mkou1978
Νεοφερμένο μέλος
Αξιώθηκα λοιπον να γινω πάλι γατομανα!
Μεσα στο ΣΚ θα παω να παρω τα παιδια μου απο την πολυ συμπαθη Δωρα που τα φιλοξενουσε μέχρι στιγμής
!!!Να σας πω λοιπον πως τα παιδακια μου ειναι 3 μηνων το καθενα, αγορακι και κοριτσακι - μολις ερθουν στο νεο τους σπιτι, θα επανελθω με φωτογραφιες.
Αυτα που θα ηθελα να ρωτησω - εφοσον ειχα παντα γατες αλλα ποτε δυο μαζι:
- Θα πρεπει το δοχεια αμμου, φαγητου και νερου να ειναι διπλά;
- Ειναι κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω, βασε ιτης ιδιαιτεροτητας του να εχεις 2 πλασματακια αντι για ενα;
Σας ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

εγω μια λεκανη εχω κ για τις 2, αλλα ξεχωριστα μπολακια

να μας τα γνωρισεις με φωτος ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος

- με την άμμο και το νερό δεν είχα ποτέ πρόβλημα ήταν δίπλα δίπλα, το φαγητό όμως το βάζω χωριστά για να μην κάθομαι από πάνω να κατευθύνω κεφαλάκια στο 'δικο τους' μπολάκι.
- δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα αφού απ' ότι κατάλαβα τα γατάκια ήταν μαζί μέχρι τώρα

moukelis
Επιφανές μέλος
Αν τα γατακια ειναι στην ιδια ηλικια και τρωνε την ιδια τροφη,ισως και να μη χρειαστει διπλο μπωλ για φαγητο και νερακι.Για την αμμο δε νομιζω να χρειαστεις και δευτερη,εκτος αν δεις καποιο να δυσανασχετει ή να μην πηγαινει στην αμμολεκανη του.Ριξε μια ματια κι εδω:
https://www.mypetz.gr/threads/Δεύτερη-γάτα-στο-σπίτι.219256/
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249
mkou1978
Νεοφερμένο μέλος

Οπως ειπα, θα επανελθω αμεσα με φωτογραφιες!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!! και εγω,μια αμμολεκανι τους εχω...μπολακια ομως τους εχω απο δυο και ας τρωνε την ιδια τροφη,γιατι οταν τους βαζω,δεν μπορω να βλεπω το ενα να τρωει και το αλλο να κοιταει...
...θελω να μπορουν να τρωνε και τα δυο ταυτοχρονα!!!!!!!

...να σου ζησουν......και πολλες φωτο παρακαλω!!!!!!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Μπολάκια τους έχω ένα για την κάθε μία και μία κοινή ποτίστρα!!!!
Καλώς να τα δεχτείς τα γατόνια σου!!!

Και θέλουμε πολλές φώτος!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum