Την άφησαν έξω από pet shop!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
Σημερα το πρωι βρηκα εξω απο το PETSHOP μας την μικροσωμη σκυλιτσα της φωτογραφιας στο μεγαλο πρασινο καδο. Καθοταν βρεγμανη διπλα στα σκουπιδια επι 2 ωρες και κοιταγε τον κοσμο που περνουσε.Οταν την πηρα χαμπαρι χωθηκε στην αγκαλια μου τρεμοντας........ Ψαχνει μια ζεστη αγκαλια, καποιον να την κοιταξει και να ξερει οτι δεν θα την εγκαταλειψει ποτε ξανα στους δρομους!!!!!
προωθειστε οπου μπορειτε
:redface::redface::redface:
fnouki90@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PAPAILON.jpg
    PAPAILON.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 62
Tί γλυκιά....
Απίστευτη είναι....................:inlove::inlove:
Μεγάλος πειρασμός.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει ενα βλεμα πηυ σε σκλαβωνει, σε καθηλωνει...και επι ωρες να την κοιτας δεν την χορταινεις.
ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ
ΜΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΔΙΑ ΓΛΥΚΑ-ΓΛΥΚΑ!!!!
Κουκλιτσα μου εσυ!Ευχομαι να βρεις το σηντομοτερο δυνατον ενα σπιτακι,ζεστο-ζεστο!!!Και να μην ξαναβρεθεις εξω μες στο κρυο!!!

Τελευταία επεξεργασία:
ειναι μια κουκλα πραγματικα:clapup:
και ειναι κ σπιτισια κουκλα κιολας...
μα ποιος μακακας την αφησε στο δρομο
:mpinelik::beating::rant::angry::xtipao:

Αναρωτιέμαι πολλές φορές θα του άρεσε αυτού του παλιάνθρωπου όταν ήταν μικρός να τον πετάξουν από το σπίτι του και να τον "παρκάρουν" δίπλα στα σκουπίδια?
Καλύτερα που σε άφησε γλυκιά μου.
Δεν του άξιζες του σκ@τόψυχου.
Κάνω ευχούλα να βρεις ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι.

πω πω το καημενο... πως μπορουν και τα παρατανε με τοση ευκολια;;; :(

Πω πω πω ....γλυκα πλασματακι που ειναι...Θα ειναι σιγουρα μοναδικη συντροφια για οποιον το υιοθετησει.:):D

Αν και φανατική γατόφιλη, αν δεν είχα την Αλέκα μου θα την έπαιρνα!! Είναι φανταστική! Μακάρι να βρεθεί κάποιος γι'αυτή τη φοβερή μουρίτσα!!!

Καλά είναι μια κούκλα. Νομίζω ότι θα γίνει ανάρπαστη.:)

η μικρη ειναι στην περιοχη του Πειραια:)
μα ειναι πολυ γλυκια
:redface::redface::redface:
ναι σπιτακι βρε παιδια γι'αυτο το μουτρακι...

Ειναι πολυ ομορφη!!! Ευχομαι να βρει ενα ζεστο σπιτακι συντομα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back