Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
29-11-07
09:07
Εδώ και δυο βδομάδες τα μουστάκια του Πρέστο έπεσαν και άρχισαν να βγαίνουν καινούργια. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως και τα κανούργια που είναι κοντά ακόμα άρχισαν να πέφτουν κι αυτά. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
29-11-07
10:35
Δεν εχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, μπορει να ειναι και φυσιολογικο... Δεν ρωτάς τον γιατρο ομως;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
29-11-07
11:00
Πήρα τηλέφωνο στον Αίλουρο. Μα τι καλός άνθρωπος ο κύριος Πάνος!
Μου είπε ότι μάλλον είναι τριχόφυτα και πρότεινε να πάρω μια αλοιφούλα. Για να δούμε...

Μου είπε ότι μάλλον είναι τριχόφυτα και πρότεινε να πάρω μια αλοιφούλα. Για να δούμε...

marestros
Δραστήριο μέλος
Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
29-11-07
11:32
αααααααααα κριμα τα μουστακακια σας!!!!!!
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα.
29-11-07
12:56
Μανούλα μου? Πρεστο χωρίς μουστάκια? Οποιδήποτε γατόνι χωρίς μουστάκια?
Δεν το έχω ξανακούσει αυτό... Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό! Περαστικά και βουρ για νέα μουστακάκια!
Δεν το έχω ξανακούσει αυτό... Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό! Περαστικά και βουρ για νέα μουστακάκια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
29-11-07
14:13
Κι εγώ το εύχομαι Νατάσα μου...κάναμε και καλλιέργεια σήμερα, να δούμε τι θα βγει...Μανούλα μου? Πρεστο χωρίς μουστάκια? Οποιδήποτε γατόνι χωρίς μουστάκια?Δεν το έχω ξανακούσει αυτό... Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό! Περαστικά και βουρ για νέα μουστακάκια!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
29-11-07
18:12
ωρε τι αντρας θα ΄ναι χωρις μουστακια αντρικια ωρε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum