Τα λόγια του γάτου προς τους ''ανθρώπους"

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ https://rapidshare.com/files/54931246/katantia_____1_.avi.html

https://rapidshare.com/files/54932597/katantia___.3gp.html
https://rapidshare.com/files/54933875/gatos_koyti.avi.html

,,θα ηθελα να σας πω την ιστορια μου,σε καποιους θα φανει συγκινητικη και σε αλλους αδιαφορη,ισως και καποιοι να γελασουν κιολας,//ειμαι ο γατος που διχνει το ενα βιντεο στο ξεκινημα του.καθομουν μονος,αρρωστος και πεινασμενος σε μια πετρα και δεν μπορουσα καλα καλα να κρατησω ορθιο το κεφαλι μου απο την αδυναμια.διπλα μου γυρνουσαν τα αδερφια μου.ερειπια απο την ασιτια,ενα προς ενα εγκατελειπαν την μαχη για την ζωη..εγω ομως ηθελα να ζησω και δεν το εβαζα κατω.τριγυρνουσα για πανω απο 25 μερες,για να βρω λιγο νερο,λιγο φαγητο,ενα καταφυγιο..αλλες φορες στην προσπαθεια μου αυτη,ερχομουν αντιμετωπος με αλλες μεγαλυτερες γατες,που για να εξασφαλισουν την τροφη τους με χτυπουσαν .ελυωνα μερα με την μερα,σερνομουν σχεδον τυφλος απο την ασθενεια μου,αλλα επρεπε να ζησω ..απο τα τριγυρω σπιτια πολλοι εβλεπαν την καταντια μας,αλλα κανεις δεν εκανε κατι..ακομα και τα αποφαγια τους δεν μπα<ιναν στον κοπο να μας δωσουν.ΓΙΑΤΙ?/τι σας εχουμε κανει,τι κακο προκαλουμε στους ανθρωπους και καποιοι μας θεωρουν παρασιτα..μας χτυπατε,μας διωχνετε,μας σκοτωνετε η αδιαφορειτε..καποιοι λετε οτι σας βρωμιζουμε και δημιουργουμε προβληματα.εσεις το λετε αυτο πουμολυνετε καθε τι ομορφο υπαρχει γυρω σας-θαλασσες-βουνα..καιτε δαση ,σκορπατε την καταστροφη..αδιαφορειτε για τις συνεπειες ολων αυτων βεβαια.ναι μονο που η φυση που εσεις δεν σεβεστε ανηκει σε ολους μας οχι μονο σε εσας//αλλοι παλι μας κατηγορουν για αγριοτητα και επιθεσεις,εμεις απλα προστατευομαστε απο τις δικες σας κτηνωδιες..αν γνωριζαμε την αγαπη θα αλλαζαμε,οπως και εγω που υπηρξα αγριμι μεχρι την στιγμη που καποιος με κρατησε με αγαπη και με φροντισε--εσεις ολοι που μας κατηγορειτε βλεπετε τι γινεται γυρω σας?/χτυπιεστε-σκοτωνεστε-κανετε πολεμους.. μας κατηγορειτε απλα γιατιΥΠΑΡΧΟΥΜΕ..ομως δεν βοηθατε ολοι για να μειωθει οαριθμος μας με στειρωσεις,ουτε σε εμας αρεσει να γεννιομαστε και να πεθαινουμε στον δρομο και να βρισκομαστε σε διαρκη αγωνα για την επιβιωση..καντε κατι..βοηθειστε μας,οσο μπορει ο καθενας σας με οποιο τροπο νομιζετε,,η εστω αφηστε μας να ζησουμε με αξιοπρεπεια διχως κακοποιησεις καο φονους,,δεν ειμαστε απο ξυλο--ποναμε--πειναμεᾱισθανομαστε--υποφερουμε..ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ..μη το ξεχνατε-//με τα χρηματα που δινουν καποιοι για να μας ξεκανουν με τον χειροτερο και αισχρο τροπο τις ΄΄φολες΄΄θα μπορουσαν να γινονται στειρωσεις που ειναι ενας πολυ αποτελεσματικος τροπος μειωσης των αδεσποτων..κι ομως καποιοι συνεχιζουν να μας εκτελουν με τα φαρμακια τους,,πως μπορειτε να μας το κανετε αυτο?/απλα και μονο γιατι δεν σας ευχαριστει η παρουσια μας μας καταδικαζετε σε αργο και βασανιστικο θανατο?/δεν μας αξιζει τετοιο φρικτο τελος..σε κανεναν δεν αξιζει..ποια ενστικτα σας οδηγουν σε αυτην την πραξη?/μηπως απλα καποιοι ικανοποιειτε την αναγκη σας για επιβεβαιωση της ''ανωτεροτητας΄΄σας" απεναντι σε ανυμπορα πλασματα?/ποιος σας δινει ομως αυτο το δικαιωμα/?η πιστευετε οτι εχετε δικαωμα να αλλαξετε καθετι που απλα δεν σας αρεσει γυρω σας..παρεμβαση στη φυση σας λεει κατι...οι συνεπειες της ομως ηδη αρχισαν να φαινονται..σε αντιθεση με εμας η φυση εχει την δυναμη να παρει την εκδικηση της..κι ομως μπορουμε να συμβιωσουμε αρμονικα σε αυτον τον πλανητη,αν φυσικα εξακολουθει να υπαρχει μετα απο λιγα χρονια εξαιτιας των δικων σαςε παρεμβασεων..δειτε το λοιπον,δεν ειμαστε εμεις αυτοι που σας μολυνουμε και σας πειραζουμε..εσεις μολυνετε και κατασρεφετε τα παντα γυρω σας-την ιδια σας την ζωη-την ζωη ολων μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηθελε να πω για οσους ειδαν τα βιντεο και δεν εχουν καταλαβει η δεν ειχαν δει το θεμα ''γατος μαχητης΄΄οτι ο γατουλης ειναι αυτος που φιλοξενω τωρα κ πλεον δεν εχει καμμια σχεση με εκεινο το φοβισμενο και ανυμπορο πλασμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγκινητικό... Μακάρι να είχαμε ένα ραβδάκι να μην υπήρχαν τέτοιες ιστορίες....

Εμ...:redface:πως βλέπεις το video;

πώ πώ τι κατάσταση θεέ μου:(:cry::cry:.... Και κανείς δεν έκανε τπτ???? το άλλο γατάκι στο βίντεο τί έγινε??

πώ πώ τι κατάσταση θεέ μου:(:cry::cry:.... Και κανείς δεν έκανε τπτ???? το άλλο γατάκι στο βίντεο τί έγινε??
παει,,ολα τα αδερφακια του πεθαναν:/:μονο αυτος επεζησε,γιατι ειχε την δυναμη 25 και μερες να το παλεψει..ε,και μετα τον πηραμε εμεις

τα καημενάκια.......:cry::cry::cry::cry:

Τουλάχιστον σώθηκε εκείνος.....

Τουλάχιστον σώθηκε εκείνος.....
ναι μονο που αν μπορουσε να μας μιλησει θα μας ελεγε οτι εγραψα πριν -το θεμα ειναι ναι δουν και αλλοι την καταντια των αδεσποτων και να κανουν κατι...και δεν μιλαω μονο για φιλοξενειες η φροντιδα.1-2-10 ευρω το χρονο σε μια φιλοζωικη--λιγο φαι απο αυτο που πεταμε και ενα κουπακι νερο--η εστω να τους αφησουμε το δικαιωμα της ζωης και να σταματησουν επιτελους νασ υπαρχουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που τα σκοτωνουν με τις φολες τους:mad:

ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥτι πλασματακι ειναι αυτο τι γλυκο μακαρι να ειναι ολη του η ζωη ετσι τυχερη απο την στιγμη που σε βρηκε

ο αλλο γατακι που ηταν πιο περα τι εγινε? εσεις πιο πηρατε η και τα δυο τελικα?

ο αλλο γατακι που ηταν πιο περα τι εγινε? εσεις πιο πηρατε η και τα δυο τελικα?

παει,,ολα τα αδερφακια του πεθαναν:/:μονο αυτος επεζησε,γιατι ειχε την δυναμη 25 και μερες να το παλεψει..ε,και μετα τον πηραμε εμεις

To είχε απαντήσει ήδη;)

ηταν ζητημα ωρων για τα αλλα-ακομη και αυτος[που ειναι ο πρωτος που διχνει το βιντεακι,το καταλαβαινεις κ απο την ιστορια κατω]ηταν πολυ τυχερος..1-2 μερες μετα και δεν νομιζω να ζουσε..ηδη μολις τον πιασαμε και οταν χαλαρωσε απο το φοβο του δεν μπορουσε να φαει..με συριγγα του εδινα λιγο γαλα και με το ζορι λογο-λιγο τροφη-ηταν κουρελι-την ειδες τη φωτογραφια στο θεμα ''γατος μαχητης''..πανω απο 2 εβδομαδες επινε αντιβιωση κ βιταμινες και σταγονες στα ματια για να συνελθει..ευτυχως μετα του ανοιξε η ορεξη και τωρα τρωει οτι δει μπροστα του..αλλα οχι τοσο κροκετα,γιατι ακομα τα δοντακια του δεν εχουν βγει κανονικα..εχει μεινει πισω στην αναπτυξη αρκετα ειπε ο γιατρος αλλα θα επανελθει στα φυσιολογικα καποια στιγμη

Επειδη μπορει κανεις να δει μονο ενα βιντεο και δεν επιτρεπει η υπηρεσια αλλα δεν ειδα τα επομενα και το θεμα γατος μαχητης δεν ξερω που ειναι. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι εγινε? τους εβαλαν φολα? ηταν αρωστα και δεν τα φροντισαν? Αν εβαλαν φολα πως εζησε μονο αυτοσ αραγε? δεν καταλαβαινω μου λειπουν στοιχεια

Επειδη μπορει κανεις να δει μονο ενα βιντεο και δεν επιτρεπει η υπηρεσια αλλα δεν ειδα τα επομενα και το θεμα γατος μαχητης δεν ξερω που ειναι. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι εγινε? τους εβαλαν φολα? ηταν αρωστα και δεν τα φροντισαν? Αν εβαλαν φολα πως εζησε μονο αυτοσ αραγε? δεν καταλαβαινω μου λειπουν στοιχεια
μπορεις να τα δεις ολα αρκει να περιμενεις για οσο χρονο σου λεει μεχρι να πας να ανοιξεις το επομενο..τοκλεινεις κ μετα πανε να δεις το αλλο..ο γατος ζουσε σε μια αυλη[πρασια περιφραγμενη]οσο ζουσε ενας παππους που τα ταιζε οκ,αλλα ο παππους πεθανε φετος..υπηρχε ενα ατομο που τα πετουσε φαι απο το μπαλκονι αλλα οταν εφυγε διακοπες για καιρο προφανως πεθανε η μανα του μικρου και ολα τα μικρα πεθαναν απο ασιτια κυριως,,αν δεις το 2 βιντεο θα καταλαβεις..ο μικρος ειναι αυτος που επιασε και μου εφερε ο αδερφος μου το καλοκαιρι -μιλουσαμε γιαυτο..αυτη η αυλη εχει αρκετο χωμα κ κρυψωνες και γινεται κατα καιρους στεκι για γατες,,αυτος ο κακομοιρος επεζησε 25-30 μερες διχως μανα και μαλιστα απο οτι μου ειπε ο αδερφος μου παρολο που εκλειναν τα ματια απο τσιμπλά κ ηταν πολυ αδυναμος προσπαθουσε να φτασει στο φαι και το νερο που εβαλε στα υπολοιπα μεγαλα και τις μαζευε κιολας..επισης ειναι αυτος που χαριζω για οσους δεν καταλαβαν

Συνημμένα

• spa0005kw2.jpg
    spa0005kw2.jpg
    610,1 KB · Εμφανίσεις: 51
Θέλω να τα δω LIFE αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. Όταν πατάω κλικ βγαίνει μια διαφήμιση. Μπορείς να με καθοδηγήσεις σε παρακαλώ. Είμαι αρχάρια σε αυτά. Ευχαριστώ.

Θέλω να τα δω LIFE αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. Όταν πατάω κλικ βγαίνει μια διαφήμιση. Μπορείς να με καθοδηγήσεις σε παρακαλώ. Είμαι αρχάρια σε αυτά. Ευχαριστώ.
μολις κανεις κλικ στην διευθυνση που εχω σε παει σε μια σελιδα.κατω κατω δεξια πατας το free,μετα αν δεις σου βγαζει εναν κωδικο και τον αντιγραφεις οπως ακριβως το βλεπεις εκει που λεει here και στο διχνει..το μονο θεμα ειναι οτι για να δεις τα επομενα πρεπει να βγεις απο εκει για λιγα λεπτα -σου λεει για ποσα..για καθε βιντεο κανεις το ιδιο

μπορειτε μηπως να με βοηθησετε να δω κι εγω το βιντεο; τι πρεπει να κανω μολις ανοιξω το συνδεσμο;:redface::redface::redface:

μολις κανεις κλικ στην διευθυνση που εχω σε παει σε μια σελιδα.κατω κατω δεξια πατας το free,μετα αν δεις σου βγαζει εναν κωδικο και τον αντιγραφεις οπως ακριβως το βλεπεις εκει που λεει here και στο διχνει..το μονο θεμα ειναι οτι για να δεις τα επομενα πρεπει να βγεις απο εκει για λιγα λεπτα -σου λεει για ποσα..για καθε βιντεο κανεις το ιδιο
το εξηγω εδω:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back