Τα νέα μας...

Nanaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
Καταρχάς να πω ότι μου λείψατε πολύ... Δεν ξέρω αν έγινε αισθητή η απουσία μου, αλλά ήταν δύσκολο να μπω στο ίντερνετ. Είμαι στη Θεσσαλονίκη για σπουδές, θα ήθελα να κανονίσω να βγούμε κάποια στιγμή με τις κοπέλες εδώ (γιασμίν ελπίζω να έχεις χρόνο κι εσύ).

Άφησα 3 ζουζούνια πίσω κι μόμως τώρα είναι δυο μόνο... Ο Τσαμπίνο μου πάει, έφυγε το μωρό μου κι όμως ήταν το πιο όμορφο, ήταν καλύτερος σε όλα, λέγαμε ότι αυτόν θα θέλανε όλες οι γατούλες... Ίσως τα γράφω λίγο μπερδεμένα, συγνώμη περιμένω να ακούσω τα πάντα, όλες τις κατηγορίες, γιατί έφυγα από το σπίτι το άφησα το μωρό μου ίσως δεν ασχολήθηκαν αρκετά μαζί του... Τουλάχιστον το έθαψαν δίπλα στον χοντρούλη, ίσως να ήθελε λίγη παρέα κι αυτός.
Ακριβώς 6 μηνών....

Ελπίζω να μην έγινε καμιά φασαρία όσο ελειπα και να καταφέρω να διαβάσω όλα τα μνμ σας γιατί λείπω σχεδόν ένα μηνα κι έχουν μαζευτει πολλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς την.:)
Λυπάμαι για το μικρό:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα τι επαθε?:(

καλώς ήρθες και πάλι:happy:!

κρίμα για το γατάκι!:(

Καλώς τη και πάλι!
Κρίμα για το γατάκι σου, τι έπαθε το καημένο;

Καλως μας ήρθες πάλι, λυπάμαι για το γατάκι σου :bye:

Νανάκι μου καλως επέστρεψες:)
Τι έγινε? Μην στεναχωριέσαι, και μην κακίζεις τον εαυτό σου...

Καλώς ήρθες πίσω Νανάκι!:)
Οποτε μπορείς γράφεις πιο αναλυτικά τι συνέβει.

κριμα τι καημενουλη... τι επαθε;:(

Ατύχημα από αυτοκίνητο... Του πάτησε το πόδι, του το έλιωσε κανονικά είχε πριστεί ήταν διπλάσιο από το κανονικό. Ότι και να πείτε έχετε δίκιο τα είχαμε ελεύθερα να μπαίνουν και να βγαίνουν έγινε το κακό τελικά. Ο πατέρας μου δεν θέλει να μπαίνουν μέσα στο σπίτι τα βάζαμε κρυφά...
έγινε το βράδυ το είδα το πρωί που πήγα να τα ταίσω... Περιμέναμε να ανοίξει ο κτηνίατρος και το πήγαμε κατευθείαν. Το πρώτο πράγμα που μας είπε είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σωθεί το πόδι του, τελικά είπαμε να το κόψουμε για να μην το ταλαιπωρούμε πολύ. Άνοιξε το πόδι του (το μπροστά δεξί) και είδε ότι είχαν σπάσει τελικα και τα δύο κόκκαλα σε δύο μόνο σημεία, μπορεί και να το σώσουμε τελικά το πόδι του μας είπε. Του έβαλε δυο λάμες και πήγαμε σπίτι, κι όλα αυτά 4 μέρες πριν φύγω για θεσσαλονίκη. Καθόμουν όλη τη μέρα να το προσέχω ήταν όλη τη μέρα ναρκωμένο αυτό που κατάλαβα τελικά ήταν ότι ήθελε να τον έχω αγκαλιά τότε ηραμούσε. Έτσι κατα τις 4 τα ξημερώματα τον έβαλα στο κρεβάτι μου και κοιμηθήκαμε μαζί. Ξυπνούσε καπου κάπου και τριβόταν πάνω μου και ήθελε να κάνουμε μυτούλες. Ήταν πολύ γλυκούλης. Κατα τις 6 το πρωί σηκωθήκαμε είχε ξεναρκωθεί και περπατούσε μια χαρά, κουτσένοντας βέβαια αλλα τα κατάφερνε μια χαρά... Όλα πηγαίναν καλά. Την ημέρα που έφευγα το πήγαμε για αλλαγή του νάρθηκα το πόδι του έδειχνε μια χαρά ήταν ζεστο και στον ύπνο του κουνούσε τα δάχτυλα του, αλλα μέχρι να φύγω ήταν ακόμα ναρκωμένος. Έφυγα ωστόσο, με τον πατέρα μου δυστυχώς, γιατί αν έμενε σπίτι θα βοηθούσε αν γινόταν κάτι. Την επόμενη μέρα έκανε εμετούς όλη μέρα εγώ λέω από την νάρκωση θα είναι δεν ανησύχησα, το κακό ήταν ότι δεν έπαιρνε την αντιβίωση γιατί την έκανε εμετό. Αυτό συνεχίστηκε και την δεύτερη μέρα τελικά είπα της αδερφής μου να το πάει στο κτηνίατρο. Του έδωσε ένα αντιεμετικό και αντιβίωση με ένεση την τρίτη μέρα δεν ήθελε να τρώει καθόλου, το ίδιο και την τέταρτη. Ο πατέρας μου κατέβηκε στην κρήτη και το πήγε στο κτηνίατρο, του έκανε εξετάσεις για τα νεφρά και το συκώτι και δεν είχαν τίποτα, τους έστειλε να βγάλουν μια ακτινογραφία για το πόδι, είχε δέσει τελείως περπατούσε κανονικά τις δυο τελευταίες μέρες. Ξαναπήγαν μετά την ακτινογραφία στον κτηνίατρο (αυτή την ημέρα ωστόσο ήταν τελείως αναίσθητος) ο γιατρός κατέλειξε τελικά ότι πρέπει να είχε ιλεό (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) είχε πριστεί και η κοιλιά του, τον κράτησε στο ιατρείο, πέθανε εκεί μόνος του. Μετά είδε ότι είχε και ένα αιμάτωμα στην κοιλιά πέθανε από εσωτερική αιμοραγία μάλλον. Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να ήταν από το ατύχημα ή χτύπησε πιο μετά... 10 μέρες μετά το ατύχημα πέθανε. Μήπως χτύπησε μετά το ατύχημα? Όσο ήμουν εγώ εκεί έπαιζε κυνηγούσε έκανε ότι και πριν. Αν δεν έφευγα αν τον πρόσεχα ίσως να ζούσε τώρα... Και το πόδι του είχε γίνει καλά.

Μεγάλη περιπέτεια...Και πολύ κρίμα για τον γλυκούλη σου...Αλλά δεν νομίζω ότι έφταιγες εσύ, ισα-ίσα πιστευω έκανες ότι πέρναγε από το χέρι σου!

Προφανώς και δεν έφταιγες εσύ...:(
Η αντιμετώπιση όμως του κτηνιάτρου ακούγεται λίγο επιπόλαιη. Ο ειλεός του εντέρου πρέπει να χειρουργείται άμεσα. Γι' αυτό το κράτησε το γατάκι στο ιατρείο; Για να το χειρουργήσει; Και αν ναι, γιατί δεν το έκανε τελικά; Το αιμάτωμα που βρέθηκε οφειλόταν στον ειλεό; Ή όχι; :hmm:

Γεια σου κοπελια:)καλως ηρθες στη πολη μας...και μη στεναχωριεσαι..ολοι ξερουμε την αγαπη που εχεις για τα γατακια..δεν φταιμε παντα για οτι συμβαινει

πολυ στεναχωριεμαι.να πεθανε απο εσωτερικη αιμορραγια 10 μερες μετα το ατυχημα,αποκλειεται.:(:(

Προφανώς και δεν έφταιγες εσύ...:(
Η αντιμετώπιση όμως του κτηνιάτρου ακούγεται λίγο επιπόλαιη. Ο ειλεός του εντέρου πρέπει να χειρουργείται άμεσα. Γι' αυτό το κράτησε το γατάκι στο ιατρείο; Για να το χειρουργήσει; Και αν ναι, γιατί δεν το έκανε τελικά; Το αιμάτωμα που βρέθηκε οφειλόταν στον ειλεό; Ή όχι; :hmm:

Δυστυχώς δεν ήμουν εκει και δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε... Το χτύπημα του το προκάλεσε μάλλον. Η αδεφή μου μου είπε ότι την επόμενη μέρα που έφυγα τον έβγαλαν έξω ήταν πολύ νευρικός και έβγαλε το νάρθηκα με τα πολλά. Ανέβηκε στη λεμονιά που έχουμε στην αυλή και από κει πήγε στο μπαλκόνι της θείας μου. Δεν το πρόσεχαν, σίγουρα ξαναχτύπησε κάπου με αυτά που έκανε δε μπορεί 10 μέρες μετά ενώ ήταν σε τόσο καλή κατάσταση. Έπρεπε να κάτσω λίγο ακόμα...
Πάντα νομίζω ότι παίρνω τις σωστές αποφάσεις και στο τέλος τα κάνω σκατά. Εγώ έφταιγα τότε που χάθηκε ο μαουάκης, εγώ έφταιγα και τώρα στο τέλος θα τα χάσω όλα. Έπρεπε να τους είχα βρει ένα καλύτερο σπίτι.

Καλώς την!!! Καλή διαμονή να έχεις εκεί και να περνάς καλά...

Λυπάμαι για το γατάκι σου!!! Μην κατηγορείς, όμως, τον εαυτό σου. Προσπάθησες κι εσύ και η οικογένειά σου να το σώσετε . Κρίμα, πάντως...

Νανακι, κουραγιο.
Δυστυχως οταν λειπουμε δεν μπορουμε να τα φροντισουμε οπως θελουμε(εγω στην πενταημερη ελειψα και η σαρδελα ειχε προβλημα οταν γυρισα).:(
Με το καλο να ξαναπας και να δεις τα αλλα χαρουμενα και ευτυχισμενα!:)

:(:(
Βρε Νανάκι δεν φταις εσύ! Αντίθετα, εξετάσεις του κάνατε, το ψάξατε τοσο, κι εσύ και οι δικοί σου.
Κάνατε ο,τι μπορούσατε, αυτά συμβαίνουν, ειναι ίσως και θέμα κτηνιάτρου, τι να πω...
Ετσι ειναι δυστυχώς αυτά τα πράγματα, δεν μπορείς να τα προσταέψεις απο τα πάντα. Και μέσα στο διαμέρισμα να είναι μπορεί να του συμβεί οτιδήποτε.

Λυπαμαι κι εγω. Αλλα πραγματικα δεν βλεπω καμια παραλειψη δικη σου. Δεν θα αλλαζε κατι η παρουσια σου :(:( Μην τα βαζεις με τον εαυτο σου, δεν βλεπω κανεναν λογο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back