Τα ζώα μου!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Δραστήριο μέλος

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα.
ασπρομαυρη σκυλιτσα=ζηνα..ζει με τον παππου...αλλα εχουμε μια σχεση αγαπης αφου παντα την εσερνα απο πισω μου!!!
καφε σκυλιστα=joyce...ζει στο σπιτι μαζι μου την πηρα τον ιουνιο ειναι ημιαιμο και ειναι το παιδι μου!!!
γκρι κοκατιλ=ζορζ
περλε κοκατιλ=ροζα
κιτρινο παπαγαλακι=πωλινα
πρασινο παπαγαλακι=νικολα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα010.jpg
    Εικόνα010.jpg
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 66
  • 100_1048a.jpg
    100_1048a.jpg
    232,9 KB · Εμφανίσεις: 81
δεν μπορω να ανεβασω αλλες τωρα...θα σας τα διξω αργοτερα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα περιμενουμε!:)

Λοιπον εγω εχω:1 μονομαχο=Lucky
1 χρυσοψαρο=Αριελ
1 baby chinese oranda goldfish=Φουσκιτσα
1 σκιουρακι=Τικι
1 καναρινι λιποχρωμικο κοκκινο χιονε=Duffy
1 παπαγαλακι=Eric
1 παραδεισιο=Πιτσι
1 γκογκολεζο(ψαρι γνωστο σαν black goldfish)=Rayan
1 γατακι=Rayan
:):):):):):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τα χαίρεσαι όλα τα ζωάκια σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυπον στο σπιτι μας εχουν γινει καποιες αφιξεις:up: και καποιες αναχωρισεις:(...

ο ζορζ και η ροζα δωθηκαν σε φιλη που εχει πολυυυ χωρο μιας και η ροζα ηθελε πολυ χωρο λογο ψυχολογιας(ηταν κλεισμενη σε κλουβι για 4 χρονια εντελως ακαταλλιλο για κοκατιλ...)

αλλα...εχω κρατισει ενα παιδι τους ζορζ και της ροζας...τον νομπελ!
επισης εχω ενα παροτλερ τον ελβις!ο οποιος περιμενει και νυφη απο τας αθηνας!
και ακομα ενα μπατζι αλπινο την τιφανη για την οποια αναζητω γαμπρο μπλε!
και μια καναριτσα ρατσας lizard!

να τα λυπον τα φατσακια μου!

κιτρινο=πωλινα,πρασινος=νικολα,ασπρο=τιφανη!
102_0623.jpg

ελβις!
102_0530.jpg

ο νομπελ!
ως νεοσσος!
102_0016.jpg

και περιπου 1,5 μηνων μαζι με την joyce!
102_0112.jpg

και η αυρα(ωπ...δεν σας ειπα για την αυρα...ειναι η κορη της ζηνας...τωρα ειναι ποιο μεγαλη απο οτι στη φωτο...)

DSC_9648.jpg

και η σακιρα...το καναρινακι μας!
102_0458.jpg

τα ζωακια μας ειναι καλα!!!
ή σχεδον καλα...η ζηνα λογο ηλικειας αρχισε να εχει προβληματακια....πηγαμε για καθαρισμο δοντιων και τσεκ στον γιατρο...εχει φυσιμα...και πλεον περνουμε χαπακια...

η σακιρα(καναρινουλα) εχει εδω και σχεδον 1 μηνα 3 ομορφα παιδακια!!!με εναν τραγουδιστη γειτωνα καναρινο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα στη Ζηνα,ελπιζω ολα να πανε καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω δωρα...ελπιζω να μηνει σταθερη η κατασταση...

Nα τα χαιρεσαι ολα τα ζωακια σου!!!Ειναι υπεροχα!!!Λατρευω τ πουλακια
Η λολεκ το παπαγαλακι που μου παιθανε ηταν σαν το δικο σου το πρασινο τον Νικολα
Τ κοκατιλ ειναι φοβερα!!!!!Ειχα πριν πολλα χρονια!!!!!
Κ περαστηκα στη Ζηνα σου!Ολα καλα θα πανε:)

Κ υπεροχη φωτο η joyce με το παπαγαλακι:)
Τ δικο μου το ειχε βαλει στο στομα η σκυλα για να παιξει!!!!στο τσακ τ προλαβα

ευχαριστω!!!
η αδυναμια μου ειναι το παροτλετ ειναι η αληθεια...ελπιζω να του βρω κοριτσι μπας και χαρω και μωρα και για να εχει και αυτος παρεα...!
το κοκατιλ ο νομπελακος θα εχει σε λιγες μερες συναντηση με τον αδελφο του(απο προϊγουμενη γεννα) που εχω δωσει σε μια φιλη μου...αν τα πανε καλα θα τα αφισουμε μαζι...μιας και θελουν και οι δυο τους παρεα...αλλα ουτε η φιλη μου ουτε εγω θελουμε να δικυνδινευσουμε να παρουμε μωρα και να μας βγουν θηλυκα...γιατι δεν θελουμε γεννες...αν ταιριαξουν θα τονβλεπω πολυ συχνα και θα περναει καλυτερα απ οτι μονος του...
απο τα καναρινακια θα κρατισω ενα μωρο...τα αλλα 2 ειναι ηδη κλρισμενα απο φιλους που θα τα φροντιζουν καλα και θα τα αγαπανε!
αυτα....α...και απο φθηνοπωρο θα σκεφτω σοβαρα και την αφιξη ενος τρωκτικου στο σπιτι...

ο νομπελ!
ως νεοσσος!
102_0016.jpg

και περιπου 1,5 μηνων μαζι με την joyce!
102_0112.jpg

και η αυρα(ωπ...δεν σας ειπα για την αυρα...ειναι η κορη της ζηνας...τωρα ειναι ποιο μεγαλη απο οτι στη φωτο...)

DSC_9648.jpg

και η σακιρα...το καναρινακι μας!
102_0458.jpg
Είναι τέλεια ολα τα ζωάκια σου.!!! Να τα χαίρεσαι!:clapup::clapup:

ευχαριστουμε!!!

Αγγελε για δες,σου αρεσει αυτη;
sig-5.png

!!μου αρεσει πολυ δωρα!...η ποιοτητα της ζηνας και του μανθου ειναι λιγο χαλια αλλα σε αυτο φτεω εγω εσυ δεν μπορεις να κανει κατι...πολυ ωραια την εκανες!!!
αμμα θα ερθεις καμια μερα θα μου διξεις και εμενα!

σε ευχαριστω πολυ!!!

Eυχαρίστως!
Κι αν βγαλεις με καλυτερη αναλυση,τις αλλαζουμε.
Πως ειναι το κοριτσι σου;

η ζηνα? ξαναπηγε στον παππου...τους εδιξα πως να τις δινει τα χαπακια της τις ανακαινισα το σκυλοσπιτο και την εφερα ποιο μποστα στην αυλη για να την παρατιρει...σημερα πηγα και ειχε ορεξη για βολτουλες!...τα δοντακια της πλεον ειναι καθαρα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back