ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
καφε σκυλιστα=joyce...ζει στο σπιτι μαζι μου την πηρα τον ιουνιο ειναι ημιαιμο και ειναι το παιδι μου!!!
γκρι κοκατιλ=ζορζ
περλε κοκατιλ=ροζα
κιτρινο παπαγαλακι=πωλινα
πρασινο παπαγαλακι=νικολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
1 χρυσοψαρο=Αριελ
1 baby chinese oranda goldfish=Φουσκιτσα
1 σκιουρακι=Τικι
1 καναρινι λιποχρωμικο κοκκινο χιονε=Duffy
1 παπαγαλακι=Eric
1 παραδεισιο=Πιτσι
1 γκογκολεζο(ψαρι γνωστο σαν black goldfish)=Rayan
1 γατακι=Rayan

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
και καποιες αναχωρισεις
...ο ζορζ και η ροζα δωθηκαν σε φιλη που εχει πολυυυ χωρο μιας και η ροζα ηθελε πολυ χωρο λογο ψυχολογιας(ηταν κλεισμενη σε κλουβι για 4 χρονια εντελως ακαταλλιλο για κοκατιλ...)
αλλα...εχω κρατισει ενα παιδι τους ζορζ και της ροζας...τον νομπελ!
επισης εχω ενα παροτλερ τον ελβις!ο οποιος περιμενει και νυφη απο τας αθηνας!
και ακομα ενα μπατζι αλπινο την τιφανη για την οποια αναζητω γαμπρο μπλε!
και μια καναριτσα ρατσας lizard!
να τα λυπον τα φατσακια μου!
κιτρινο=πωλινα,πρασινος=νικολα,ασπρο=τιφανη!
ελβις!
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ως νεοσσος!
και περιπου 1,5 μηνων μαζι με την joyce!
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
και η σακιρα...το καναρινακι μας!
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ή σχεδον καλα...η ζηνα λογο ηλικειας αρχισε να εχει προβληματακια....πηγαμε για καθαρισμο δοντιων και τσεκ στον γιατρο...εχει φυσιμα...και πλεον περνουμε χαπακια...
η σακιρα(καναρινουλα) εχει εδω και σχεδον 1 μηνα 3 ομορφα παιδακια!!!με εναν τραγουδιστη γειτωνα καναρινο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Η λολεκ το παπαγαλακι που μου παιθανε ηταν σαν το δικο σου το πρασινο τον Νικολα
Τ κοκατιλ ειναι φοβερα!!!!!Ειχα πριν πολλα χρονια!!!!!
Κ περαστηκα στη Ζηνα σου!Ολα καλα θα πανε

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Τ δικο μου το ειχε βαλει στο στομα η σκυλα για να παιξει!!!!στο τσακ τ προλαβα
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
η αδυναμια μου ειναι το παροτλετ ειναι η αληθεια...ελπιζω να του βρω κοριτσι μπας και χαρω και μωρα και για να εχει και αυτος παρεα...!
το κοκατιλ ο νομπελακος θα εχει σε λιγες μερες συναντηση με τον αδελφο του(απο προϊγουμενη γεννα) που εχω δωσει σε μια φιλη μου...αν τα πανε καλα θα τα αφισουμε μαζι...μιας και θελουν και οι δυο τους παρεα...αλλα ουτε η φιλη μου ουτε εγω θελουμε να δικυνδινευσουμε να παρουμε μωρα και να μας βγουν θηλυκα...γιατι δεν θελουμε γεννες...αν ταιριαξουν θα τονβλεπω πολυ συχνα και θα περναει καλυτερα απ οτι μονος του...
απο τα καναρινακια θα κρατισω ενα μωρο...τα αλλα 2 ειναι ηδη κλρισμενα απο φιλους που θα τα φροντιζουν καλα και θα τα αγαπανε!
αυτα....α...και απο φθηνοπωρο θα σκεφτω σοβαρα και την αφιξη ενος τρωκτικου στο σπιτι...
staman2
Περιβόητο μέλος
ο νομπελ!
ως νεοσσος!![]()
και περιπου 1,5 μηνων μαζι με την joyce!
![]()
Είναι τέλεια ολα τα ζωάκια σου.!!! Να τα χαίρεσαι!και η αυρα(ωπ...δεν σας ειπα για την αυρα...ειναι η κορη της ζηνας...τωρα ειναι ποιο μεγαλη απο οτι στη φωτο...)
![]()
και η σακιρα...το καναρινακι μας!
![]()

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
αμμα θα ερθεις καμια μερα θα μου διξεις και εμενα!
σε ευχαριστω πολυ!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι αν βγαλεις με καλυτερη αναλυση,τις αλλαζουμε.
Πως ειναι το κοριτσι σου;
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool