Τα νέα της μικρής

astroboy

Νεοφερμένο μέλος

Ο astroboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Τρίτη μέρα σήμερα, κι αρχίζει να προσαρμόζεται η μικρή.
1η μέρα ήταν κρυμμένη κι έβγαινε για να εξερευνήσει μόνο όταν έλειπα από τον χώρο. Ήταν πολύ φοβισμένη κι αν αισθανόταν τη παραμικρή κίνηση στον χώρο εξαφανιζόταν. Χθες όσο έκανα ότι δεν τη παρακολουθώ κι ασχολούμουν με κάτι άλλο, έβγαινε απ'τη κρυψώνα της κι έπαιζε με τα παιχνίδια και τα άλλα αντικείμενα. Κάποια στιγμή της μέρας μ' άφησε ακόμη και να τη χαϊδέψω για λίγο. :happy: Με τις αγγαλιές φαίνεται να αγχώνεται γι'αυτό δε την πιέζω. Τουλάχιστον δε τρέχει πια να κρυφτεί όταν γυρνάω να τη κοιτάξω.:lol:
Σήμερα έχεσε στην άμμο της για πρώτη φορά!!! Μια χαρά.
Φωτογραφίες όταν χαλαρώσει και με αφήσει να την πλησιάσω αρκετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτό της μικρής απο την περασμένη εβδομάδα πριν υιοθετηθει ηταν φοβιτσιαρουλα αλλα στην αγγαλια γινοταν χαλι να τη πατησεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• may1.jpg
    may1.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • may2.jpg
    may2.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 38
Μπράβο,ελπίζω σύντομα να εξοικειωθεί πλήρως και να κάνετε συνέχεια αγκαλιές!:)

Να 'σαι καλά Yasmin με τις φώτος σου. Μια χαρά βλέπω σου πόζαρε η βρωμιάρα και μένει μου το παίζει δύσκολη...:D

Μπράβο,ελπίζω σύντομα να εξοικειωθεί πλήρως και να κάνετε συνέχεια αγκαλιές!:)

Ευχαριστώ. Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους.

Και κάτι άλλο: έχει λερώσει την ουρά της αρκετά. Μπάνιο δε την κάνω βέβαια, αλλά νομίζω κάπου έγραψες Moukelis για μωρομάντυλα σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι καλή λύση;:hmm:

Ναι,είναι άψογη λύση,καλύτερα όπως λες να αποφύγεις το μπάνιο,θα την τρομάξεις πολύ.Πάρε ένα πακέτο υποαλλεργικά χωρίς άρωμα και θα κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.Εγώ τον καθαρίζω πριν μπει στο δωμάτιό μου γιατί ανεβαίνει στο κρεβάτι και σιχαίνομαι αν έχει πάει στην άμμο πριν.

Να το χαίρεσαι το μαυροτσουκαλάκι σου, είναι πανέμορφο!:inlove:
Εύχομαι να συνηθίσει γρήγορα για να την καμαρώσουμε κι εμείς σε νέες πόζες.:D

Να σου πω εγω που τη ξερω τη τσαπερδονα.. αν θες να τα βρειτε, κανε το εξης :πιατην και κρατα την μιση μερα αγγαλια να εξοικιωθειτε .. οσο πιο πολύ μπορεις και μην την αφησεις να φυγει.. Μετα απο αυτο μπορεις να την κανεις ανετα μπανιο ειναι μια κρυφοχαδιαρα στην αρχη μου εκανε τη δυσκολη και καλα θελω να φυγω ειμαι φοβισμενη κλπ κλπ και μετα την αβαλα κατω στην αγγαλια και το χαδι ακι δε το κουνουσε ρουπι με δυσκολια την εβαλα στο κλουβι. Μη το φοβασι το μπανιο απλα να της φερθεις γλυκα και να το κανεις με ζεστουτσικο νερακι και να τη χαιδευεις πολύ θα τηα αρεσει ιδιως το σεσουαρ θα δεις .. εγω τα μοανιαρω ολα και μετα ειναι ακομη πιο παραδομένα αρκει να τα τρελανεις στο χαδι και να εισαι ηρεμος

Να σου πω εγω που τη ξερω τη τσαπερδονα.. αν θες να τα βρειτε, κανε το εξης :πιατην και κρατα την μιση μερα αγγαλια να εξοικιωθειτε .. οσο πιο πολύ μπορεις και μην την αφησεις να φυγει.. Μετα απο αυτο μπορεις να την κανεις ανετα μπανιο ειναι μια κρυφοχαδιαρα στην αρχη μου εκανε τη δυσκολη και καλα θελω να φυγω ειμαι φοβισμενη κλπ κλπ και μετα την αβαλα κατω στην αγγαλια και το χαδι ακι δε το κουνουσε ρουπι με δυσκολια την εβαλα στο κλουβι. Μη το φοβασι το μπανιο απλα να της φερθεις γλυκα και να το κανεις με ζεστουτσικο νερακι και να τη χαιδευεις πολύ θα τηα αρεσει ιδιως το σεσουαρ θα δεις .. εγω τα μοανιαρω ολα και μετα ειναι ακομη πιο παραδομένα αρκει να τα τρελανεις στο χαδι και να εισαι ηρεμος

:lol::lol:Έχεις δίκιο. Εγώ φοβάμαι περισσότερο για το πώς να της φερθώ.:lol: Θα το δοκιμάσω αυτό με την αγκαλιά απόψε. Με καθησύχασες τώρα. :happy:Θα ξεκινήσω τώρα με τα μωρομάντυλα που βρωμάει και όταν χαλαρώσει βλέπουμε και για το μπάνιο.
Σας ευχαριστώ όλες για τη στήριξη.:D

Ειναι μια ψαρωτικια γατα αυτη επειδη ειναι φοβισμενη και αντιδρα, ειναι λιγο σπαστικουλα στην αρχη κι ενας νεος ιδιοκτητης μαγκώνεται. Γι αυτο δεν την πηρε και μια αλλη κοπέλα τη φοβηθηκε, ενω σε μενα που της ειπα για ελα δω να σου πω κατι τις και την ψοφησα στο χαδι χωρις να της αφησω περιθωρια μου γυρισε και κοιλιτσα παρακαλω.. γι αυτο μη ψαρωνεις ανελαβε την με το μαλακο αλλα αποφασιστικά.;)

Τι νεα από την μικρή???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back