Τα μητρικά ένστικτα.....

μουσταρδούλα

Δραστήριο μέλος

Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
γεια σας
για να σας ευχαριστήσουμε για τις όμορφες απαντήσεις σας το χουαιτάκι η γατοπαρέα μας κι εγώ στο θέμα που μας έκαιγε και τόσο μας βοηθήσατε κορίτσια, σας στέλνουμε το παρακάτω βιντεάκι!!
απλά θα πάθετε....
σημείωση: το βίντεο ΔΕΝ είναι δικό μου και σε λίγο θα ακολουθήσει το λινκ της σελίδας...
ευχαριστώ πολύ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
προς το παρόν είστε τυχερές γιατί δεν ανακάλυψα πώς λειτουργεί η επισύναψη βίντεο..αλλά δε μας τη γλυτώνετε!!!
μισό και επανερχόμαστε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: τα μητρικά ένστικτα.....

που ειναι καλε το βιντεο;:)

ερχεται..στο δρόμο είναι :) απλά θέλει λίγο προετοιμασία
συγγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, είναι διαδικαστικό το θέμα μέχρι να εγκριθεί....εύχομαι να μην κάνω εγώ λάθος τώρα και δε μπορώ να ανεβάσω ένα απλό βίντεο...

γεια σας και πάλι!!
η αγαπημένη ομάδα του mycat ενέκρινε το βιντεάκι!!!
οπότε καλές μου φίλες και καλοί μου φίλοι δείτε το

τα πνευματικά δικαιώματα δε μου ανήκουν, δεν είναι δικό μου αλλά σκέφτηκα να το ανεβάσω εδώ για να το χαρούμε όλοι μαζί γιατί λέει πολλά πραγματικά για τα αγαπημένα μας πλασματάκια!!!

την αφιερώνω στο αγαπημένο μου χουαιτάκι το οποίο αν και δεν θα μας φέρει τέτοιες εικόνες σπίτι μας φέρνει άλλες... και είναι και η αρχηγός!
και επίσης το αφιερώνω σε όλα τα κορίτσια που πρόσφατα με βοήθησαν σε μια πολύ λάθος εικόνα που είχα για την πανέμορφη αυτή μου γατίτσα!

θαυμάστε λοιπόν το μητρικό ένστικτο !

υπεροχο βιντεακι!!!:clapup::clapup:

Πολύ όμορφο βιντεάκι!!!!:):)

Απίστευτο!:inlove::inlove:

Τι γλυκο...

Απιθανο πραγματικα!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back