Για προσπαθηστε οσοι εχετε χρονο!
https://www.myreality.gr/mymind/1.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Κοιταξτε τι λυσαμε χθες τρια ατομα μαζι....
Για προσπαθηστε οσοι εχετε χρονο!![]()
https://www.myreality.gr/mymind/1.html
κολλησα στο λατινικο χαρακτηρα γιατι δεν ξερω να μετραω ετσι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mimikaki
Διάσημο μέλος
το βρηκα στην τυχη αλλα κολλησα στο uranus!!!! εφαγα κολλημα και θελω να συνεχισωωωωωωωωωωκολλησα στο λατινικο χαρακτηρα γιατι δεν ξερω να μετραω ετσι![]()
![]()

Θυμασαι τον επομενο η να τον αποκαλυψω?
mimikaki
Διάσημο μέλος
α, καλα.. αυτο ειναι για μεγαλα μυαλα... εγω μια χαζη ξανθια ειμαι μονοΕιναι ο 7ος δορυφορος του Δια.
Θυμασαι τον επομενο η να τον αποκαλυψω?
για πες...

Τρια ατομα χρειαστηκαν χθες, ειναι παλουκι.
mimikaki
Διάσημο μέλος
neptune.
Τρια ατομα χρειαστηκαν χθες, ειναι παλουκι.
ααα οσο παει δυσκολευει... δεν παιζωωωωωω
ασε μην το χαλασω και για οποιον θελει να παιξει.. θα το δοκιμασω και εγω με καμια βηθεια

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Βρε Ελένη εγώ εύκολα τα βρήκα όλα μέχρι το τραπουλόχαρτο! Μου'χει σπάσει τα νεύρα! Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν παίζω και χαρτιά και δεν ξέρω. Μετά είναι ο άσσος ή ο ρήγας?![]()
και εγω προχωρησα με την βοηθεια λεξικου στην τραπουλα ειμαι οκ, αλλα κολλησα στο εντεκα με τα 11111 εγραψα πολλα πιθανα αλλα τιποτα... θα το παλεψω κιαλλο

anabou
Διάσημο μέλος
Κατά τα άλλα Σαρδέλα συγχαρητήρια για το μάθημα! Η σχολή μου παραμένει κλειστή και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την κάνω το για ρόδο αυτό το σαββατοκύριακο αντί για το επόμενο. Τα νεύρα μου!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κάτι ο Dan Braun με του αριθμούς fibonacci, κάτι τα αμέτρητα τεστ νοημοσύνης που λύνω για πλάκα, μου βγήκε!!! Τα τραπουλόχαρτα με πρίξανε λίγο γιατί δεν έχω ούτε καν τράπουλα σπίτι, αλλά τα άλλα ήταν piece of cake! Μαθηματικοί του site τι κάνατε????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο 15ος Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο 16ος είναι ο Abraham Lincoln.το buchanan τι ειναι???![]()
![]()
Το έδωσα το τεστ σ'ένα συνάδελφο οικονομικό αναλυτή και δεν ξέρει την τύφλα του! Του μίλαγα για δυαδικούς και fibonacci και δεν ήξερε τι είναι!!! Οικονομικό μου λέει τελειωσα όχι μαθηματικό!!! Κι εγώ που δεν τελείωσα κανένα από τα δύο γιατί τα ξέρω????
Απο το google, η καταλαβεσ πως ειναι η απαντηση?
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

P.S. Ο οικονομολόγος ακόμα το ψάχνει!!!
Είναι αυτός που αντιπαθεί τις γάτες... Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να του την πω λιγάκι.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι απο τα λιγα που δεν βρηκα και εχω προβληματιστει.
Εχω και αλλο ενα με βρυκολακες και δρακουλες, αλλα ειναι στα αγγλικα και πολυ πιο δυσκολο.
Εγω μονο το πρωτο βρηκα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool