Τα ζώα αγαπούν περισσότερο

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κτηνιάτρου Παναγιώτη Παπαιωάννου από τον Χρήστο Παρίδη.:)
Ο κ. Π.Παπαιωάννου διατηρεί ιατρείο στα εξάρχεια όπου και γνώρισε πολλούς φιλόζωους καλλιτέχνες και λογοτέχνες.:)
Στην συνέντευξη που ακολουθεί αναφέρεται στην σχέση πολιτισμού και ζώων, στην εξάρτηση μας απ΄αυτά, την παθολογική αγάπη κάποιων, για το μίσος άλλων, την μοναξιά τους λογοτέχνες και πάνω απ' όλα για την "μεγάλη' του φίλη ...την ανεπανάληπτη Λιλή.:)

Από την έντυπη έκδοση της Ελευθεροτυπίας( βιβλιοθήκη) την Παρασκευή 21/Μαίου/2010

https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=164386

Υ.Γ Προσέξτε την ατάκα "Οι αληθινοί φιλόζωοι προτιμούν γάτα"! :thumbup:
Υ.Γ 2 Να ευχαριστήσω την Μελίνα γιατί αυτή το αλίευσε και το δημοσίευσε στο fb.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψήλωσα 10 πόντους από καμάρι... Ε, ναι λοιπόν, ήμουν, είμαι και θα είμαι γατού και το καυχιέμαι! :thumbsup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κτηνιάτρου Παναγιώτη Παπαιωάννου από τον Χρήστο Παρίδη.:)
Ο κ. Π.Παπαιωάννου διατηρεί ιατρείο στα εξάρχεια όπου και γνώρισε πολλούς φιλόζωους καλλιτέχνες και λογοτέχνες.:)
Στην συνέντευξη που ακολουθεί αναφέρεται στην σχέση πολιτισμού και ζώων, στην εξάρτηση μας απ΄αυτά, την παθολογική αγάπη κάποιων, για το μίσος άλλων, την μοναξιά τους λογοτέχνες και πάνω απ' όλα για την "μεγάλη' του φίλη ...την ανεπανάληπτη Λιλή.:)

Από την έντυπη έκδοση της Ελευθεροτυπίας( βιβλιοθήκη) την Παρασκευή 21/Μαίου/2010

https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=164386

Υ.Γ Προσέξτε την ατάκα "Οι αληθινοί φιλόζωοι προτιμούν γάτα"! :thumbup:
Υ.Γ 2 Να ευχαριστήσω την Μελίνα γιατί αυτή το αλίευσε και το δημοσίευσε στο fb.:D

πωπω..φοβερη ατακα..και συμφωνω απολυτα με αυτην!!!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back