Τεστ νοημοσύνης και άλλα

sardela

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα.
Κοιταξτε τι λυσαμε χθες τρια ατομα μαζι....
Για προσπαθηστε οσοι εχετε χρονο!;)
https://www.myreality.gr/mymind/1.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιταξτε τι λυσαμε χθες τρια ατομα μαζι....
Για προσπαθηστε οσοι εχετε χρονο!;)
https://www.myreality.gr/mymind/1.html

κολλησα στο λατινικο χαρακτηρα γιατι δεν ξερω να μετραω ετσι:( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iv ειναι;)

κολλησα στο λατινικο χαρακτηρα γιατι δεν ξερω να μετραω ετσι:( :(
το βρηκα στην τυχη αλλα κολλησα στο uranus!!!! εφαγα κολλημα και θελω να συνεχισωωωωωωωωωω:confused:

Ειναι ο 7ος δορυφορος του Δια.
Θυμασαι τον επομενο η να τον αποκαλυψω?

Ειναι ο 7ος δορυφορος του Δια.
Θυμασαι τον επομενο η να τον αποκαλυψω?
α, καλα.. αυτο ειναι για μεγαλα μυαλα... εγω μια χαζη ξανθια ειμαι μονο:( :( :lol: :lol:
για πες...:D

neptune.
Τρια ατομα χρειαστηκαν χθες, ειναι παλουκι.

neptune.
Τρια ατομα χρειαστηκαν χθες, ειναι παλουκι.

ααα οσο παει δυσκολευει... δεν παιζωωωωωω:blink:
ασε μην το χαλασω και για οποιον θελει να παιξει.. θα το δοκιμασω και εγω με καμια βηθεια;)

Βρε Ελένη εγώ εύκολα τα βρήκα όλα μέχρι το τραπουλόχαρτο! Μου'χει σπάσει τα νεύρα! Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν παίζω και χαρτιά και δεν ξέρω. Μετά είναι ο άσσος ή ο ρήγας?:hmm:

Βρε Ελένη εγώ εύκολα τα βρήκα όλα μέχρι το τραπουλόχαρτο! Μου'χει σπάσει τα νεύρα! Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν παίζω και χαρτιά και δεν ξέρω. Μετά είναι ο άσσος ή ο ρήγας?:hmm:

και εγω προχωρησα με την βοηθεια λεξικου στην τραπουλα ειμαι οκ, αλλα κολλησα στο εντεκα με τα 11111 εγραψα πολλα πιθανα αλλα τιποτα... θα το παλεψω κιαλλο:P

To έλυσα! Το έλυσα! Μόνο αυτό το eflbfookb μου έσπασε τα νεύρα αλλά το βρήκα! Βέβαια είμαι μαθηματικός οπότε πολλά τα ήξερα (πχ δυαδικοί αριθμοί, fibonacci). Πολύ μου αρέσουν αυτά τα τεστάκια!

Κατά τα άλλα Σαρδέλα συγχαρητήρια για το μάθημα! Η σχολή μου παραμένει κλειστή και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την κάνω το για ρόδο αυτό το σαββατοκύριακο αντί για το επόμενο. Τα νεύρα μου!

Yes!!! Το βρήκα!!!:up: :up: :up: Κάτι ο Dan Braun με του αριθμούς fibonacci, κάτι τα αμέτρητα τεστ νοημοσύνης που λύνω για πλάκα, μου βγήκε!!! Τα τραπουλόχαρτα με πρίξανε λίγο γιατί δεν έχω ούτε καν τράπουλα σπίτι, αλλά τα άλλα ήταν piece of cake! Μαθηματικοί του site τι κάνατε????

το buchanan τι ειναι???:hmm: :hmm:

:cry: :cry: :cry: ειμαι χαζη!!!!! δεν μπορω κολλησα δεν μπορω να το τελειωσω... βαρεθηκα κιολας θα το συνεχισω μετα... τελειωνει ποτε??:P

Μόνο το 19 με παίδεψε τα υπόλοιπα μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Βέβαια με βοήθησε και η wikipedia για να βρω κάποια πράγματα που ήξερα που αναφέρονταν αλλά όχι πώς λέγονται.

το buchanan τι ειναι???:hmm: :hmm:
Ο 15ος Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο 16ος είναι ο Abraham Lincoln.
Το έδωσα το τεστ σ'ένα συνάδελφο οικονομικό αναλυτή και δεν ξέρει την τύφλα του! Του μίλαγα για δυαδικούς και fibonacci και δεν ήξερε τι είναι!!! Οικονομικό μου λέει τελειωσα όχι μαθηματικό!!! Κι εγώ που δεν τελείωσα κανένα από τα δύο γιατί τα ξέρω????:down:

Το eflbfookb πως το βρηκες anabou?
Απο το google, η καταλαβεσ πως ειναι η απαντηση?

Μόνη μου το βρήκα. Αλλά με παίδεψε αρκετά. Βασικά θυμήθηκα κάτι που είχαμε κάνει στην κρυπτογραφία (από τα πρώτα δεν είναι κάτι σπουδαίο, δεν λέω τι και πώς γι'αυτούς που το προσπαθούν ακόμα) γιατί δεν μου έλεγε κάτι ως λέξη για να το ψάξω στην wikipedia.

Ελενίτσα, αν εξαιρέσουμε το τραπουλόχαρτο και το 19 που μου πήρε μια σελίδα ολόκληρη για να το γράψω σε όλες τις εκδοχές, τα άλλα δεν ήταν δύσκολα. Έχω ασχοληθεί άρκετά με την κρυπτογραφία και με κρυπτόλεξα και δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο. Μόνο μια φορά έψαξα γιατί δε θυμόμουν το επόμενο στοιχείο από το αργό, κι έτσι έψαξα να βρω τον περιοδικό πίνακα για το 19ο στοιχείο. Δυαδικούς είχα κάνει στη σχολή (Προγραμματισμό & Ανάλυση Η/Υ). Κατά τ'άλλα Ο.Κ. Άσε που στα τελευταία 2-3 έχει και παραδείγματα οπότε....;)

P.S. Ο οικονομολόγος ακόμα το ψάχνει!!!:lol: Είναι αυτός που αντιπαθεί τις γάτες... Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να του την πω λιγάκι.......

Δηλαδη πως το σκεφτηκες?
Ειναι απο τα λιγα που δεν βρηκα και εχω προβληματιστει.
Εχω και αλλο ενα με βρυκολακες και δρακουλες, αλλα ειναι στα αγγλικα και πολυ πιο δυσκολο.
Εγω μονο το πρωτο βρηκα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back