Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Διαβάζω εδώ σε μια συζητήση, ότι οι μαμάδες γάτες δεν τα αφήνουν
να πεινάσουν τα μωρά τους.
Εμένα η Σίσσυ πως βρέθηκε σε έναν κήπο ολομόναχη κλαίγοντας.
Και γιατί ήταν μόνη, αφού ήταν ημερών,αδερφάκια δεν είχε??
Τι μπορεί να έγινε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
οι γατες ειναι καλες μαμαδες. ποσο καιρο την εχεις τη σισσυ στειλε φωτο να τη δουμε. τυχερη η σισσυ που τη βρηκες εσυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
μπορεί, να τα μετέφερε η μάνα, το κάνουν συχνά, και να έμεινε πίσω
μπορεί, να πέθανε η μάνα και τα αδελφάκια
μπορεί να τα χώρισαν σκυλιά και να χάθηκαν ή να πέθαναν τα άλλα.
μπορεί να γεννήθηκε σε σπίτι, και να μην τα ήθελαν, έτσι τα πέταξαν σε διάφορα μερη..
είναι πολλά...

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μια απο τα χιλιάδες......γατάκια του δρόμου.

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Όποιος δεν την ήθελε έκανε μεγάλο λάθος, και απλά δεν θα το μάθει ποτέ, γιατί είναι τέλειο γατάκι... είχα ενδιασμούς για γάτες,
όλοι λέγανε δεν εκπεδεύονται, δεν ακούνε κ.τ.λ.
όλα είναι ένας μύθος, όταν θέλει ακούει.
Υ.Γ. Μέσα Σεπτεμβριου την πήρα, με εξαίρεση 3-4 μέρες που την έχασα και μετά την ξαναβρήκα. Την άτιμη!!!!
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν θέλει ακούει.
Μεγάλη αλήθεια!!
Να τη χαίρεσαι τη μικρή σου!!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι calico γατούλες είναι εκτός απο πανέμορφες και μοναδικές εξαιτίας των χρωματισμών τους. Είναι έξυπνες και ανεξάρτητες, παιχνιδιάρες και κοινωνικές. όπως μπορείς να φανταστείς έχω κι εγώ μία. Η δική μου ανήκει στις απαλές ,dilute calico, γιατί αντί για μαύρο χρώμα έχει γκρι και αντί για πορτοκαλί έχει ροδακινί.
Ελένη, κάλικο είναι οι τρίχρωμες;

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ναι, οι τρίχρωμες είναι. Το χρώμα τους πρέπει να είναι σε μπαλώματα κι όχι τουφίτσες-τουφίτσες όπως στις ταρταρούγες. Επίσης το χρωματιστό μέρος πρέπει να καταλαμβάνει μεγάλη έκταση. Όχι όπως είναι η Άσπρη μου, δηλαδή, που το μεγαλύτερο μέρος της γούνας της είναι άσπρο.Ελένη, κάλικο είναι οι τρίχρωμες;![]()
Δες τη γάτα της Ξένιας και τη γάτα της Ελένης Π.
ruko
Διάσημο μέλος
Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερα, εδώ υπάρχει ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο (στα αγγλικά).
Φυσικά, ένα γατάκι που βρέθηκε να κλαίει μόνο του στο δρόμο μπορεί να κατέληξε εκεί για χίλιους δυο λόγους, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το παράτησε η μαμά του.
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ζητήσω απ' όλους να βάζουν λίγο πιο περιγραφικούς τίτλους στα μηνύματά τους (δηλαδή όχι "Τι να κάνω;", "Ξέρει κανείς;", "Βοήθεια!") ώστε να διευκολύνεται η αναζήτηση και να βλέπουν οι νέοι χρήστες αν η απορία τους έχει ήδη απαντηθεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool