Τα γατάκια μου είναι αδιάθετα

miliva

Νεοφερμένο μέλος

Η miliva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας.Εχω τρια γατακια 3 μηνων περιπου και τις τελευταιες τρεις ημερες ειναι αδιαθετα .Χθες εκαναν εμετο,το ενα τρωει κανονικα κ ειναι καπως πιο ευδιαθετο απο τα αλλα δυο.Το δευτερο τρωει λιγο και το τριτο δεν εχει φαει τις δυο τελευταιες μερες,του εδωσα λιγο νδρο με συριγγα μην παθει αφυδατωση αλλα γενικα κ τα τρια ειναι κακοδιαθετα και δεν εχουν ορεξη για παιχνιδι.Λεφτα για κτηνιατρο οι δικοι μου δεν διαθετουν και πιστευουν πως οτι και να έχουν θα τους περάσει.Τι μπορώ να κάνω....?μπορώ να τους δώσω ντεπον αναβραζον ή δεν κάνει.....?

Πρεπει να τις δει κτηνιατρος;;ειναι σοβαρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Αδιαθεσια

ναι να τις δει κτηνιατρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα γατάκια θα πρέπει να τα δει κτηνίατρος, μόνο αυτός μπορεί να σας πει εάν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας κι εάν ναι, πώς να αντιμετωπιστεί.
Πολλές φορές οι γάτες αντιμετωπίζουν διάφορα θεματάκια υγείας τα οποία δεν περνάνε από μόνα τους...
Επίσης, τα depon και γενικά τα παυσίπονα/αναλγητικά ανθρώπινης κατανάλωσης δεν πρέπει να δίνονται στις γάτες καθώς είναι τοξικά για αυτές.

Το να μην έχουν όρεξη για παιχνίδι είναι ανησυχητικό γι'αυτή την ηλικία. Και το να μην τρώει μια γάτα είναι το πρώτο σημάδι όταν είναι άρρωστη δυστυχώς...:(
Προσπάθησε να πείσεις τους γονείς σου. Δώσ'τους την εικόνα να πάνε τα πράγματα άσχημα (που το απεύχομαι εννοείται!! ) και να τα χάσετε... Δε θα νιώσουν υπεύθυνοι για τα ψυχάκια;;
Ψάξε ίσως να βρεις κάποιον κτηνίατρο με καλές τιμές ή να μπορεί να σε διευκολύνει.
Περαστικά να είναι!

Μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να κάνει κάτι, και νομίζω καλό θα ήταν να τα δει σύντομα:worry:
Αν οι γονείς σου δεν πειστούν, δοκίμασε να τα πας και εξηγώντας του την κατάσταση, να μη σε χρεώσει. Υπάρχουν και επαγγελματίες με ευαισθησίες και ανθρωπιά.
Και όχι Depon για στα γατιά!:no:(ούτε ασπιρίνη, ούτε σιρόπι για το βήχα) Ούτε οποιοδήποτε φάρμακο προορίζεται για ανθρώπους που μπορεί να είναι τοξικό για τα γατιά και να αποβεί μοιραίο και για τη ζωή τους ακόμα.
Εύχομαι περαστικά και γρήγορα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back