natalo9
Δραστήριο μέλος
Ένα αγοράκι, γύρω στα 5 , κατεβαινε τη σκάλα του σπιτιου του μες στη χαρα με ένα πιάτο γεμάτο φαγητό. Δεν προλαβαινει να φωνάξει και ξεπροβάλουνε 4 γατιά από διαφορετικά σημεία, αρχίζουν να του τρίβονται και να του νιαουρίζουν..Και αυτό αφου έκανε δίκαιη τη μοιρασιά, κάθισε σε μια γωνια με ένα χαμογελο μεχρι τα αφτια, τα παρατηρούσε και τους μιλούσε.. Μόλις τελείωσαν το φαγητό τους, τα πλησιασε, τα χαϊδεψε, τα χαιρέτησε και τους έδωσε ραντεβού για την επόμενη μέρα.
Ισως να είναι μεμονωμένη περίπτωση, μπορεί και όχι..
Αλλά όταν βλέπεις ένα μικρό παιδι να συμπεριφερεται έτσι σε αδέσποτα ζώα, σκεφτεσαι οτι δεν έχουν ισοπεδωθεί όλα.
Όσον αφορά για την φροντίδα και τη στείρωση των αδεσπότων και κυριως των σκυλιών, αυτή την έχει αναλάβει ο Δήμος και δείχνει να έχει αποτέλεσμα. Ευτυχώς..
Ένα μπράβο λοιπόν σε αυτούς τους γονείς που μαθαίνουν στα παιδιά τους να αγαπούν και να φροντίζουν τα ζώα και οχι να τα κακομεταχειρίζονται..Όταν έρθει η ώρα, έτσι θα μεγαλώσω και τα δικά μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
μπραβο να ακουμε και κατι καλο....εχει μαυρισει η ψυχη μου σημερα με αδεσποτα και παλι μπραβο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ένα αγοράκι, γύρω στα 5 , κατεβαινε τη σκάλα του σπιτιου του μες στη χαρα με ένα πιάτο γεμάτο φαγητό....Και αυτό αφου έκανε δίκαιη τη μοιρασιά, κάθισε σε μια γωνια με ένα χαμογελο μεχρι τα αφτια, τα παρατηρούσε και τους μιλούσε.. Μόλις τελείωσαν το φαγητό τους, τα πλησιασε, τα χαϊδεψε, τα χαιρέτησε και τους έδωσε ραντεβού για την επόμενη μέρα....
Ένα μπράβο λοιπόν σε αυτούς τους γονείς που μαθαίνουν στα παιδιά τους να αγαπούν και να φροντίζουν τα ζώα και οχι να τα κακομεταχειρίζονται..Όταν έρθει η ώρα, έτσι θα μεγαλώσω και τα δικά μου!

Desdemona
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ βρε παιδιά.... στα σχολεία τι τους μαθαίνουν τέλος πάντων??????
Desdemona
Διάσημο μέλος
Τίποτα......αχ βρε παιδιά.... στα σχολεία τι τους μαθαίνουν τέλος πάντων??????
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ε μα ναι...Μου θυμίζει ένα επεισόδιο του παρά πέντε που πήγαιναν να φτιάξουν τη σκηνή στο κάμπινγκ και η Ντάλια όλο ρωτούσε σε τι χρησιμεύει και κανείς δεν της απαντούσε. Όταν τελικά η σκηνή κατέρρευσε:σε ευχαριστώ καλή μου...ήσουν σαφής!!!
"Σε τι χρησιμεύει;"
"Σε τίποτα"
Άσχετο, αλλά το θυμήθηκα.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειδες τι εγινε στο δικο μας??? εθελοντρια κανονισα να τους παω ...και για ενα χαρτι που επρεπε να βγαλουν χαλασε ολη η δουλεια..Μπραβο στο παιδάκι και στους γονείς του....
Χαιρομαι κι εγω παντως που υπαρχουν τετοια παιδια...
Ειναι λιγα-πιστεψτε με..
Στο σχολειο μας παντως πολλες φορες τα δικα μου που πηγαινουν με κροκετες η δινουν το φαγητο τους στα αδεσποτα εκει γυρω --τα κοροιδευουν πολλες φορες...και αλλα πολλα
Φυσικα τους εχω εξηγησει πως δεν πρεπει να δινουν σημασια σε τετοια πραγματα και να συνεχισουν να κανουν αυτο που πιστευουν

Μπραβο στο παιδάκι και στους γονείς του....
Μην ανησυχείς! Αυτό θα το αναλάβω εγώ.

Χαίρομαι πολύ που ακούω κάτι τέτοιο. Ήρθα Λιτόχωρο τα Χριστούγεννα και μάλιστα έψαχνα αδεσποτάκια να τα ταΐσω. Μόνο ένα βρήκα τελικά ένα βράδυ- ένα σκυλάκο και έφαγε πραγματικά με την ψυχή του.
Αλλά και γάτες είδα πολλές..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
και όταν κάποιο παιδάκι πείραζε κάποιο γατάκι επείδή ήμουν και λίγο τσαμπουκάς, το έπαίρνα με τις πέτρες....ήμουν πολύ ψηλή και γεροδεμένη για την ηλικία μου και σκαρφάλωνα στα δέντρα και έριχνα πέτρες σε όποιον πείραζε τα γατάκια της γειτόνιας.....
Havana
Διάσημο μέλος
- παιδια οταν ημουν 8 χρονων με μια φιλη μου ειχαμε κανει το εξης κουκουρουκου, αγορασαμε λουρακια απο περ σοπ και τροφες και συμφωνησαμε να βρουμε τα αδεσποτα γατια της γετιτωνιας να τους φορεσουμε λουρακι , να τουσ δωσουμε ονομα να τα καταγραψοθμε και να τα ταιζουμε καθε που βραδιαζε....φαγαμε 4 ωρες κολλημενες κατω απο ενα αμαξι να πιασουμε εναν κατασπρο γατουλι και με το που το καταφεραμε το σκασμενο να το πιασουμε και να του βαλουμε το λουρι εμφανιζεται μια κυρια μικροκαμωμενη απτο πουθαινα "λακη λακη που εσαι και σε γυρευα τοση ωρααα τι κανετε καλε στο ζωντανο???" ε γγεια σας θελουμε να των σωσουμε...."απο τι???" ελα ντε "ειναι δικοσ μου ο γατοσ" εσκουζε η γυναικα..."οκ σας αφηνουμε το λουρακι θελετε να γραψουμε πανω λακης??/" οχι αμπτεχαλιμ να γραψετε παντα μου αρεσε.......
- αυτη ηταν η δραση μας...τερμα τα λουρακια και οι καταγραφες......μονο λιγο ταισμα και πολυ μας ηταν...αχρηστα αχρηστα που ειμασταν τστστστσ

ruko
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα πραγματικα αυτα τα παιδακια μετριουνται στα δαχτυλα πιστευω...

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω οταν ημουν μικρη παριστανα πως ειχα δικο μου κτηνιατριο και γιατρευα σαλιγκαρακια...
αλλα πραγματικα αυτα τα παιδακια μετριουνται στα δαχτυλα πιστευω...![]()

Σαλιγκάρια

Όντως τα περισσότερα παιδάκια σήμερα,εκτός του ότι δεν ξέρουν να παίζουν, δεν τα μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα ζώα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool