goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
20-12-12
16:58
Καλησπέρα!Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση που όταν ρωτάω κάποιον είτε δεν ξέρει να μου απαντήσει είτε μου λέει ότι αν προσπαθήσω να ζευγαρώσω ένα θηλυκό νανάκι χαμστεράκι με ένα αρσενικό θα γίνει φόνος...Όμως στο διαδίκτυο άλλα διαβάζω...Διαβάζω ότι μπορούν να συνυπάρξουν αλλά όταν το θηλυκό μείνει έγκυος πρέπει το αρσενικό να μεταφερθεί σε άλλο κλουβί!!!Τελικά όποιος γνωρίζει πολύ καλά από χαμστεράκια,θα του ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσε!!!!
1)Το χαμστεράκι μου είναι ράτσας νανάκι και είναι θηλυκό...όσο αναφορά την ηλικία θα σας γελάσω...
2)Αν πάρω ένα αρσενικό χαμστεράκι για να ζευγαρώσουν θα γίνει ο 1ος χαμστερίσιος παγκόσμιος πόλεμος;;;
3)Πώς μπορώ να καταλάβω ότι η "δουλειά" έγινε ώστε να προλάβω να απομακρύνω το αρσενικό,πρι το θηλυκό πάθει ψυχολογικά προβλήματα ή κάτι παραπάνω...;;;;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!
1)Το χαμστεράκι μου είναι ράτσας νανάκι και είναι θηλυκό...όσο αναφορά την ηλικία θα σας γελάσω...
2)Αν πάρω ένα αρσενικό χαμστεράκι για να ζευγαρώσουν θα γίνει ο 1ος χαμστερίσιος παγκόσμιος πόλεμος;;;
3)Πώς μπορώ να καταλάβω ότι η "δουλειά" έγινε ώστε να προλάβω να απομακρύνω το αρσενικό,πρι το θηλυκό πάθει ψυχολογικά προβλήματα ή κάτι παραπάνω...;;;;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
24-12-12
16:16
Μπορείτε να μου δώσετε τηλ. κτηνιάτρου,πετ-σοπ ή το λινκ για ένα σάιτ αν θέλετε...:/ !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
Ο AperfectCircle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
24-12-12
20:11
συγγνώμη θα αγοράσεις αρσενικό μόνο και μόνο για να το ζευγαρώσεις και ποιός ο λόγος μάλιστα....
υγ δεν παίρνουμε απο πέτσοπ ζώα έχουμε πεί γιατί τους ενισχύεις έτσι
asavvaidou
Νεοφερμένο μέλος
Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
26-12-12
14:28
εμ προς τα που μενεις? γιατι ξερω ενα pet shop στο οποιο υπαρχει και ενας κτηνιατρος που μπορεις να του κανεις ερωτησεις και δεν χρεωνεσε!!!

asavvaidou
Νεοφερμένο μέλος
Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
26-12-12
14:32
συγγνώμη θα αγοράσεις αρσενικό μόνο και μόνο για να το ζευγαρώσεις και ποιός ο λόγος μάλιστα....
αστον καλε και εγω αγορασα θυλικες μονομαχινες για να της ζευγαρωσω με τον ασενικο μονομαχο που εχω!!!!
αν δηλαδη θελουμε ενα ζωο τι θα κανουμε? δεν τουε ενισχιουμε αλλα δεν εχουμε ελλη επιλογι αν θελουμε να παρουμε ζωο!
σκεψου λιγο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum