Την βοήθειά σας παρακαλώ...

kaitikati

Νεοφερμένο μέλος

Ο kaitikati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Γειαααα σε όλους/όλες! :)
Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας αν είναι εύκολο....

λοιπόν, καταρχάν έχει συμβεί κάτι πολύ καλό, δηλ. πρώτα ο θεός σε λίγο καιρό θα κάνουμε παιδάααακι!!:P

κατά 2ον, στο σπίτι μου έχω και 2 γατάααακιααα...
σας παίρνω με το καλό γιατί πολύ φοβάμαι την αντίδραση σας...!

τέσπα, τα γατάκια μου τα οποία λατρεύω ο λευτέρης και η κούκι ζουν τα τελευταία 2 χρόνια στο διαμέρισμα, αλλα μάλλον όχι για πολύ, λόγω αλλαγής γενικού σκηνικού μετακομίζουμε, ψάχνουμε δηλ για σπίτι κλπ..

συν τοις άλλοις, ο καλός μου αλλά κι εγώ για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα πλέον τα γατάκια μου εκτός σπιτιού, όχι γιατί σώνει και καλά φοβάμαι τις ασθένειες (είναι εμβολιασμένα, και έχω τρέξει πάρα πολύ ειδικά για τον λευτέρη που είναι φιλάσθενος) κυρίως όμως για την καθαριότητα, και τις τρίχες με τις οποίες εγώ η ίδια, πόσο μάλλον ο καλός μου με το μωρό δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν..

για να μην πολυλογώ, το θέμα είναι ότι ψάχνω αγωνιωδώς σπίτι με κήπο ή αυλή αλλά στην αθήνα είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο. .

εναλλακτικά σκεφτόμουν να άφηνα τα μπουρμπούλια μου στην αυλή της μαμάς μου μιας και ψάχνω κοντά στη μαμά μου σπίτι και στην δουλειά, οπότε θα έιμαι και κοντά να επιβλέπω την κατάσταση.

το θέμα είναι ότι στην αυλή της μαμάς υπάρχουν αυτή την στιγμή άλλα 6 γατάκια, οι 2 μικρές που φρόντιζε η μαμά και τα μικρά τους, 2 η καθεμία που γέννησαν το περασμένο πάσχα, αλλά πλέον είναι στειρωμένες... ουφ!

το ερώτημα είναι, μήπως είναι ριψοκίνδυνο να τα πάω εκεί, θα συμβιώσουν ή θα πλακώνονται στις σφαλιάρες??? η αυλή της μαμάς είναι κια αρκετά προστατευμένη, δεν είναι κοντά σε δρόμο δηλ ή οτιδήποτε... ο λευτέρης είναι όμως και λίγο αντικοινωνικός... :redface:

ααααχ τι να κάνω??? έχετε καμιά καλή ιδέα????:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που μένεις Αθήνα? ή αλλού? Αθήνα το είδα.....

Θα μιλήσω προσωπικά ΤΙ κανω εγω.

Είμαι 33 θέλω να κάνω οικογένεια, έχω τσεκάρει οτι ο άνδρας μου δεν έχει πρόβλημα με τα γατιά, το τι λεει το σοι του ΔΕΝ με νοιάζει.-

¨Οταν με το καλό θα κάνω παιδί έχω τσεκάρει με τον γυναικολόγο ότι δεν θα μου αραδιάσει τα περι τοξοπλάσματος κλπ κλπ (αλλιώς τον άλλαζα επι΄τόπου)

Τα γατιά μου θα μείνουν μαζί μου ΜΕΣΑ στο διαμέρισμα τώρα ζούμε σε 65τμ, εάν και όταν μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο καλώς.

Αν τα βγάλω σε αυλή ή μέσα έξω ισούται με Ευθανασία καλύτερα θα ταλαιπωρηθούν λιγότερο κατά την γνώμη μου.

Είναι ΠΑΙΔΙΑ μου και ΔΕΝ τα δίνω. Το σκέφτηκα πολύ σοβαρά πρίν τα πάρω, και υπολόγισα ότι θα τα έχω για τα επόμενα 15-17 χρόνια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αθήνα μένω... ψάχνω σπίτι τζιτζιφιές μεριά αλλά δεν παίζει και τα'χω παίξει...

Ναι, εγώ προτείνω να τα κρατήσετε στο σπίτι και να βάζεις ηλεκτρική κάθε μέρα για τις τρίχες.

Αυτά τα σκέφτονται πριν πάρουν 2 γάτες που πλέον έχουν φτάσει 2 ετών. Μια γάτα ζει αν ολα πάνε καλά σχεδον 20 χρόνια και όταν την υιοθετείς πρέπει να το λάβεις υπόψη.
Να βγάλεις απο το διαμέρισμα δυο ζώα που έχουν μάθει να ζουν μεσα ειναι σχεδόν εγκληματικό. Στην τελική βάλε αγγελίες και κράτησέ τα μέχρι να τους βρεις σπίτι.

Ναι, εγώ προτείνω να τα κρατήσετε στο σπίτι και να βάζεις ηλεκτρική κάθε μέρα για τις τρίχες.

Αυτά τα σκέφτονται πριν πάρουν 2 γάτες που πλέον έχουν φτάσει 2 ετών. Μια γάτα ζει αν ολα πάνε καλά σχεδον 20 χρόνια και όταν την υιοθετείς πρέπει να το λάβεις υπόψη.
Να βγάλεις απο το διαμέρισμα δυο ζώα που έχουν μάθει να ζουν μεσα ειναι σχεδόν εγκληματικό. Στην τελική βάλε αγγελίες και κράτησέ τα μέχρι να τους βρεις σπίτι.

δεν θέλω να τα δώσω τα γατιά μου.. και μακάρι να ζήσουν και 20 και 25 χρόνια...
πάντως εσείς πιστεύετε πως το να βγουν ακόμη και σε προστατευμένη αυλή είναι ευθανασία?

προσταευμενη στην περιπτωση αυτη σημαινει ΚΑΘΟΛΟΥ πρόσβαση στο δρομο γιατι εχουν μεγαλώσει στο διαμέρισμα και δεν ξέρουν.
Εδω αυτα που ζουν στο δρόμο τα πατανε αμαξια...

προσταευμενη στην περιπτωση αυτη σημαινει ΚΑΘΟΛΟΥ πρόσβαση στο δρομο γιατι εχουν μεγαλώσει στο διαμέρισμα και δεν ξέρουν.
Εδω αυτα που ζουν στο δρόμο τα πατανε αμαξια...

παιδιά το ξέρω.. χθες οδηγούσα στην εθνική και είδα γατάκι, τέτοιο πραγμα δεν το έχετε ξαναδει και ποτέ να μην σας τύχει.
ακόμη δεν έχω συνέλθει..
προσπαθώ κάπως να συμβιβάσω τα πράγματα.. δεν ξέρω ίσως τα δικά σας τα γατσούλια να είναι απολύτως ευχαριστημένα μες στο σπίτι..
η κούκι μου είναι κλασσική σπιτόγατα.. ο δε λευτέρης νιώθω ότι 2 χρόνια τώρα υποφέρει.. συνέχεια να πεταχτεί στην πόρτα, τρώει φρίκες σας λέω, έχει πέσει μια φορά από το μπαλκόνι και τι δεν έχω κάνει αλλά είναι γάτος, εκεί έχω καταλήξει, δεν του κάνει το διαμέρισμα..
ως ενα βαθμό το λυπάμαι εκεί μέσα...

από την άλλη θέλω να τα προστατεύσω το δυνατόν περισσότερο, γιαυτο και τα πήρα εξαρχής.. ο λευτέρης κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου ήταν 3 μηνών και έκλαιγε..

λοιπόν, ταυτόχρονα με τον γιατρό μου που μίλησα το μόνο που είπε είναι προς το παρόν (είμαι στον 2ο μήνα) καλό θα ήταν πολύ προσοχή...
τα γατιά δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τα πετάξω. ούτε να τα δώσω.. ούτε τίποτα..

προσπαθώ να βρω μια ισορροπία, αυτό είναι γιατί εγώ τζούλια δεν έχω και την αμμέριστη συμπαράσταση του άντρα μου, δεν τα μπορεί μες στο σπίτι και έχω δώσει τόσα χρόνια ομηρικές μάχες για να τα συμβιβάσω όλα μαζί... πλέον ακόμη και οι γονείς μου και οι γονείς τυου, δεν πολυασχολούνται γιατί ξερουν την τρέλα μου.. αυτα.

εγώ τζούλια δεν έχω και την αμμέριστη συμπαράσταση του άντρα μου, δεν τα μπορεί μες στο σπίτι και έχω δώσει τόσα χρόνια ομηρικές μάχες για να τα συμβιβάσω όλα μαζί... πλέον ακόμη και οι γονείς μου και οι γονείς τυου, δεν πολυασχολούνται γιατί ξερουν την τρέλα μου.. αυτα.

Εμένα ο άνδρας μου στην αρχή δεν τα ήθελε καθόλου. Τον έπεισα, τώρα αν μου τα γυρίσει αργότερα, λυπάμαι αλλά τα γατιά ΔΕΝ θα φύγουν το έχουμε πει όλα από τώρα..:)

Γονείς και των 2 δεν μένουν Αθήνα. :)

Μακάρι να βρείς μια λύση και να μην την μετανιώσεις μετά, είναι ότι χειρότερο. :/:

Εμένα ο άνδρας μου στην αρχή δεν τα ήθελε καθόλου. Τον έπεισα, τώρα αν μου τα γυρίσει αργότερα, λυπάμαι αλλά τα γατιά ΔΕΝ θα φύγουν το έχουμε πει όλα από τώρα..:)

Γονείς και των 2 δεν μένουν Αθήνα. :)

Μακάρι να βρείς μια λύση και να μην την μετανιώσεις μετά, είναι ότι χειρότερο. :/:

μακάρι να βρω την λύση, τι να πω κι εγώ χαμένα τα έχω...
δεν ξέρω τι να κάνω, λες να προσπαθήσω μπας και τον πείσω κι εγώ??
δύσκολο όμως πολύ...

ευχαριστώ πάντως κορίτσια!

Τι να σου πω... εγώ όσον αφορά τα γατιά μου δεν σηκώνω μύγα...:mad:

Τώρα εσύ ξέρεις τον άνδρα σου.... (πάντως αν σε βλέπει να ταλαντεύεσαι και εσύ σίγουρα δεν θα αλλάξει γνώμη)

αν θέλεις εκτύπωσε τα σχετικά άρθρα, που λένε οτι ειναι ΟΚ παιδιά και γατιά κλπ κλπ. να τα διαβάσει πολλές φορές είναι απλά θέμα ενημέρωσης! ;)

https://www.mypetz.gr/threads/Ζώα-και-παιδιά.221716/
https://www.mypetz.gr/threads/Ζώα-και-παιδιά.221623/

κοιτα να δεις εφοσων ειναι μεσα τα γατια και εμβολιασμενα πληρως καλο θα ηταν αν τα δωσεις για λιγο καιρο στην μητερα σου οταν τα ξαναπαρεις να τους ξανακανεις τα εμβολια γιατι εξω κυκλοφορουν και αλλα γατια και τσακωνωνται και ετσι οσα εμβολια και αν τους εχεις κανει αναιρουνται παρε λουρακι - σαμαρακι για τα γατια αν φοβασαι οτι επειδη δεν εχουν μαθει εξω και υπαρχει κινδυνος ατυχηματος. Παντως τα γατια εφοσων ειναι εμβολιασμενα ειναι περισσοτερο επικυνδινο να τα βγαλεις εξω και μετα να τα ξαναπαρεις παρα να τα αφησεις μεσα οχι τοσο για τα γατια οσο για εσενα και κατι αλλο μην ακουμπησεις οσο και αν θελεις να μαγειρεψεις ωμο κρεας η ψαρι ο σημαντικοτερος κινδυνος τοξοπλασμωσης δεν ειναι στα γατια που ειναι μεσα εμβολιασμενα αλλα εξω επαναλαμβανω οτι και αν σου πει η πεθερα σου η τα κοντινα σου προσωπα μην αγγιζεις ωμο κρεας σε καμοια περιπτωση ακομα και αν εχεις τυψεις για τον αντρα σου και οι αλλοι σε κανουν να νιωσεις αμηχανα!!αν τα κρατησεις μεσα στο σπιτι εγω απλα θα σου προτεινα απλα πραματα εκτος απο το σκουπισμα που πρεπει να γινεται λογο τριχας μην τα αφηνεις σε κουζινα και υπνοδωματιο (βεβαια οι τριχες πανε παντου) χαιδευε τα χωρις να τα τριβεις πανω σου μην αδειαζεις εσυ την αμμο που κανουν πιπι τους και αν αυτο συμβει για οποιοδηποτε λογο φροντισε να εχεις γαντια μιας χρησης που να εισαι σχετικα προφυλαγμενη καλο πλυσιμο μετα και μην τα αφηνεις να σε γρατζουνανε γιατι αν ηταν μονο ο εχινοκοκος και η τοξοπλασμωση οι μοναδικες αρρωστιες απο τα γατια ολοι θα ηταν ευτιχισμενοι βασικο ειναι να μην αγχωθεις για τα γατια και ολα θα πανε καλα.
Οτι και αν κανεις φροντισε να εισαι καλα πληροφορημενη οχι μονο απο τον γυναικολογο σου αλλα και απο τον κτηνιατρο που παρακολουθει τα γατια πιστευω οτι θα σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την επικυνδινοτητα για τις αρρωστιες που εχουν και τυχον προβληματα που μπορουν να δημιουργησουν εχουν σπουδασει πανω στον τομεα αυτο και ειναι δουλεια τους να σου επισημανουν καποια πραγμνατα σχετικα με τις αρρωστιες που τις ξερουν ολες απο εξω και ανακατωτα

Και μένα ο φίλος μου δεν ήθελε ζώα. Ειδικά γάτες. Δεν είχε ποτέ γάτα. Αλλά αυτός μου την χάρισε όταν έπεσα στο κρεβάτι. Και έψαχνε μέρες για περσίας αρσενικό εκέινη την περίοδο. Είναι να βρεις το κουμπί τους.

Προσπάθησε το... Στο κάτω κάτω τα έχεις δύο χρόνια είναι μέλος της οικογένειά σου. Είναι κομμάτι σου. Δηλάδή αν μετά το πρώτο παιδί πάτε και για δεύτερο θα διώξετε το πρώτο γιατί θα κάνει φασαρία;

Αυτό το νόημα έχει η οικογένεια... Όλοι οι καλοί χωράνε.

Ασε που κάνει καλό στα παιδιά να μεγαλώνουν με ζώα. Μαθένουν να αγαπάνε τους πιο αδύναμους.

Τι να σου πω... εγώ όσον αφορά τα γατιά μου δεν σηκώνω μύγα...:mad:

Τώρα εσύ ξέρεις τον άνδρα σου.... (πάντως αν σε βλέπει να ταλαντεύεσαι και εσύ σίγουρα δεν θα αλλάξει γνώμη)

αν θέλεις εκτύπωσε τα σχετικά άρθρα, που λένε οτι ειναι ΟΚ παιδιά και γατιά κλπ κλπ. να τα διαβάσει πολλές φορές είναι απλά θέμα ενημέρωσης! ;)

https://www.mypetz.gr/threads/Ζώα-και-παιδιά.221716/
https://www.mypetz.gr/threads/Ζώα-και-παιδιά.221623/

τζουλια, ευχαριστώ πολύ.. .τα χρειαζόμουν όντως αυτά τα λινκς!!
:)

Κατ΄αρχήν με το καλό το μωράκι σου και όλα να πάνε καλά. :up::up:
Να σου πω εγώ τι έκανα, γιατί 1ον έχω άντρα αλλεργικό στις γάτες και 2ον μόλις γέννησα.
Έχω σπίτι με τρια επίπεδα και αυλή, βέβαια όσο ήμουν έγκυος η αυλή για το γατόνι ήταν απαγορευμένη, γιατί μπορεί να είχε περάσει άλλη γάτα άρρωστη από τοξόπλασμα.
Την έχω ψιλοπεριορισμένη στο κάτω επίπεδο, και πηγαινω και την βλέπω και παίζουμε.
Και είναι και μια, όχι εσένα που είναι δυο και θα έχουν και παρέα το ένα το άλλο.
Μόνο έτσι "σώθηκα" από τη γκρίνια που και πάλι συνεχίζω να έχω!!!! Η άλλη μου λύση ήταν να αμολύσω τη γάτα, μετά από 11 χρόνια μέσα σε σπίτι, στην αυλή του πατρικού του καλού μου στο χωριό, πράγμα που φυσικά και δεν έκανα!!!!
Σκέψου το. Δεν χρειάζεται απαραίτητα αυλή και μάλλον δεν ενδείκνυται στην κατάστασή σου.
Απλά ένα πιο περιορισμένος και αρκετά μεγάλος χώρος, ώστε να μένουν εκεί. Αυτό βρήκα ως την καλύτερη λύση εγώ προσωπικά, από το αφήσω τη γριά γάτα μου έξω ή να ψάχνω κάπου να τη δώσω.
Και πάλι τις ευχές μου για το ευχάριστο!

τζουλια, ευχαριστώ πολύ.. .τα χρειαζόμουν όντως αυτά τα λινκς!!
:)

:) Είμαι έτοιμη και εγώ για τις δικές μου μάχες !!!! ;);):up::up:

jasmine, και αλλεργικό άντρα και μόλις γέννησες! καταρχάς να σου ζήσει το μωρό (αγόρι / κορίτσι)?? το λέει η καρδούλα σου, μου δίνεις πολύ θάρρος.. παιδιά λέω να την παλέψω και ό,τι γίνει...
το επιχείρημα ότι θα είναι χειρότερα έξω και μετά πάλι μέσα, ίσως τον πείσει..

θα πάω να δω ένα σπίτι σήμερα, στον 1ο όροφο, μεγάλο λέει... για να δουμε!!! θα σας ενημερώσω... φιλιάα!

εχουν δικιο τα αλλα μελη οτι ειναι πιο επικυνδινο να ειναι εξω οι γατες ειδικα για σενα αλλα εκτος απο τον γυναικολογο σου που θα πατε για να σας πει σχετικα με την γατα και το τοξοπλασμα πηγαινε τον και σε εναν κτηνιατρο που ξερει απο αυτα για να ενημερωθει γιατι σχετικα με τα λινκ αν εχει αντιρησεις για την παραμονη των γατιων δεν θα τον πεισουν θα λεει οτι τα γραφουν ατομα που ειναι υπερβολικοι με τις γατες ενω στον κτηνιατρο που ξερει την δουλεια του θα ηρεμησει σχετικα!!εκεινος τι σου λεει σχετικα με το θεμα??

Γειαααα σε όλους/όλες! :)
Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας αν είναι εύκολο....

λοιπόν, καταρχάν έχει συμβεί κάτι πολύ καλό, δηλ. πρώτα ο θεός σε λίγο καιρό θα κάνουμε παιδάααακι!!:P

κατά 2ον, στο σπίτι μου έχω και 2 γατάααακιααα...
σας παίρνω με το καλό γιατί πολύ φοβάμαι την αντίδραση σας...!

τέσπα, τα γατάκια μου τα οποία λατρεύω ο λευτέρης και η κούκι ζουν τα τελευταία 2 χρόνια στο διαμέρισμα, αλλα μάλλον όχι για πολύ, λόγω αλλαγής γενικού σκηνικού μετακομίζουμε, ψάχνουμε δηλ για σπίτι κλπ..

συν τοις άλλοις, ο καλός μου αλλά κι εγώ για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα πλέον τα γατάκια μου εκτός σπιτιού, όχι γιατί σώνει και καλά φοβάμαι τις ασθένειες (είναι εμβολιασμένα, και έχω τρέξει πάρα πολύ ειδικά για τον λευτέρη που είναι φιλάσθενος) κυρίως όμως για την καθαριότητα, και τις τρίχες με τις οποίες εγώ η ίδια, πόσο μάλλον ο καλός μου με το μωρό δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν..

για να μην πολυλογώ, το θέμα είναι ότι ψάχνω αγωνιωδώς σπίτι με κήπο ή αυλή αλλά στην αθήνα είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο. .

εναλλακτικά σκεφτόμουν να άφηνα τα μπουρμπούλια μου στην αυλή της μαμάς μου μιας και ψάχνω κοντά στη μαμά μου σπίτι και στην δουλειά, οπότε θα έιμαι και κοντά να επιβλέπω την κατάσταση.

το θέμα είναι ότι στην αυλή της μαμάς υπάρχουν αυτή την στιγμή άλλα 6 γατάκια, οι 2 μικρές που φρόντιζε η μαμά και τα μικρά τους, 2 η καθεμία που γέννησαν το περασμένο πάσχα, αλλά πλέον είναι στειρωμένες... ουφ!

το ερώτημα είναι, μήπως είναι ριψοκίνδυνο να τα πάω εκεί, θα συμβιώσουν ή θα πλακώνονται στις σφαλιάρες??? η αυλή της μαμάς είναι κια αρκετά προστατευμένη, δεν είναι κοντά σε δρόμο δηλ ή οτιδήποτε... ο λευτέρης είναι όμως και λίγο αντικοινωνικός... :redface:

ααααχ τι να κάνω??? έχετε καμιά καλή ιδέα????:(
το ιδανικό θα ήταν να μην ερχόμασταν ποτέ σ'αυτή τη θέση του να διαλέξουμε ανάμεσα σε ένα παιδί και ένα ζώο.Είμαστε υπεύθυνοι απέναντι και στα δύο.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οι αντρες που διαφωνουν με τα ζώα στο σπίτι όταν προκυπτει εγκυμοσυνη είναι το καλύτερο τους επιχείρημα κ η ευκαιρία τους να περάσουν την άποψη τους.Αν όντως θέλεις να τα κρατήσεις δε νομίζω ότι πρέπει να σε εμποδίσει το θέμα της καθαριότητας,γιατι αν δε μπορείς τις τρίχες υποθέτω οτι το φροντίζεις κ εσύ κ ο άντρας αυτά τα 2 χρόνια που έχετε τα γατάκια μέσα.Εξάλλου μπορουν κ οι γονείς πέρα από τον άντρα σου να σε βοηθάνε με το σπίτι ώσπου να μεγαλώσει το παιδι κ αν βρείς σπίτι με μπαλκόνι μπορείς να τα βγάζεις και έξω.Κακά τα ψέμματα οι τρίχες και τώρα να τα δώσεις τα γατάκια σου όλο κ κάπου θα υπάρχουν στο σπίτι..για πάντα.Εξάλλου έχεις μια υγιέστατη εγκυμοσύνη κ ας τα έχεις μέσα γιατί να πάθει κάτι το μωράκι σου από τις τρίχες αν προσέχεις?Συζήτησε το μαζί του.Εξάλλου είστε κ σε αυτό μαζι και έχετε ευθύνη κ η δύο απέναντι στα ζώα κ την αρμονικη συνυπαρξη με την καινουργια ζωή που θα έρθει.
Σου εύχομαι το καλύτερο..

jasmine, και αλλεργικό άντρα και μόλις γέννησες! καταρχάς να σου ζήσει το μωρό (αγόρι / κορίτσι)?? το λέει η καρδούλα σου, μου δίνεις πολύ θάρρος.. παιδιά λέω να την παλέψω και ό,τι γίνει...
το επιχείρημα ότι θα είναι χειρότερα έξω και μετά πάλι μέσα, ίσως τον πείσει..

θα πάω να δω ένα σπίτι σήμερα, στον 1ο όροφο, μεγάλο λέει... για να δουμε!!! θα σας ενημερώσω... φιλιάα!

Αγοράκι! Σ' ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις τι μάχες έχω δώσει και δίνω ακόμα!!!!
Από την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό, αντί να χαιρόμαστε για το μωρό, εμείς μαλώναμε για τη γάτα!!! Φυσικά και δεν κόλλησα τίποτα γιατί η γάτα μου δεν τρώει ωμά πράγματα ή αποφάγια, ούτε έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες που μπορεί να είναι μολυσμένες.
Και φυσικά όπως είπαν και πιο πάνω μεγάλη προσοχή στο μισοψημμένο κρέας της ταβέρνας και στα μη καλά πλυμένα λαχανικά, γιατί από εκεί πιο πιθανό είναι να κολλήσεις τοξόπλασμα.
Όσο για τις τρίχες, εγώ σου είπα τι έκανα. Την περιόρισα. Δεν είναι το καλύτερο βέβαια, αλλά από το να της ανοίξω την πόρτα και να της πω άντε στο καλό τώρα, όπως μου πρότειναν να κάνω, καλύτερο το θεωρώ. Βρες κάτι με σοφίτα αν μπορείς! Πιο εύκολο μου ακούγεται!;)
Καλή επιτυχία πάντως σε ότι κάνεις!

Θα είναι κρίμα να τα "διώξεις" από το σπίτι γιατί είναι πλέον μέλη της οικογένειας σου!! Έχω και εγώ μια γατούλα που δεν την άφησα ούτε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε όταν γεννήθηκε ο μπέμπης μας! Το φοβερό ήταν πως καταλάβαινε πως κάτι αλλάζει!! όταν φέραμε τον μικρό σπίτι...πήγαινε μπροστά από την κούνια του και κοιμόταν για λίγη ώρα -σαν παρέα- Φοβερό!! Τώρα ο μικρός μας είναι ενάμιση έτους και της έχει αδυναμία!! Βέβαια την κρατάω με...μάχες...μιας και ο άντρας +πεθερά μου καιρό τώρα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να φύγει...
Θα είναι πολύ κρίμα για δυο γατάκια που ζουν κοντα σας να τα διώξετε σε μια αυλή!! όσο για τις τρίχες...μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα (τη βουρτσίζω όμως συχνα μιας και είναι Περσίας) ...Δεν ξέρω τι άλλο να πω..θα είναι κρίμα για τα αμοιρούλια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back