Της κάθισε κόκαλο στο λαιμό

katerina90

Νεοφερμένο μέλος

Η katerina90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
η γάτα μου έτρωγε κοτόπουλο και μάλλον κατάπιε κοκκαλάκι το οποίο της έχει κολλήσει στο λαιμό.. εδώ και μια μερα και δεν το έχει βγάλει ακόμα με αποτέλεσμα να μην τρώει και να μην πίνει.. τι μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω??:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γειά σας!! Λίγη βοήθεια παρακαλώ!

Θα συνέστηνα άμεση επίσκεψη στον κτηνίατρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικα...τρέξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή την στιγμή είναι κάπως δύσκολο να την πάω σε κτηνίατρο:confused: γίνεται να κάνω κάτι εγώ? :(

Δεν νομιζω.Αν θες τη γατουλα σου ζωντανη,,πρεπει να την πας κτηνιατρο.:/:

Καταρχήν δεν δίνουμε ποτέ μαγειρεμένα κόκκαλα στις γάτες. Πώς είσαι όμως τόσο σίγουρη ότι της έκατσε κόκκαλο στον λαιμό και δεν έχει πάθει κάτι άλλο; Ότι και να σου πούμε δεν έχει νόημα γιατί ούτε κτηνίατροι είμαστε, ούτε έχουμε δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γάτα σου. Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να την πας στον κτηνίατρο όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Λοιπόν ο γάτος μου τα κατάφερε μόνος του! Δεν χρειάστικε κτηνίατρος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!:)

Το απέβαλε όλο; Μακάρι...

Ναι δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα! Τρώει,πίνει,τρέχει και παίζει όπως πριν :D

Πήγενε γρήγορα στον κτηνίατρο! Και έμενα ένας γάτος μου παλιά το είχε πάθει αυτό. Ο κτηνίατρος μας είπε να του δινουμε καθάρο νερό σηνέχια και σουπίτσα. Έτρογε έλαχιστα αλλά έπινε πολύ νερό.Καθόταν σηνέχια μέσα στο σπιτάκι του ξαπλωμένος και δεν φενοταν καλά.:worry::( Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά το χάσαμε το γατί. Και ήταν μόλις 1 χρονών!...:bye::'(

Αχ δεν το είδα!! Πόσο χέρομαι! Μπραβο του!!!:D:clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back