yakinthos
Νεοφερμένο μέλος
Η yakinthos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
05-02-08
03:29
Γεια και χαρα στην παρεα,λοιπον να τι παθαμε απο προχτες:καταφθανει σπιτι ο Τζακουλης,μετα απο γατοτσαρκα αρκετων ωρων..κι ενω ειχε φυγει ακμαιοτατος,επεστρεψε σερναμενος..εν ολιγοις δεν μπορουσε να σταθει καθολου στα ποδαρακια του,επεφτε αμεσως,γρυλλιζοντας απο πονο..
Να μην τα πολυλογω,περασαμε ενα βραδυ θριλλερ,μεχρι να ξημερωσει να τηλ. στο γιατρο,σκεφτομουν οτι ειναι μαλλον απο αμαξι χτυπημα και περιμενα τα χειροτερα,αφου οσο περναγε η νυχτα τοσο περισσοτερο βογκουσε το μικρουλι,δηλ, οχι και τοσο μικρουλι,1.5 ετων ειναι,αλλα μικροσωμος,ο τιγρακης μου..
Τελικα,το πρωι στο γιατρο,διαπιστωθηκε δαγκωματια στη σπονδυλικη στηλη,η οποια εξελιχθηκε σε μολυνση και ο πυρετος του 41,παρακαλω!!
Καναμε δυο ενεσεις,μια παυσιπονη και μια αντιβιωση..και δοξα σοι,κατα το απογεματακι,τα καταφεραμε και φαγαμε δυο μπουκιες φαγακι..
Σε λιγες μερες θα ειναι τελειως καλα,αλλη μια περιπετεια,αμαν αυτοι οι μηνες με τα ζευγαρωματα,ειμαστε συνεχεια μες στην αγωνια..
Εχω βαλει προτεραιοτητα να στειρωσω τα θηλυκα πρωτα<2> και μετα αναλογα με τα οικονομικα μας,θα πιασουμε και τ αρσενικα..
Περαστικα μας!!
Να μην τα πολυλογω,περασαμε ενα βραδυ θριλλερ,μεχρι να ξημερωσει να τηλ. στο γιατρο,σκεφτομουν οτι ειναι μαλλον απο αμαξι χτυπημα και περιμενα τα χειροτερα,αφου οσο περναγε η νυχτα τοσο περισσοτερο βογκουσε το μικρουλι,δηλ, οχι και τοσο μικρουλι,1.5 ετων ειναι,αλλα μικροσωμος,ο τιγρακης μου..
Τελικα,το πρωι στο γιατρο,διαπιστωθηκε δαγκωματια στη σπονδυλικη στηλη,η οποια εξελιχθηκε σε μολυνση και ο πυρετος του 41,παρακαλω!!
Καναμε δυο ενεσεις,μια παυσιπονη και μια αντιβιωση..και δοξα σοι,κατα το απογεματακι,τα καταφεραμε και φαγαμε δυο μπουκιες φαγακι..
Σε λιγες μερες θα ειναι τελειως καλα,αλλη μια περιπετεια,αμαν αυτοι οι μηνες με τα ζευγαρωματα,ειμαστε συνεχεια μες στην αγωνια..
Εχω βαλει προτεραιοτητα να στειρωσω τα θηλυκα πρωτα<2> και μετα αναλογα με τα οικονομικα μας,θα πιασουμε και τ αρσενικα..
Περαστικα μας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
05-02-08
04:16
Αφού είναι καλά ο γατούλης σου τώρα, πάλι καλά! Καλό θα ήταν να τον στειρώσεις ή προσωρινά να μην τον αφήνεις να βγαίνει έξω. Ειδικά αυτές τις μέρες που αναρώνει! Άντε περαστικούλια του και σιδερένιος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
05-02-08
16:30
Τα ίδια τραβάμε συνεχώς και με τον δικό μου (Jack και αυτός!!!) και τα ίδια τραβούσα και με τον μπαμπά του (αλλά σε μικρότερο βαθμό). Το κακό είναι ότι είναι και μακρύτριχος και άντε να ψάχνεις κάθε φορά για δαγκωματιές για να προλάβεις μόλυνση.
Πάντως είναι πολύ συνηθισμένο στα γατιά αυτό (δάγκωμα - μόλυνση - απόστημα) και ειδικά τον Ιανουάριο που είναι η εποχή τους.
Μην ανησυχείς θα γίνει πολύ γρήγορα καλά.

Πάντως είναι πολύ συνηθισμένο στα γατιά αυτό (δάγκωμα - μόλυνση - απόστημα) και ειδικά τον Ιανουάριο που είναι η εποχή τους.
Μην ανησυχείς θα γίνει πολύ γρήγορα καλά.

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
05-02-08
20:32
Λογω του οτι οι γατες εχουν λεπτα και σουβλερα δοντια καθε δαγκωμα δημιουργει συνθηκες για την αναπτυξη αναεροβιων βακτηριδιων και τον σχηματισμο αποστηματων
τα σημεια που δαγκωνονται συνηθως ειναι η βαση ης ουρας , ο τραχηλος, το κατω μερος του λαιμου, ποδια 
τα σημεια που δαγκωνονται συνηθως ειναι η βαση ης ουρας , ο τραχηλος, το κατω μερος του λαιμου, ποδια 
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα.
05-02-08
21:08
Περαστικά του (και σ' εσάς, από τέτοια τρομάρα)....
natalo9
Δραστήριο μέλος
Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
05-02-08
22:19
Γεια και χαρα στην παρεα,λοιπον να τι παθαμε απο προχτες:καταφθανει σπιτι ο Τζακουλης,μετα απο γατοτσαρκα αρκετων ωρων..κι ενω ειχε φυγει ακμαιοτατος,επεστρεψε σερναμενος..εν ολιγοις δεν μπορουσε να σταθει καθολου στα ποδαρακια του,επεφτε αμεσως,γρυλλιζοντας απο πονο..
Περαστικα μας!!
Περαστικά στον γατούλη σας..και καταλαβαίνω την αγωνια σας!Εμάς πέρυσι τέτοιο καιρό είχε γυρίσει μετά από 2μέρες!! κουτσός και στα δύο πίσω ποδαράκια του και ο καημενος δεν είχε ούτε φωνή για να μας παραπονεθεί..Ευτυχώς ο κτηνιατρός του ήρθε άμεσα, του έκανε 2ενέσεις και συνήλθε γρήγορα.
Επίσης μου είπε, σε περιόδους ζευγαρώματος καλό είναι να τα ψηλαφίζουμε στα πόδια, τον τράχηλο και το λαιμό για να ψάχνουμε για δαγκώματα και μικρά αποστήματα. Και σε περίπτωση που υπάρχουν, αντιβίωση για 3 με 4 μέρες το ελάχιστο.
Στο στάδιο της αναρρωσης, οπως προαναφέρθηκε, καλο είναι να μείνει μέσα..όσο αυτό είναι εφικτό.
Περάστικά και πάλι!

yakinthos
Νεοφερμένο μέλος
Η yakinthos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
05-02-08
23:43
Σας ευχαριστω πολυ ολους,ηδη ειναι καλιτερα ο μικρος,εφαγε κοτοπουλακι,νιαουριζει για να βγει,αλλα δεν τον αφηνω ακομα,βλεπω πως δεν περπαταει τελειως καλα,οποτε θα τον κρατησω αλλη μια μερα μεσα..τα δυσκολα περασαν..ουφ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum