astroboy
Νεοφερμένο μέλος
1η μέρα ήταν κρυμμένη κι έβγαινε για να εξερευνήσει μόνο όταν έλειπα από τον χώρο. Ήταν πολύ φοβισμένη κι αν αισθανόταν τη παραμικρή κίνηση στον χώρο εξαφανιζόταν. Χθες όσο έκανα ότι δεν τη παρακολουθώ κι ασχολούμουν με κάτι άλλο, έβγαινε απ'τη κρυψώνα της κι έπαιζε με τα παιχνίδια και τα άλλα αντικείμενα. Κάποια στιγμή της μέρας μ' άφησε ακόμη και να τη χαϊδέψω για λίγο.
Με τις αγγαλιές φαίνεται να αγχώνεται γι'αυτό δε την πιέζω. Τουλάχιστον δε τρέχει πια να κρυφτεί όταν γυρνάω να τη κοιτάξω.
Σήμερα έχεσε στην άμμο της για πρώτη φορά!!! Μια χαρά.
Φωτογραφίες όταν χαλαρώσει και με αφήσει να την πλησιάσω αρκετά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

astroboy
Νεοφερμένο μέλος

Μπράβο,ελπίζω σύντομα να εξοικειωθεί πλήρως και να κάνετε συνέχεια αγκαλιές!![]()
Ευχαριστώ. Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους.
Και κάτι άλλο: έχει λερώσει την ουρά της αρκετά. Μπάνιο δε την κάνω βέβαια, αλλά νομίζω κάπου έγραψες Moukelis για μωρομάντυλα σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι καλή λύση;

moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Εύχομαι να συνηθίσει γρήγορα για να την καμαρώσουμε κι εμείς σε νέες πόζες.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
astroboy
Νεοφερμένο μέλος
Να σου πω εγω που τη ξερω τη τσαπερδονα.. αν θες να τα βρειτε, κανε το εξης :πιατην και κρατα την μιση μερα αγγαλια να εξοικιωθειτε .. οσο πιο πολύ μπορεις και μην την αφησεις να φυγει.. Μετα απο αυτο μπορεις να την κανεις ανετα μπανιο ειναι μια κρυφοχαδιαρα στην αρχη μου εκανε τη δυσκολη και καλα θελω να φυγω ειμαι φοβισμενη κλπ κλπ και μετα την αβαλα κατω στην αγγαλια και το χαδι ακι δε το κουνουσε ρουπι με δυσκολια την εβαλα στο κλουβι. Μη το φοβασι το μπανιο απλα να της φερθεις γλυκα και να το κανεις με ζεστουτσικο νερακι και να τη χαιδευεις πολύ θα τηα αρεσει ιδιως το σεσουαρ θα δεις .. εγω τα μοανιαρω ολα και μετα ειναι ακομη πιο παραδομένα αρκει να τα τρελανεις στο χαδι και να εισαι ηρεμος

Έχεις δίκιο. Εγώ φοβάμαι περισσότερο για το πώς να της φερθώ.
Θα το δοκιμάσω αυτό με την αγκαλιά απόψε. Με καθησύχασες τώρα.
Θα ξεκινήσω τώρα με τα μωρομάντυλα που βρωμάει και όταν χαλαρώσει βλέπουμε και για το μπάνιο.Σας ευχαριστώ όλες για τη στήριξη.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool