drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
10-12-09
09:18
Δεν είμαι σίγουρη για την εγκυρότητα αυτού του μαιλ που μου προωθήθηκε...
Παρόλα αυτά ξέρω σίγουρα οτι υπάρχουν παρατημένα μωρά σε μαιευτήρια. Επιπλέον, δίνονται και τηλέφωνα για οποιον θέλει να το κοιτάξει.
Με σόκαρε πάντως... Γιατι ωραια, το γατάκι θα το βάλει αγγελια. Το μωράκι τι θα το κάνεις;
Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν
εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες,
σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει
κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι
μπορούν...
Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα
μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη.
Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.
Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!
Πληροφοριες:
Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28
Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100
αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)
ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους
αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια.
τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.
Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια
κουβερτουλα ή ενα φορμακι.
Παρόλα αυτά ξέρω σίγουρα οτι υπάρχουν παρατημένα μωρά σε μαιευτήρια. Επιπλέον, δίνονται και τηλέφωνα για οποιον θέλει να το κοιτάξει.
Με σόκαρε πάντως... Γιατι ωραια, το γατάκι θα το βάλει αγγελια. Το μωράκι τι θα το κάνεις;
Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν
εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες,
σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει
κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι
μπορούν...
Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα
μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη.
Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.
Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!
Πληροφοριες:
Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28
Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100
αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)
ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους
αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια.
τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.
Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια
κουβερτουλα ή ενα φορμακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
10-12-09
10:12
νομίζω ότι είναι έγκυρο το μήνυμα. Επισης ένα ρεπορταζ για τα μωράκια αυτά νομίζω είχε κάνει ο Θοδωράκης και ήταν συγκλονιστικό. Και εγω αναρωτιομουν αν θα μπορουσε καποιος κάπως να βοηθήσει. Θα το προωθήσω όπου μπορώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
10-12-09
12:45
Έγκυρο είναι.
Και το τελείως ΚΟΥΛΟ είναι, ότι ΔΕΝ τα δίνουν και για υιοθεσία...
Πολλά ζευγάρια που δεν μπορούν τελικά "βρήσκουν" παιδάκι απο άλλες χώρες, και με άλλους τρόπους...Ή πρέπει να περάσουν 5 χρόνια, και τρελή γραφειοκρατεία, και ταλαιπωρία.
(Προφανώς κάποια κονδύλια θα παίρνουν και τα Νοσοκομεία, για να τα διατηρούν....)
αυτό είναι πραγματικά να χτυπάει κανείς το κεφάλι του στον τοίχο.
Ελλαδιστάν ολέ για άλλη μια φορά.
Και το τελείως ΚΟΥΛΟ είναι, ότι ΔΕΝ τα δίνουν και για υιοθεσία...
Πολλά ζευγάρια που δεν μπορούν τελικά "βρήσκουν" παιδάκι απο άλλες χώρες, και με άλλους τρόπους...Ή πρέπει να περάσουν 5 χρόνια, και τρελή γραφειοκρατεία, και ταλαιπωρία.
(Προφανώς κάποια κονδύλια θα παίρνουν και τα Νοσοκομεία, για να τα διατηρούν....)
αυτό είναι πραγματικά να χτυπάει κανείς το κεφάλι του στον τοίχο.
Ελλαδιστάν ολέ για άλλη μια φορά.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
10-12-09
13:06
Καποια απο αυτα τα μωρακια,οπως ειχα δει και στην εκπομπη,ειναι απο μαμαδες που ειναι ανηλικες,η απο πρωην ναρκομανης,και περιμενουν να ενηλικιωθουν για να μπορεσουν να τα παρουν.Ισως γι'αυτο δεν τα δινουν για υιοθεσια.
Τωρα γενικοτερα με το θεμα υιοθεσιας στην Ελλαδα ειναι "αλλου παπα Ευαγγελιο".Μια γραφειοκρατια και μια αναμονη,που εγω προσωπικα ποτε δεν καταλαβα.Αντι να δινουν βαρος σε βασικες προυποθεσεις που πρεπει να εχει ενα ζευγαρι να υιοθετησει(ψυχιατρικες εξετασεις,ψυχολογους για παρακολουθηση,κ.α)αναλωνουν χρονο με χαρτια.Τα χαρτια αλλωστε δεν γραφουν αν το παιδακι στην πορεια της ζωης του,μεσα στη καινουρια οικογενεια,ζει ομαλα,χωρις κακοποιηση(γιατι το εχουμε δει και αυτο αρκετες φορες πιστευω).
Τωρα γενικοτερα με το θεμα υιοθεσιας στην Ελλαδα ειναι "αλλου παπα Ευαγγελιο".Μια γραφειοκρατια και μια αναμονη,που εγω προσωπικα ποτε δεν καταλαβα.Αντι να δινουν βαρος σε βασικες προυποθεσεις που πρεπει να εχει ενα ζευγαρι να υιοθετησει(ψυχιατρικες εξετασεις,ψυχολογους για παρακολουθηση,κ.α)αναλωνουν χρονο με χαρτια.Τα χαρτια αλλωστε δεν γραφουν αν το παιδακι στην πορεια της ζωης του,μεσα στη καινουρια οικογενεια,ζει ομαλα,χωρις κακοποιηση(γιατι το εχουμε δει και αυτο αρκετες φορες πιστευω).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum