορετική.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα 17 χρόνια;Μπράβο τον Ηρακλή!!:up:
Ελπίζω να τα πάει και ο δικός μας τόσο καλά και να τα καταφέρω να τον κρατήσουμε τελικά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back