Τεστ iq για γάτες.

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Επειδή πολλές φορές λέω τη Μπασσέτ "χαζή", θέλησα να εξακριβώσω το βαθμό της εξυπνάδας της με κάποιου είδους τεστ.Βρήκα ένα, μάλλον αμερικάνικο. Χωρίς να το υπερτιμήσω ή να το υποτιμήσω, το έκανα και η γάτα μου "βγήκε "με 80 βαθμούς:up:. Από 81 και άνω είναι οι ιδιοφυείς γάτες:lol::lol::lol: Ορίστε, αν ενδιαφέρεστε: https://www.parade.com/features/pet-quiz/cat-quiz.html. Καλή επιτυχία!! Εγώ έκανα και ένα τεστ για cat lovers και το αποτέλεσμα με έκανε να ξελιγωθώ στα γέλια. Έπιασα 89/100 και με σχολίασαν: "Έλα, παραδέξου το, είσαι στην πραγματικότητα μια γάτα on line και υποκρίνεσαι έναν κατώτερο άνθρωπο. Είτε είσαι μετενσάρκωση γάτας, είτε μια πάρα πάρα πολύ σοβαρή γατόφιλη."
Τίποτα καινούργιο δηλαδή:D:D:DΤα δύο τελευταία είναι σίγουρο ότι είμαι. Για το πρώτο θα ρωτήσω τη γάτα που εδώ και κάμποσες ώρες είναι κολλημένη επάνω μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eμενα ο Μινωας βγηκε 88 αλλα δεν ξερω ποσο αντικειμενικη ημουνα ως μανα...χιχι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά αντικειμενική θα ήσουν, καθώς, η συντριπτική πλειοψηφία των γατιών είναι έξυπνη. Στην πραγματικότητα πρέπεινα βγει ένα τεστ μετρήματος της ιδιοφυίας των γάτων, η εφυία τους είναι δεδομένη:up:. Αν βγει και κανα χαζό πότε πότε, είναι η εξαίρεση, που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Πολύ καλο το τεστ στο site..που το ανακάλυψες?
Τον Λαζαράκο του εβγαλε 82..για τον Παρασκευα θα το κάνω σε κανα τριμηνο..:P:Pαλλα κι αυτός ετσι καλά θα τα παει!!

Πολύ καλο το τεστ στο site..που το ανακάλυψες?
Τον Λαζαράκο του εβγαλε 82..για τον Παρασκευα θα το κάνω σε κανα τριμηνο..:P:Pαλλα κι αυτός ετσι καλά θα τα παει!!
Στο Google έβαλα τις λέξεις cat και IQ και μου έβγαλε διάφορες ιστοσελίδες. Άνοιξα μερικές και να το!!΄Έχει πλάκα και εγώ δεν θα ξαναπώ τη Μπάσσυ μου χαζή:redface:

πολύ ενδιαφέρον... αν κι εγώ πιστεύω οτι όλες οι γατούλες μας έξυπνες θα βγουν! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back