Τα γαλανόλευκα ποδοσφαιράκια μας ήρθαν στον κόσμο!

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Η Βασίλισσα του εκτροφείου μας IC Titran’s Brunhilde έγινε για τρίτη φορά μαμά στις 21 του Ιούνη 2014!Υπερήφανος μπαμπάς είναι ο IC RO*Phoenix’s Cats Baby Get It On, ευχαριστούμε πολύ τη φίλη μου Anda μου μας επέτρεψε να κάνουμε αυτό το ζευγάρωμα .Έχουμε πέντε γατάκια,δύο ασπρόμαυρα,δύο black tabby με λευκό κι ένα blue silver tabby με λευκό.Και οι δύο γονείς είναι ελεγμένοι και αρνητικοί σε FeLV,FIV,GSD IV,και η μαμά είναι ελεγμένη και για HCM δύο φορές.Μπορείτε να δείτε το pedigree των μικρών εδώ: https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:835207;2:1106292&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε στο όνομα του καθενός στην ιστοσελίδα μας και να μεταφερθείτε στη σελίδα του: www.elvenstar.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι υπερήφανοι γονείς:
14475079365_8aaf7c1a46_z.jpg

Το pedigree των μικρών μας:
14473888314_80ed12ce0d_c.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποιες πρώτες φωτογραφίες:
14493973413_f69f28e7a8_o.jpg

14287391577_19c217fbb1_o.jpg

14450743936_5450a32049_o.jpg

14493968583_474902e911_o.jpg

14450740246_cc002f3cc1_o.jpg

14287203659_44e15e6ec2_o.jpg

14470458631_95e04897c3_o.jpg

Δώρα μου τι υπέροχες φωτογραφιες. :clapup: ειδικα η τελευταια ειναι ολα τα λεφτα! Η μανούλα κοιμάται αγκαλιά με τα αγγελουδια. Τι όμορφα πατουσακια :D

Να σας ζήσουν! :)

Ευχαριστουμε πολυ,ειμαστε ολοι ξετρελαμενοι!

Να σας ζήσουν!!:flowers:

Είχες δεν είχες, μας την έκανες πάλι τη ζημιά!! :hypno::hypno::hypno:

Μαναράκια ολοκαίνουργια...Με τριανταφυλλί πατουσίνια!... :inlove: Συγχαρητήρια και στην υπερήφανη μαμά -γάτα που τα έφερε στον κόσμο:D
Να σας ζήσουν! Καλότυχα!:clapup::clapup:

Πανέμορφα μωράκια, υγεία Δώρα για όλα τους!! τα δε πατούσια τους....είναι μούρλια!!! έτοιμα για μάσημα έτσι όπως στέκονται!! Να σας ζήσουν και πάλι και φιλάκια στην πανέμορφη μανούλα τους!!! (αυτή η γάτα σου πολύ μου αρέσει....:inlove: )

Eυχαριστουμε παρα πολυ,να ειστε καλα!
Η μαμα τους ειναι η γατα της καρδιας μου,απιστευτη...

Eυχαριστουμε παρα πολυ,να ειστε καλα!
Η μαμα τους ειναι η γατα της καρδιας μου,απιστευτη...

Αλήθεια γιατί Δώρα την έχεις ξεχωρίσει;;; Εχεις τόσα γατούδια και είναι όλα τους πανέμορφα!!

Πάντως και εγώ αυτή τη γάτα τη βρίσκω απίστευτη...αυτή η ηρεμία, η δύναμη που βγάζει δεν ξέρω και μένα με "υποτάσσει"! να τη χαίρεσαι!!:)

Eιναι καταρχην η πρωτη μου Νορβηγικου,θεμελιωτρια του εκτροφειου μου,αλλα και μοναδικο πλασμα,μονο αν τη γνωρισει κανεις απο κοντα καταλαβαινει...Και δεν το λεω εγω,το λενε και ολοι οσοι μας εχουν επισκεφθει,τη λατρευουν.

Α μάλιστα...είναι η πρώτη σου...είναι και η καλύτερη οπότε τι να λέμε.... Πάντως και εγώ που δεν την έχω γνωρίσει από κοντά στο λέω....έχει μια ήρεμη δύναμη που σε μαγνητίζει!! τα μάτια της είναι σμαραγδένια και μου αρέσει ο συνδυασμός του γκρι τριχώματος επάνω της....κούκλα και ήρεμη!! απίθανος συνδυασμός!!!

Αμα τη γνωρισεις κιολας,θα ερωτευτεις,ειναι απλα υπεροχη,ειναι κατι παραπανω απο ανθρωπος...

Αμα τη γνωρισεις κιολας,θα ερωτευτεις,ειναι απλα υπεροχη,ειναι κατι παραπανω απο ανθρωπος...
Είμαι που είμαι τη φυλή ισοπεδωμένη.....:redface: πόσο πιο πολύ!!!:D θα στην πάρω δεν θα ρθει μαζί μου οικειοθελώς;;; εεεε;;;

Ουτε οικειοθελως,ουτε με τη βια,δε φευγει ποτέ το Μπριν Μπριν!:P

Ουτε οικειοθελως,ουτε με τη βια,δε φευγει ποτέ το Μπριν Μπριν!:P

Δηλ. άμα την πάρω αγκαλίτσα και της δίνω φιλάκια και τη χαιδεύω και φύγουμε με ελαφρά πηδηματάκια...δεν θα ρθει;;; θα σε ψάχνει μανούλα Δώρα;;;;;:P:D

Ειναι πολυ βολικη,θα κατσει,αλλα μολις τη φωναξω θα γυρισει πισω.:P

Δώρα μου, να διευκρινίσουμε: Είναι υπέροχο κοριτσάκι:inlove::inlove::inlove:... αλλά το δικό σου υπέροχο κοριτσάκι!..:clapup:;)

Τελευταία επεξεργασία:
Ακριβως!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back