μαρια-ψιψιρικος
Νεοφερμένο μέλος
Η μαρια-ψιψιρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
03-06-12
21:55
Θελω σας παρακαλω πολυ , λιγο βοηθεια , εστω μερικες συμβουλες, πριν ακριβως 3 ημερες μια γατα που την ξερω εδω κι ενα χρονο κι την ταιζω αλλα δν ειναι ημερη (δν καθεται να την πιασεις) μου εφερε στον κηπο τα δυο μικρα γατακια της , αυτα πρεπει να ειναι περιπου 2-3 εβδομαδες. Θελω να κρατησω τουλαχιστον το ενα απο τα δυο γατια , αλλα αυτα μολις με βλεπουν τρελενονται στα χχχχχχουυυυυυυυυυυυυυυυυ κι φευγουν μακρια
. Δεν καθονται να τους βαλω ουτε λιγο φαγητο κι δεν εχω ιδεα πως να τα εξημερωσω... Σας παρακαλω μερικες συμβουλες οποιος μπορει!
. Δεν καθονται να τους βαλω ουτε λιγο φαγητο κι δεν εχω ιδεα πως να τα εξημερωσω... Σας παρακαλω μερικες συμβουλες οποιος μπορει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
04-06-12
00:46
Καλησπερα.
Βασικα...υπομονη.Ειναι λογικο να φοβουνται και να απομακρυνονται.Ταιζε τα εσυ.. και μην προσπαθεις τωρα να τα πιασεις με το ζορυ.Θα εξοικιωθουν με τον καιρο,.Παρολα αυτα,και εμενα καποια γατακιανπου ταιζα στο παλιο σπιτι.,ποτε δεν εξημερωθηκαν,Ειναι θεμα και προσωπικοτητας του καθε γατιου..
Βασικα...υπομονη.Ειναι λογικο να φοβουνται και να απομακρυνονται.Ταιζε τα εσυ.. και μην προσπαθεις τωρα να τα πιασεις με το ζορυ.Θα εξοικιωθουν με τον καιρο,.Παρολα αυτα,και εμενα καποια γατακιανπου ταιζα στο παλιο σπιτι.,ποτε δεν εξημερωθηκαν,Ειναι θεμα και προσωπικοτητας του καθε γατιου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
04-06-12
11:51
Μαρία, ξέρω ότι θες να τα περιποιηθείς και να τους δώσεις φροντίδα κι αγάπη.
Όμως δώσε τους λίγο καιρό να σε συνηθίσουν, εσύ έχεις τις καλύτερες προθέσεις απέναντι τους αλλά αυτά δεν μπορούν να το γνωρίζουν.
Οπότε συνέχισε να τους δίνεις φαγητό και με τον καιρό θα σε συνηθίσουν και θα σε αποδεχθούν.
Όμως δώσε τους λίγο καιρό να σε συνηθίσουν, εσύ έχεις τις καλύτερες προθέσεις απέναντι τους αλλά αυτά δεν μπορούν να το γνωρίζουν.
Οπότε συνέχισε να τους δίνεις φαγητό και με τον καιρό θα σε συνηθίσουν και θα σε αποδεχθούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρια-ψιψιρικος
Νεοφερμένο μέλος
Η μαρια-ψιψιρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
04-06-12
15:44
Ευχαριστω πολυ, που γραψατε , μαλλον το πιο σωστο ειναι η υπομονη . Τους αφηνω το φαγητο κι αυτα οταν εχω φυγει πηγαινουν κι το βρισκουν , νομιζω θα καταλαβουν οτι θελω το καλο τους κι θα εξοικιοθουν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum