AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλεξία! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
19-06-12
19:30
Καλημερουδια σε ολους σας!! Μπορει να με θυμαστε.....λιγες μερες πριν ειχα την τυχη να φιλοξενω στο σπιτι μου 3 αξιολατρευτα γατακια!! Τα οποια δυστυχως πεθαναν...
Αυτο με προβληματισε αρκετα και θα ηθελα να ρωτησω κατι.
Ξερω οτι ο οργανισμος τους ειναι πολυ ευαισθητς οταν ειναι νεογεννητα και πολυ ευκολα αρρωσταινουν! Εγω βρηκα τα 3 γατακια στον κηπο μου, υπαρχει περιπτωση η γατουλα να ειχε προαισθημα οτι τα γατακια δεν θα τα καταφερναν (επειδη ηταν αρρωστα) και για αυτο μηπως τα αφησε;; Σιγουρα υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις και λογοι για τους οποιους τα αφησε μονα τους, απλα θα ηθελα να ξερω την απαντηση σε αυτην την ερωτηση.!!

Αυτο με προβληματισε αρκετα και θα ηθελα να ρωτησω κατι. Ξερω οτι ο οργανισμος τους ειναι πολυ ευαισθητς οταν ειναι νεογεννητα και πολυ ευκολα αρρωσταινουν! Εγω βρηκα τα 3 γατακια στον κηπο μου, υπαρχει περιπτωση η γατουλα να ειχε προαισθημα οτι τα γατακια δεν θα τα καταφερναν (επειδη ηταν αρρωστα) και για αυτο μηπως τα αφησε;; Σιγουρα υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις και λογοι για τους οποιους τα αφησε μονα τους, απλα θα ηθελα να ξερω την απαντηση σε αυτην την ερωτηση.!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλεξία! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
22-06-12
18:46
??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
22-06-12
19:02
μπορεί όμως η γατούλα να έπαθε κάτι και να τα άφησε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
22-06-12
19:10
Δε νομιζω να ηταν και τα τρια αρρωστα και να τα αφησε,συνηθως αφηνουν ενα αν ειναι πολυ αδυναμο ή αρρωστο.Μπορει η μαμα να ειχε καποιο ατυχημα,ή να της ηρθε οιστρος ξανα και να τα αφησε για να ζευγαρωσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum