marigo173
Δραστήριο μέλος
Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
07-12-06
22:42
Χαιρετώ όλες τις φίλες και τους φίλους του mycat. Μπαίνω συχνά στο site και διαβάζω τα νέα σας αλλά λόγω ασφυκτικής πίεσης δεν έχω πολύ χρόνο να σας γράφω
. Τη σημερινά λαχτάρα όμως που πήρα από το τέρας που εκτρέφω και μοιάζει με γάτα πρέπει να την μοιραστώ μαζί σας..
Σήμερα το πρωί βγήκε πολύ νωρίς για βόλτα η κυρία (γύρω στις 6) και κατά τις εννιά την άκουσα να μπαίνει από το παράθυρο (καλή η βόλτα αλλά και το πρωινό πρωινό). Γυρνάω λοιπόν και την βλέπω γεμάτη αίματα
!! Η πατούσα του ενός μπροστινού ποδιού ήταν εντελώς κόκκινη και είχε αίματα σε όλα της τα πόδια, πάνω στην κοιλιά και στο λαιμό!! Περιττό να σας πω ότι έπαθα κρίση πανικού.. Και το θηρίο να μην με αφήνει να την πιάσω για να δω από πού τρέχει το αίμα. Με τα πολλά της έδωσα γαλοπούλα καπνιστή να φάει για να την καλοπιάσω και άρχισα σιγά σιγά να την καθαρίζω για να δω τι γίνεται. Εν τω μεταξύ η κυρία Λουκρητία μες την καλή χαρά και την υπερδιέγερση (αυτό ήταν και το μόνο που με παρηγορούσε κάπως). Τελικά μετά από πολύ κόπο και αγωνία αποδείχτηκε ότι όλο εκείνο το αίμα ήταν... του θύματος
. Ούτε αμυχή δεν είχε η Λούκρη και να δούμε τι τρωκτικό κατασπάραξε..
Και όπως θα αναφωνούσε η κάθε μάνα στη θέση μου : Χριστέ μου τι τέρας μεγαλώνω..
. Τη σημερινά λαχτάρα όμως που πήρα από το τέρας που εκτρέφω και μοιάζει με γάτα πρέπει να την μοιραστώ μαζί σας..Σήμερα το πρωί βγήκε πολύ νωρίς για βόλτα η κυρία (γύρω στις 6) και κατά τις εννιά την άκουσα να μπαίνει από το παράθυρο (καλή η βόλτα αλλά και το πρωινό πρωινό). Γυρνάω λοιπόν και την βλέπω γεμάτη αίματα
!! Η πατούσα του ενός μπροστινού ποδιού ήταν εντελώς κόκκινη και είχε αίματα σε όλα της τα πόδια, πάνω στην κοιλιά και στο λαιμό!! Περιττό να σας πω ότι έπαθα κρίση πανικού.. Και το θηρίο να μην με αφήνει να την πιάσω για να δω από πού τρέχει το αίμα. Με τα πολλά της έδωσα γαλοπούλα καπνιστή να φάει για να την καλοπιάσω και άρχισα σιγά σιγά να την καθαρίζω για να δω τι γίνεται. Εν τω μεταξύ η κυρία Λουκρητία μες την καλή χαρά και την υπερδιέγερση (αυτό ήταν και το μόνο που με παρηγορούσε κάπως). Τελικά μετά από πολύ κόπο και αγωνία αποδείχτηκε ότι όλο εκείνο το αίμα ήταν... του θύματος
. Ούτε αμυχή δεν είχε η Λούκρη και να δούμε τι τρωκτικό κατασπάραξε..Και όπως θα αναφωνούσε η κάθε μάνα στη θέση μου : Χριστέ μου τι τέρας μεγαλώνω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
07-12-06
22:55
Είναι αυτό που λένε: Έπρεπε να δεις ο άλλος σε τι κατάσταση είναι"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
08-12-06
01:01
πωπω δεν ξερω τι θα εκανα αν οι δικοι μου γινοταν δολοφονοι
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
08-12-06
01:41
πω,πω,κι εγω θα ειχα παθει σοκ....και μες στον υπνο σου...

anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
08-12-06
12:54

σου βγήκε killer η Λουκρητία! Τεράστιο σοκ πάντως. Τουλάχιστον δεν χτύπησε η ίδια.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
09-12-06
12:57
Η αλήθεια νοιώθω λίγες τύψεις για το άμοιρο ζωάκι που έπεσε στα νύχια της αλλά ήταν τέτοια η ανακούφιση που δεν έπαθε τίποτα η ίδια που δεν το σκέφτομαι και πολύ.. Στην αρχή νόμισα ότι της πάτησε το πόδι κάποιο αυτοκίνητο, πού να υποψιάστω ότι το εν λόγω πόδι ήταν το όργανο του εγκλήματος.. Φρίκη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum